2009 Nisan Anneleri

ben de sahiba hanımın kitabında okudum ondan artık göstere göstere gidiyorum. umarım alışır.

gerçi yasemin her çıkanla dışarı çıkmak istiyor. bıraksan kapıya gelen herkesin kucağına gider. arkasından ağlar. ama insan üzülüyor tabi.
Bizimkide öyle valla diyorum nasıl alıştırcam herkes aa ne güzel yabancılık çekmiyo diyor sinir oluyorum hatta dün akşam gelinin kardeşinin kucağındaydı gel diyorum gelmedi bana :-((

her ışte bır hayır vardır sultan otur anacım
uğraşma kıs adamla,takmış babaya,şakacı ışte bem bıle anladım burdan sen ellerınden almaya çalışsan vermez zaten bız daha ıyı bakıyoruz dıye emın olzemuszemus
kesınlıkle
Bende kaçıyordum bugün el salladım bizimki ağlamıyor arkamdan cama çıkarıyor annem el sallıyorlar bizimki pek iplemiyo bizi )

şımdıden dıyosun ıplemıyor,şaka şaka,benımkıde el sallıyor kım gıtse,hatta dün sokaktakı temızlık görevlılerıne bıle el sallayıp pııışşşt dıyomuş,yıyecem bu kızı gıdısından dötünden başından Şeniz

günaydınlaarrrr
babamız geldi
demirde bunu anlamaış gibi gece saat başı kalktı
sabah 7 de bi baktım demir babasının göğüsünde yatıyo
cnm bnm çok özlemiş yaaaa

aysun köpek dişleri bnm bildiğim 19. ayda çıkar
seninki erkenciymiş

demir ilk uykusuna yatınca bende balkonda
bantta yürüdüm önümden tekneler geçiyodu
onları izlerken 45 dk. yürümüşüm
ha gayreettt zati 600 gr vermişimmmmm

ben de sahiba hanımın kitabında okudum ondan artık göstere göstere gidiyorum. umarım alışır.

alışır tabiki.....
kandırmak, gizli gizli gitmek vs vs....
bence çocuk üzerinde olumsuz etki yapar diye düşünüyorum.
herşeyi olması gereken gibi yap hayatım....

şirvancım madem babanın şaka yaptığını biliosun neden takılıp kendini üzüyosun boşver cnm
emin ol üzüldüğünü duysa o daha çok üzülür

ben de tenise gisiyorum zayıflamak adına herşeyi yapmaya çalışıyorum bakalım bu hafta ne kadar vermişim bu akşam diyetisyene gideceğim. ama sardı beni bu tenis işi çok zevkliymiş

gözün aydın müge.
özler tabiki babasını ,hasret gidersinler.
köpekdişleri 16-20 arası diye biliyorum ama kırmızı ve kabarmışlar
sürekli ateşi de var,ve çok huysuz(erken çıkartıcaz....

ben de tenise gisiyorum zayıflamak adına herşeyi yapmaya çalışıyorum bakalım bu hafta ne kadar vermişim bu akşam diyetisyene gideceğim. ama sardı beni bu tenis işi çok zevkliymiş

yasemin tenis hem zayıflamak için süper
hemde çok zevklidir ben küçükken çok oynadm

maşallah o zmn egeye
ben yan kesicileri köpek dişleri sanmıştım
dr. yok onlar 19. ayda çıkar ddedi de ondan şaşırdım
çıkarsın cnm yazın rhat edersiniz

geçenlerde yazmıştım tekrar yazayım arkadaşımın çocuğu 1 yaşında ve sadece iki dişi çıkmıştı altta ve üstüne köpek dişlerini çıkardı. 4 dişi var 2 si köpek dişi yani olabiliyo...

ben çıkarken genelde uyuyor.
ama uyanıkken bende gözükmeden çıkıyorum.

anaaaam maşallah maşallah.çıstak çıstak kalabalığız yıne,kahvemı ıçıım geleyım
anacım şu mersinden gelde. beraber kahve içelim.

ooohhh sefan olsun ..
sen bu gidişle bir kaptan bulursun..

şirvancım madem babanın şaka yaptığını biliosun neden takılıp kendini üzüyosun boşver cnm
emin ol üzüldüğünü duysa o daha çok üzülür

amannn ne bilim işte .. bazen takıyorum..
demirin arabası geldi ne demek bacım ..
kaçma şunu bir anlat helede öyle git..

selen hangi arada tenise gidiyorsun.
anacım benmi tembelim
kendime hiç zaman ayırmıyorum .
ev-iş-çoçuk-koca -aileler - arasında dönüyorum .

aysun biran önce çıkar inşallah şu dişler bizimkinin üst dişler fena .
müge hadi gözün aydın canım demir babasını özlemiştir tabi
şirvan canım haklısın valla ev çocuk koca insanın kendine hiç vakti kalmıyo

kızlar kayraya dün iyi geceler çayını aldım kayra çok sevdi içti bayağ gecede uyandı ama eskisi kadar değil acaba çaydan mı tam anlayamadım bakalım bu gecede iyi gelicek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…