Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 aylık olmuşuzzzz
günaydın güzel anneler ve bebişleri ...
canım maşallah 11 olmuşsunuz sizde
masallah neden dedin anlamadımm:)Esen maşallah sana.....
Bozma moralini ŞirvanCım biz hassasız bizimkilerde küçücük birşey dese pek sesimi çıkaramasamda içim içimi yiyor düşünsene kpeder filan dese daha da zor, bizimkilerde dün aynen naptınız hftsonu çocuğa üşüttünüz herhalde uyumadı filan diye saydılar valla....
şirvancım oluyo öyle diyebiliyolar.. ama art niyet yok bence onlar annelerimiz babalarımız bizim..
tabiki o yaştan sonra bakmak zor sakin oll..
bize bile zor geliyo bazen..
annelerimiz bizim 2 katı yasimizda..
olabilir..
sıkma canını
Esen maşallah sana.....
Bozma moralini ŞirvanCım biz hassasız bizimkilerde küçücük birşey dese pek sesimi çıkaramasamda içim içimi yiyor düşünsene kpeder filan dese daha da zor, bizimkilerde dün aynen naptınız hftsonu çocuğa üşüttünüz herhalde uyumadı filan diye saydılar valla....
enteresan...ben de gedlim. sabah biraz iş yapayım dedim. buraya girdimi kalıyor işler
şirvan ben de kötü şeyler duymamak için gün içinde hiç aramıyorum. gerçi bizim kayınvalide pek şikayet etmez. ama ya aradığımda ağlıyor olursa falan diye aramıyorum.
canım şampuan da değiştirmedik. ben de anlayamadım ama tek farklı şey kuaföre gitmek oldu.
saolun kızlar. sizde olmasınız varya..günaydın kızlar......
egenin köpek dişleri çıkmak üzere!!!!
kırmızı ve kabarmışlar,çok huysuz bu yüzden.
uykusu geldiği halde uyumak istemiyor(
şirvan kafana takma hayatım.
annemde ablam çalıştığı için yeğenime bakıyordu.
annemler istiyorki kendi kurdukları düzenleri gibi devam etsin..
yeğenim hastalanınca bizim gibi bakamıyorsunuz derlerdiii!!!!!
amannn söylensin dursunlar:)))))))))
sağol canım..cnm arada iş yapıyorum ya hızlı hızlı ne yazdığımı okumuyorum 11 aylık oldu ya meriçe maşallah)
:)enteresan...
saolun kızlar. sizde olmasınız varya..
kafayı yiyecem..
benim annemde hiç sesini çıkarmaz .. zorlansa bile bunu dile getirmez.
babam şaka yaptığını takıldığını biliyorum ama..
bazen böyle takıyorum valla..
canım şu bir gerçek diğer tarafta bişey söylese ben onlarada cevap veriyorum .
benim deli dolu olduğumu biliyorlar, lafımı esirgemeyeceğimide..
geçenlerde kayınpeder, baranı durmadan yürütmeye çalışıyor..
şimdi sen bunu yürütmeye çalışıyosun bu çoçuk yarın yürüdüğünde otur yerine dersen bozuşuruz ona göre dedim.
adam gülüyor.
çalışan anneler
sizde evden çıkarken bebişlerinizle vedalaşıyor musunuz
ben eskiden gözükmeden kaçardım. artık vedalaşıyorum kapıdan çıkarken de bana gelmek istiyor ağlıyor ama ben el sallayıp kapıyı kapatıyorum. doğru mu yapıyorum