Bizimkide öyle valla diyorum nasıl alıştırcam herkes aa ne güzel yabancılık çekmiyo diyor sinir oluyorum hatta dün akşam gelinin kardeşinin kucağındaydı gel diyorum gelmedi bana :-((gerçi yasemin her çıkanla dışarı çıkmak istiyor. bıraksan kapıya gelen herkesin kucağına gider. arkasından ağlar. ama insan üzülüyor tabi.
her ışte bır hayır vardır sultan otur anacımmelek kaç kere cvp yazdım görmedinmi kız seher falanda yazmış hatta
ev bizim ev ama biz biraz daha merkeze gitmek istiyoruz yani çarşıya anne babalara daha yakın olmak için böle çok zor oluyor
ama şu anlık bu iş yattı oturuyoruz yani oturmaya devam:)
uğraşma kıs adamla,takmış babaya,şakacı ışte bem bıle anladım burdan sen ellerınden almaya çalışsan vermez zaten bız daha ıyı bakıyoruz dıye emın olzemuszemusayy moralim bozuldu sabah sabh yaaa
annemleri aradım..
babam çıktı telefona..
ne yapıyorsunuz diyorum .. ne yapalım oğlunla uğraşıyoruz.. sabahtan beri durmuyor diyor..
bende sinirlendim..aaa dedim ikide bunu söyliceksem alırım oğlumu bakmazsınız bir daha dedim .
annemi istedim. üst dişleri patlıyor o yüzden sabah bişeyde yememiş, uyutmaya çalışıyorlarmış.
uyumuyormuşta . jel sürün biraz dedim..
babamına da takma diyor. takılıyor işte..
tamam biliyorum babam şakacıdır. bunu gerçekten söylemediğinide biliyorum .
baranı çok sevdiğinide biliyourm . ama .
öyle söyleyincede insanın morali bozuluyor.
yakın olsam gidecem valla... allahın dağındayım allah kahretsinki..
kesınlıkleşirvancım oluyo öyle diyebiliyolar.. ama art niyet yok bence onlar annelerimiz babalarımız bizim..
tabiki o yaştan sonra bakmak zor sakin oll..
bize bile zor geliyo bazen..
annelerimiz bizim 2 katı yasimizda..
olabilir..
sıkma canını
Bende kaçıyordum bugün el salladım bizimki ağlamıyor arkamdan cama çıkarıyor annem el sallıyorlar bizimki pek iplemiyo bizi)
ben de sahiba hanımın kitabında okudum ondan artık göstere göstere gidiyorum. umarım alışır.
günaydınlaarrrr
babamız geldi
demirde bunu anlamaış gibi gece saat başı kalktı
sabah 7 de bi baktım demir babasının göğüsünde yatıyo
cnm bnm çok özlemiş yaaaa
aysun köpek dişleri bnm bildiğim 19. ayda çıkar
seninki erkenciymiş
demir ilk uykusuna yatınca bende balkonda
bantta yürüdüm önümden tekneler geçiyodu
onları izlerken 45 dk. yürümüşüm
ha gayreettt zati 600 gr vermişimmmmm
ben de tenise gisiyorum zayıflamak adına herşeyi yapmaya çalışıyorum bakalım bu hafta ne kadar vermişim bu akşam diyetisyene gideceğim. ama sardı beni bu tenis işi çok zevkliymiş
ben çıkarken genelde uyuyor.çalışan anneler
sizde evden çıkarken bebişlerinizle vedalaşıyor musunuz
ben eskiden gözükmeden kaçardım. artık vedalaşıyorum kapıdan çıkarken de bana gelmek istiyor ağlıyor ama ben el sallayıp kapıyı kapatıyorum. doğru mu yapıyorum
anacım şu mersinden gelde. beraber kahve içelim.anaaaam maşallah maşallah.çıstak çıstak kalabalığız yıne,kahvemı ıçıım geleyım
demirin arabası geldi bende kaçtım görüşrüz
ooohhh sefan olsun ..günaydınlaarrrr
babamız geldi
demirde bunu anlamaış gibi gece saat başı kalktı
sabah 7 de bi baktım demir babasının göğüsünde yatıyo
cnm bnm çok özlemiş yaaaa
aysun köpek dişleri bnm bildiğim 19. ayda çıkar
seninki erkenciymiş
demir ilk uykusuna yatınca bende balkonda
bantta yürüdüm önümden tekneler geçiyodu
onları izlerken 45 dk. yürümüşüm
ha gayreettt zati 600 gr vermişimmmmm
şirvancım madem babanın şaka yaptığını biliosun neden takılıp kendini üzüyosun boşver cnm
emin ol üzüldüğünü duysa o daha çok üzülür
demirin arabası geldi ne demek bacım ..
kaçma şunu bir anlat helede öyle git..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?