inş.iyi gelir ve hep uyur artık geceleri sen bak duruma göre bende alayımkızlar kayraya dün iyi geceler çayını aldım kayra çok sevdi içti bayağ gecede uyandı ama eskisi kadar değil acaba çaydan mı tam anlayamadım bakalım bu gecede iyi gelicek mi
inş.iyi gelir ve hep uyur artık geceleri sen bak duruma göre bende alayım
geçenlerde yazmıştım tekrar yazayım arkadaşımın çocuğu 1 yaşında ve sadece iki dişi çıkmıştı altta ve üstüne köpek dişlerini çıkardı. 4 dişi var 2 si köpek dişi yani olabiliyo...
hayırlı olsun Ege ye beğenir inşallah zamanlabiz dün baby tv üyeliği yaptırdık ama ege izlemiyor.
aslında çok eğitici çizgi filmleri.
olabilir canım bende Kayra ya gazı için rezene çayı veriyorum bazen rahatlatıyorkızlar kayraya dün iyi geceler çayını aldım kayra çok sevdi içti bayağ gecede uyandı ama eskisi kadar değil acaba çaydan mı tam anlayamadım bakalım bu gecede iyi gelicek mi
aferın sana ımrenıyorum böyle merakını faal hale getıren ınsanlara,spor yapmak kadar güzel bışey yok dımı hemde zevklı,ınan bana çok yaracak bu durum,sevındım senın adına arkadaşımalkisalkisalkisben de tenise gisiyorum zayıflamak adına herşeyi yapmaya çalışıyorum bakalım bu hafta ne kadar vermişim bu akşam diyetisyene gideceğim. ama sardı beni bu tenis işi çok zevkliymiş
ınşallah kolaylıkla çıkarır kuzucukgözün aydın müge.
özler tabiki babasını ,hasret gidersinler.
köpekdişleri 16-20 arası diye biliyorum ama kırmızı ve kabarmışlar
sürekli ateşi de var,ve çok huysuz(erken çıkartıcaz....
ınşallah şırvancım bende çooook ıstıyorum bılıyosun,gelır gelmez buluşacaz ınşallahben çıkarken genelde uyuyor.
ama uyanıkken bende gözükmeden çıkıyorum.
anacım şu mersinden gelde. beraber kahve içelim.
kayra nasıl oldu sen onu söyle bacıaysun biran önce çıkar inşallah şu dişler bizimkinin üst dişler fena .
müge hadi gözün aydın canım demir babasını özlemiştir tabi
şirvan canım haklısın valla ev çocuk koca insanın kendine hiç vakti kalmıyo
biz dün baby tv üyeliği yaptırdık ama ege izlemiyor.
aslında çok eğitici çizgi filmleri.
masallah ya.. gençken ben de oynardım..ben de tenise gisiyorum zayıflamak adına herşeyi yapmaya çalışıyorum bakalım bu hafta ne kadar vermişim bu akşam diyetisyene gideceğim. ama sardı beni bu tenis işi çok zevkliymiş
aynen..ooohhh sefan olsun ..
sen bu gidişle bir kaptan bulursun..
amannn ne bilim işte .. bazen takıyorum..
selen hangi arada tenise gidiyorsun.
anacım benmi tembelim
kendime hiç zaman ayırmıyorum .
ev-iş-çoçuk-koca -aileler - arasında dönüyorum .
ooohhh sefan olsun ..
sen bu gidişle bir kaptan bulursun..
amannn ne bilim işte .. bazen takıyorum..
selen hangi arada tenise gidiyorsun.
anacım benmi tembelim
kendime hiç zaman ayırmıyorum .
ev-iş-çoçuk-koca -aileler - arasında dönüyorum .
beraber dedim de bizim buluşma işi gene fiyasko oldu herhalde..
20- 27 dedim. aliye dışında bana uyar diyen olmadı..
http://www.kadinlarkulubu.com/annel.../351532-2009-yili-anneleri-bulusuyoruz-7.html
gidim bunlarlamı buluşim acaba..
yeni aradaş edinirim. siz bana ayak uyduramıyorsunuz...
aferın sana ımrenıyorum böyle merakını faal hale getıren ınsanlara,spor yapmak kadar güzel bışey yok dımı hemde zevklı,ınan bana çok yaracak bu durum,sevındım senın adına arkadaşımalkisalkisalkis
ınşallah kolaylıkla çıkarır kuzucuk
ınşallah şırvancım bende çooook ıstıyorum bılıyosun,gelır gelmez buluşacaz ınşallah
kayra nasıl oldu sen onu söyle bacı
bızımkıde reklam hastası süreklı değışıyor ya,ne yaparsa yapsın artık kulak alışkanlığıda oldu galıba hemen ızlemeye başlıyor ama öyle süreklı bakma yok olmasında zaten,ıyıkı bakmıyor bence aysun ya nasıl olsa bır süre sonra çekmek ıstesende kalkmaz başından ınatla
müge gözünaydın tekrar şeker,yürü bızım yerımızede denıze nazır ohhhhh çalışsın vücudun:dance:
masallah ya.. gençken ben de oynardım..
duvarla:)
aynen..
hadı çoook şükür,geçmış oldu ınşallah,yusuf ta ıyıdır ınşallahcanım kayra daha iyi ateşi yok ama iştahıda yok en azından ağlama krizleri geçti
ben 27 si olur dedim.((
kızlar ben de vakit bulamıyorum diyordum ama istenince oluyor. hem kendim için birşeyler yapınca mutlu oluyorum. ben alışkın değilim öle evden işe işten eve gitmeye. eskiden beri gezer dururdum. şimdi öyle olunca bunalıma giriyorum. kızıma hem daha ilgili bakmış oluyorum. hem hafta da en fazla 2 saat gidiyorum. o kadar da hakkım olsun. birde ben temizlik falan yapmam yani ev işiyle işim yok. o da artı vakit sayılır benim için.
hadı çoook şükür,geçmış oldu ınşallah,yusuf ta ıyıdır ınşallah
sen kendını mutlu hıssedıyorsun ya önemlı olan o,benım kayınvalıdem ankarada özelbır okulda öğretmen sabah 5 te kalkar evını temızler(hastadır bıraaz yıllardır aynı şeyı yaparmış,tıtız çok)akşama mutlaka bırılerı olur akşam sofrasının tabak çanak ne varsa kurar,mutlaka zeytınyağlısı felan en az 2 çeşıt vardır hafta sonundan hazır,dondurucuda köftesı vardır mutlaka,yarım saatte abartmıyorum en az 3 çeşıt hazırlar,fıstık gıbı olur her yer demezsın çalışan kadın,herşeyıyle dört dörtlüktür maşallah,bıde öze lokul olduğu ıçın saatıde yoktur yanı en erken 6 gıbı döner,haftada 3 günde toplantıları var arkadaşlarıyla dernekte,ben hayranım ona,dıyeceğım ınsan ıstesın herşeye vakıt bulur
temiz hava aldı , şimdi mışıl mışıl uyur selencik.ohh sabaahtan berı seloşla çarsı pazar gezdık gezdık geldık sımdı mamasını yedı yattı bende bınleneyım azcık bali
şirvancım bencede babana uzulme şaka yapmıştır
egeye maşallah aysun
ben selene bay bay deyıp gıdemıyorum bı yere gıderken arkamdan evı yıkıyo ağlamaktan
bizimki ne yaptı acaba..ohhhhh sefanız olsun,bızde meyve faslındayız şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?