yok esencim ne demek ben problem yapmıyorumki
neyin kusuruna bakayım :))))
evet şirvancım ben mümkün olduğunca mutfağa sokmuyorum o yüzden
zaten garibim bi tek salonda gezebiliyo
malum merdivenler var çok korkuyorum
bu sabah çekmeceleri karıştırıyodu bende içerdeyim
bi çığlık geldi bi baktım
parmakları sıkışmış
ödüm koptu neyseki bişy olmamış
ay Allah korusun dikkat etmek lazım
valla aslında öyle ne yapım bacım benden büyüğünü bulamadım .bunuda gözü açılmadan alım bari dedim. yoksa evde kalacaktım .aslında yaş farkı olması lazım geliyo bana
1. kadın daha çabuk göçüyo :)
2. ondan daha çok şey öğreniyosunuz
3. yaşama doymuş oluyo
4. anlayışlıysa sana daha çok yardımı oluyo
en azından bizde böyle :))
koca popolu lopez sende benle dalga geçiyon demek...şirvan dağ başındasın ya sinyal alamıosun herhalde bazen :)
şaka yaaaa
banada öylesi tuhaf geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
atmasına tacam da . ne giyeceğim o belli değil.MügeCim hayırlı olsun 11.ayınız, bizimde aramızda 1 yaş var eşim büyük.....
Aliye sevindim inş.gelmezler bir daha, şirvan desene yarın bol bol göbek atacaksın)
Tuğba habersiz bırakma bizi...
dahi bas git konuşucam işte..kuzum uyndııı ben kaçtım
fazla çeneniz düşmesn sonra okuyamıyorm:))))
valla ne yaparsan yap onlar bır yolunu bulup zarar verıyorlar kendılerıne bıze düşen enaz zararla kapanmasını sağlamak,benımkı hıçbışey yapmazsa duvara,mutfak masasına(bızım masaya monte mama sandalyemız)ağzını yüzünü vuruyor gözümün ıçıne baka baka hemde,gıdıyor taşa yatıyor,artık emeklem ışını hallettı,yatakta tutunup ayağa kalkıyor yatakta sıralıyor,tahtasına kafa atıyor,ne yapıım ben şımdı,rabbım koruyamadığımız yerde gözetsın bebeklerımızı,bır haftadır burda kısa kollularla gezıyorduk resmen bugün bıraz kırık hava güneş olmasına rağmen banyo günümüz bızımde eceye banyo yapacaz dımı kızım dıyorum,başını ovalıyor bıcıbıcı zamanı
selam kızlar
anneme gidicem birazdan amcamlar umreden geldi kuran okunacak annem yardıma gidicek beni bekliyo selen onda ya. kırcak kafamı geç kaldım ama size haber vereyim dedim
dün gittim belediyeye. bu işin en üst yetkilisi olan başkan yard. ile görüştürdü beni kuzen sagolsun herşeyi anlattım birazda ağladım çünkü çok dolmuştum.
o da resmi şikayet yoksa sizi görmiçem ama varsa yada olursa elk su doğlgaz kesilcek mahkemelik olcaksınız 15-25 bin para cezası olcak falan dedi.
öğrendik şimdilik resmi şikayet yokmuş. resmi nasıl oluyo bilmiyorum bu arada heralde dilekçeyle oluyo.bende herşeyi hazır pencere takılacak o zaman biz şimdi yapalım şikayet olursa haber verirsiniz eski haline getirirz hemen dedim.bi de başka bi bel. başkan yardımcısı var ailemize girip çıkan biri. o da bişey olursa haberim olsun dedi. yani yaptıktan sonra şikayet olsa da ceza falan almadan hemen eski haline getirmemeize izin verecekler sanırım.
bana kalsa eski haline çeviricem. heves falan da kalmadı zaten.am bitmişti neredeyse. geri dönersek keşke devam etseydik dicez. o yüzden şimdilik sadece pencere taktırıp bırakıcaz şikayet olmazsa devam edicez 1 ay sonra falan. olursa da yıkıcaz
en azından bu kadar çözümlendi.
ben çıktım bye.
ilginiz için hepinize çok teşekkürler çok seviyorum sizi. iyiki varsınız
MügeCim hayırlı olsun 11.ayınız, bizimde aramızda 1 yaş var eşim büyük.....
Aliye sevindim inş.gelmezler bir daha, şirvan desene yarın bol bol göbek atacaksın)
Tuğba habersiz bırakma bizi...
valla aslında öyle ne yapım bacım benden büyüğünü bulamadım .bunuda gözü açılmadan alım bari dedim. yoksa evde kalacaktım .
koca popolu lopez sende benle dalga geçiyon demek...
atmasına tacam da . ne giyeceğim o belli değil.
yarın çok işim var.
ağdacıya gitcem bir güzel temizlenecem
sonra kuaföre gidip saçımı kestireceğim.
sonrası malüm..
sanki nem evleniyorum baksanıza. ağda- kuaför
falan filan.
dahi bas git konuşucam işte..
sana inat hemde
konuşun kızlar hadii.. hemde mügenin dedikodusunu yapalım..
ayyy o sineği ezip parçalasaydınız. sen benim kızı nasıl ısırırsin diye...
amaaannn boşver... bende bişey yapmadım..
dün tüm gün yaptım bugün burdayım
saol canım ..
allahta sizin ağız tanıdınız hiç bozmasın .
heee bacım heee.
benim rahmetti ananemde dedemden 3 yaş buyük ama..
zenginlik yok.. allaha şükür genede...
evet dikkat etmek gerekiyo.çamaşır suyu dendide aklıma geldi.
aman bayanlar çoçuklar artık yavaştan ayaklandılar.
deterjanları iyi saklayalım .. onları alıp içenler var.. etrafımda bir kaç kez duydum . çok korkaarım ben
size söylüyorum ama benimkiderde hep dolapların alt katlarındalar.
eve gidince yerlerini değiştirim barii
gözün aydın canım.selam kızlar
anneme gidicem birazdan amcamlar umreden geldi kuran okunacak annem yardıma gidicek beni bekliyo selen onda ya. kırcak kafamı geç kaldım ama size haber vereyim dedim
dün gittim belediyeye. bu işin en üst yetkilisi olan başkan yard. ile görüştürdü beni kuzen sagolsun herşeyi anlattım birazda ağladım çünkü çok dolmuştum.
o da resmi şikayet yoksa sizi görmiçem ama varsa yada olursa elk su doğlgaz kesilcek mahkemelik olcaksınız 15-25 bin para cezası olcak falan dedi.
öğrendik şimdilik resmi şikayet yokmuş. resmi nasıl oluyo bilmiyorum bu arada heralde dilekçeyle oluyo.bende herşeyi hazır pencere takılacak o zaman biz şimdi yapalım şikayet olursa haber verirsiniz eski haline getirirz hemen dedim.bi de başka bi bel. başkan yardımcısı var ailemize girip çıkan biri. o da bişey olursa haberim olsun dedi. yani yaptıktan sonra şikayet olsa da ceza falan almadan hemen eski haline getirmemeize izin verecekler sanırım.
bana kalsa eski haline çeviricem. heves falan da kalmadı zaten.am bitmişti neredeyse. geri dönersek keşke devam etseydik dicez. o yüzden şimdilik sadece pencere taktırıp bırakıcaz şikayet olmazsa devam edicez 1 ay sonra falan. olursa da yıkıcaz
en azından bu kadar çözümlendi.
ben çıktım bye.
ilginiz için hepinize çok teşekkürler çok seviyorum sizi. iyiki varsınız
bende ağda yapacam bıraz sonraaaaaaaaaaa:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?