• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

dün aksam dedesii şarkı söledi.. meriç ortada oynadı.. şımarıyo koşturuyoo.. bi dedesine bi ananesine...
şirinlik yapıyoo cadı..

ıyi temennilerde bulunan arkd..tşk.ederim gelinimiz hala hstde sabah gene nstde sancı çıkmış dr 3 hft daha tutmamız lazım dedi 3 ünite serum yedi, ilaç iğne vs herşey...
Ay çiçek neler yaşamışın öyle allah her türlü şeylerden korusun hepimizi, yalnız küfür olayınada helal olsun valla :-))
Ay deniz bu aralar eşlerimiz aynı herhalde bizimkide erkenden uyuyor birde sabah akşam beni idare ettiğin için tşk.diyor erkeklerin pilleri bitti bence 10 ay demek ki :-))

ayy moralim bozuldu sabah sabh yaaa
annemleri aradım..
babam çıktı telefona..
ne yapıyorsunuz diyorum .. ne yapalım oğlunla uğraşıyoruz.. sabahtan beri durmuyor diyor..

bende sinirlendim..aaa dedim ikide bunu söyliceksem alırım oğlumu bakmazsınız bir daha dedim .
annemi istedim. üst dişleri patlıyor o yüzden sabah bişeyde yememiş, uyutmaya çalışıyorlarmış.
uyumuyormuşta . jel sürün biraz dedim..
babamına da takma diyor. takılıyor işte..

tamam biliyorum babam şakacıdır. bunu gerçekten söylemediğinide biliyorum .
baranı çok sevdiğinide biliyourm . ama .
öyle söyleyincede insanın morali bozuluyor.

yakın olsam gidecem valla... allahın dağındayım allah kahretsinki..

şirvancım oluyo öyle diyebiliyolar.. ama art niyet yok bence onlar annelerimiz babalarımız bizim..

tabiki o yaştan sonra bakmak zor sakin oll..

bize bile zor geliyo bazen..
annelerimiz bizim 2 katı yasimizda..
olabilir..
sıkma canını

Esen maşallah sana.....

Bozma moralini ŞirvanCım biz hassasız bizimkilerde küçücük birşey dese pek sesimi çıkaramasamda içim içimi yiyor düşünsene kpeder filan dese daha da zor, bizimkilerde dün aynen naptınız hftsonu çocuğa üşüttünüz herhalde uyumadı filan diye saydılar valla....

ben de gedlim. sabah biraz iş yapayım dedim. buraya girdimi kalıyor işler
şirvan ben de kötü şeyler duymamak için gün içinde hiç aramıyorum. gerçi bizim kayınvalide pek şikayet etmez. ama ya aradığımda ağlıyor olursa falan diye aramıyorum.
canım şampuan da değiştirmedik. ben de anlayamadım ama tek farklı şey kuaföre gitmek oldu.

günaydın kızlar......
egenin köpek dişleri çıkmak üzere!!!!
kırmızı ve kabarmışlar,çok huysuz bu yüzden.
uykusu geldiği halde uyumak istemiyor:((
şirvan kafana takma hayatım.
annemde ablam çalıştığı için yeğenime bakıyordu.
annemler istiyorki kendi kurdukları düzenleri gibi devam etsin..
yeğenim hastalanınca bizim gibi bakamıyorsunuz derlerdiii!!!!!
amannn söylensin dursunlar:)))))))))

Esen maşallah sana.....

Bozma moralini ŞirvanCım biz hassasız bizimkilerde küçücük birşey dese pek sesimi çıkaramasamda içim içimi yiyor düşünsene kpeder filan dese daha da zor, bizimkilerde dün aynen naptınız hftsonu çocuğa üşüttünüz herhalde uyumadı filan diye saydılar valla....
masallah neden dedin anlamadımm:)

evet aynen.. çok benimsiyolar..

