2009 Nisan Anneleri

kızlar merhaba,
geçmişe bakayım dedim ama kayra izin vermiyor
görüşürüz
Kerem 11 aylık olmuş maşallah

gülercimm ben kontrole gittiğimde bir dahaki kontrolün randevusunu alıyorum düşün ama 10 gün öncesinden felanda alınıyor
birde sabah altıda arayıp sıra numarası alıyorsun sıra numarana göre gidyosun ama o zaman bekle ihtimalinde var randevulu hasatlar arasında sıra numaralı olanları alıyorlar

ben de kızımı geçen yaz hergün tek başıma yıkardım. hiç ağlamazdı. şimdi babannesi ile zor yıkıyoruz ayağa kalkıyor kucağıma gelmek istiyor. başına su geldimi çok korkuyor ağlıyor. yatsa gelmeyecek ağzına burnuna su.

neyse yusuf beyden randevu alamıcaz gibi görünüyo.sağol canım.bu arada elifin yemesi ne durumda.düzelme var mı?
gülfeme çorba yapayım.görüşürüz.

senin 2800 gitmişti sanki 1 kilo eksiltmişsin ticker ı

kim miş canım o..
adı ne yani ..

bizim doğumdan sonra saçlarımız döküldü ya şimdi yenileri uzuyo ama benimkiler iğrenç oldu kısa kısa yeni çıkanlar..

deniz benim saçlarımda aynen anlattığın gibi çok iğrenç
Esen valla iş yerinde zaman geçmemeside çok berbat bişey kolay gelsin
ben kayrayı tek yıkayamıyorum üşütürüm diye de korkuyorum aslında yıkarım ama banyo biraz daha serin oluyor valla tek yıkayanları tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…