hay aksi.. kötü olmuş. canım ..ay kıyamam doğumgününzmü gelmiş.iyiki doğdun zeynep! ömrün boyunca mutlu ol inşallah
kayıtlıdır canım onlarda.yeni bi kart ta verirler bence sana
günaydın yerim ben sizi. resime bayıldım:)
süper selincim. hem de yağdan
kızlar dünden beri moralim çok bozuk.hele dün çökmüş vaziyetteydim.
çatıya tadilat yapıyoduk ya. çok ta güzel olmuştu. dün belediyeden gelip çalışmayı durdurdular.çumaya kadar eski haline getiriceksiniz diyolar.eski haline getirmek daha zor şu anda. yaptığımız masraf ta boşa gidicek. ve eve binaya zarar verecek hiçbişey yapmadık. ayrıca etraf kaçak katlarla dolu ben yasal olan katımda üstü kapalı kullanılmayan bi yeri odaya dahil ettim sadece. o kadar sıkıldım ki evi hemen satıp gidesim var burdan. aldığımızdan beri sorunlu
aynen öyle canım
sağol öylemcim.yanıma zaten öyle biri lazım. şirvanı mı çagırsam acaba. hazır bugün de evde:)
valla kanuna göre balkonu kapattırırken bile apartmandan imza toplamak gerekiyomuş.
ben alt katın balkonunu kapattırmıştım selenin odasında çünkü ve çok soguk geliyodu.akşam okudum ya kanunu.
evet eve iki kat para verirken çatı apartmanın ortak malı demiyo kimse. bizim catı hep akıyo ya.masrafı bütün apartmana aitmiş aslında. ama kim verir söyleyin bi. giriş kattakiler biz alttayız deyip merdivenciye para bile vermiyolar.benim catıya mi vercekler.anteni benim tepeme koyuyolar ama.ve bodrumu su basıyo temizleme parasını ben de veriyorum ortak.
yani kısacası sorun çıkarmak istersen çok sebep var ama ben takmam böyle şeyleri kimseyi kırmam ama yapan yapıyo bakın.
bidi müteahhit satarken bize demişti burayı ekleyip mutfak yaparsınız diye o aklımıza getirdi yani. şimdi de bütün apartmanın iskanını yakarlar diyomuş.
ay kızlar çok dolmuşum kusura bakmayın ya.
canım zeynepin yeni yaşı kutlu olsun . herzaman ailesi ile birlikte uzun yılllar geçirsin.
eşine geçmiş olsun . demire ve tüm 11 aylık olan bebeişlere kocaman maşallah diyorum.günydıııııııınnnnnnnnnnn
biz 11 aylık oldukkkkkkkkkkk
kontrole gidemiyorz eşim hastalandı
o gidecek kendini kontrol ettirmeye
adam geliyo burda hsta oluyo sinir oluyorm
eeee yaşlı adam alırsan böyle olur işteeee hihiiiihhhiihi
canım tahlillerde bişey çıkmaz inş.günaydın güzellerrrrrr umuyorum harika bir gün geçiririzzz
mügecim geçmiş olsun cnm
bende öğleden sonra hastaneye gidicem kan tahlilinin sonucunu alıcam oradanda göz numaralarım iyice yükseldi göz muaynesine giricem oradanda gözlük almaya offf nefret ediyorum gözlük kullanmaktan gerçi ben araba kullanırken takıyorum bir tek zaten takmazsam tam bir trafik canavarı oluyorum:))
ayy benimde öyle yaşlı karı gibi ellerim.ellerim çatlak çatlak oldu..ya rüzgardan.. bide çok fazla yıkamaktan...
okudum bacım okudım..günaydııın,şırvan dün yoktun nasılokuyacan geçmışı anacım,mügecım 11,ayınız kutlu olsundarısı nıce güzel yaşlara olsun ınşallah,kaç yaşında anacım kocan benımkıde 41 maşallah ama bende 33 yaşındayım yanı fazla yaşlıda değılız,o yanına gelınce şımarıyordur,benımkıde öyle süreklı uyuyor,rahatlıyormuş yanımda yalan küllıyen yalan,anaaaam unuttum başka neler vardı,eceyı yatırrıım gelıım
meriçi sivrisinek ısırmışş
ondan mı bilmiyorum yanağı balon gibi şişmiş..
kızarıklık bişi yok..
kabakulak mı diye düsündüm atesi yok..
aklım onda, annemler sivsinek ısırığndan dır diyor..
ben de endise ediyorum ..
bi tane girmiş.. o da bizim kızı ısırmışş. aksam bulduk hallettik ama..sivrisinekler çıkmaya başladımı ?
kutlayanlara tşkler
kuzucuğumu uyuttum
özlemcim 38 yaşında kocişimmm
ben daha 25 yaşındayım
yaşlı sayılmazda işte böyle kendini çok ağırdan satar
işine gelirse yapar
bide ist.da çok yoruluyo işlerdenburaya gelince bi rahatlıyo kendi salıyo
o zmnda ben deli oluyorum tabiii
kutlayanlara tşkler
kuzucuğumu uyuttum
özlemcim 38 yaşında kocişimmm
ben daha 25 yaşındayım
yaşlı sayılmazda işte böyle kendini çok ağırdan satar
işine gelirse yapar
bide ist.da çok yoruluyo işlerdenburaya gelince bi rahatlıyo kendi salıyo
o zmnda ben deli oluyorum tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?