üsüttün mü diyolar..

cnm arada iş yapıyorum ya hızlı hızlı ne yazdığımı okumuyorum 11 aylık oldu ya meriçe maşallah :-))

çalışan anneler
sizde evden çıkarken bebişlerinizle vedalaşıyor musunuz
ben eskiden gözükmeden kaçardım. artık vedalaşıyorum kapıdan çıkarken de bana gelmek istiyor ağlıyor ama ben el sallayıp kapıyı kapatıyorum. doğru mu yapıyorum

şirvancım oluyo öyle diyebiliyolar.. ama art niyet yok bence onlar annelerimiz babalarımız bizim..

tabiki o yaştan sonra bakmak zor sakin oll..

bize bile zor geliyo bazen..
annelerimiz bizim 2 katı yasimizda..
olabilir..
sıkma canını

Esen maşallah sana.....

ben de gedlim. sabah biraz iş yapayım dedim. buraya girdimi kalıyor işler
şirvan ben de kötü şeyler duymamak için gün içinde hiç aramıyorum. gerçi bizim kayınvalide pek şikayet etmez. ama ya aradığımda ağlıyor olursa falan diye aramıyorum.
canım şampuan da değiştirmedik. ben de anlayamadım ama tek farklı şey kuaföre gitmek oldu.
enteresan...
günaydın kızlar......
egenin köpek dişleri çıkmak üzere!!!!
kırmızı ve kabarmışlar,çok huysuz bu yüzden.
uykusu geldiği halde uyumak istemiyor:((
şirvan kafana takma hayatım.
annemde ablam çalıştığı için yeğenime bakıyordu.
annemler istiyorki kendi kurdukları düzenleri gibi devam etsin..
yeğenim hastalanınca bizim gibi bakamıyorsunuz derlerdiii!!!!!
amannn söylensin dursunlar:)))))))))
saolun kızlar. sizde olmasınız varya..
kafayı yiyecem..
benim annemde hiç sesini çıkarmaz .. zorlansa bile bunu dile getirmez.
babam şaka yaptığını takıldığını biliyorum ama..
bazen böyle takıyorum valla..

canım şu bir gerçek diğer tarafta bişey söylese ben onlarada cevap veriyorum .
benim deli dolu olduğumu biliyorlar, lafımı esirgemeyeceğimide..

geçenlerde kayınpeder, baranı durmadan yürütmeye çalışıyor..
şimdi sen bunu yürütmeye çalışıyosun bu çoçuk yarın yürüdüğünde otur yerine dersen bozuşuruz ona göre dedim.
adam gülüyor.

Bende kaçıyordum bugün el salladım bizimki ağlamıyor arkamdan cama çıkarıyor annem el sallıyorlar bizimki pek iplemiyo bizi :-))

gerçi yasemin her çıkanla dışarı çıkmak istiyor. bıraksan kapıya gelen herkesin kucağına gider. arkasından ağlar. ama insan üzülüyor tabi.

cnm arada iş yapıyorum ya hızlı hızlı ne yazdığımı okumuyorum 11 aylık oldu ya meriçe maşallah :-))
sağol canım..
enteresan...

saolun kızlar. sizde olmasınız varya..
kafayı yiyecem..
benim annemde hiç sesini çıkarmaz .. zorlansa bile bunu dile getirmez.
babam şaka yaptığını takıldığını biliyorum ama..
bazen böyle takıyorum valla..

canım şu bir gerçek diğer tarafta bişey söylese ben onlarada cevap veriyorum .
benim deli dolu olduğumu biliyorlar, lafımı esirgemeyeceğimide..

geçenlerde kayınpeder, baranı durmadan yürütmeye çalışıyor..
şimdi sen bunu yürütmeye çalışıyosun bu çoçuk yarın yürüdüğünde otur yerine dersen bozuşuruz ona göre dedim.
adam gülüyor.
:)

çalışan anneler
sizde evden çıkarken bebişlerinizle vedalaşıyor musunuz
ben eskiden gözükmeden kaçardım. artık vedalaşıyorum kapıdan çıkarken de bana gelmek istiyor ağlıyor ama ben el sallayıp kapıyı kapatıyorum. doğru mu yapıyorum

eşimi işe uğurlarken ege de çok ağlıyordu.
ama zamanla alıştı hatta öğrenmesi için by by yapıyoruz,hoşuna gidiyor sıpacımında:)))
ben bu konu hakkında yazı okumuştum ama ya sabiha paktuna keskinin kitabı yada diğer kitaplarımdaydı.
gidipte dönmeyeceğini sanıyorlarmış ama zamanla gidip döneceğini anlıyorlarmış.
bunun için özel birşey yapma bence bildiğin gibi devam et.
hatta hayatım bu sadece işe gitmek değil,ben mutfağa,wc ye giderken bile ege çoğunlukla arkamdan ağlayarak geliyordu.
alıştı tabii şimdi canı isterse geliyor canı isterse başka odaya karıştırmaya gidiyor:)))))

Back
X