2009 Nisan Anneleri

aliyecm inş. herşey istediğin gibi olur
bu belediye işleri hep böyle sinir eder sırf para isterlr işlern zar zor hallolur

MügeCim hayırlı olsun 11.ayınız, bizimde aramızda 1 yaş var eşim büyük.....
Aliye sevindim inş.gelmezler bir daha, şirvan desene yarın bol bol göbek atacaksın )
Tuğba habersiz bırakma bizi...

kuzum uyndııı ben kaçtım
fazla çeneniz düşmesn sonra okuyamıyorm:))))

ayy allah korusun yarabbim .
merivenlerin başına korkuluklar varya çoçuklar için ondan yaptırsanıza..

allahtan benim merviden açıkta değil . yoksa yanardım . merdivenin başına kapı yaptırdım.
çok rahat ettim. hem yukardan soğuk gelmior. hemde kimse inip çıkmıyor.

valla aslında öyle ne yapım bacım benden büyüğünü bulamadım .bunuda gözü açılmadan alım bari dedim. yoksa evde kalacaktım .

şirvan dağ başındasın ya sinyal alamıosun herhalde bazen :)
şaka yaaaa
banada öylesi tuhaf geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
koca popolu lopez sende benle dalga geçiyon demek...

Aliye sevindim inş.gelmezler bir daha, şirvan desene yarın bol bol göbek atacaksın )
atmasına tacam da . ne giyeceğim o belli değil.
yarın çok işim var.
ağdacıya gitcem bir güzel temizlenecem
sonra kuaföre gidip saçımı kestireceğim.
sonrası malüm..
sanki nem evleniyorum baksanıza. ağda- kuaför
falan filan.

kuzum uyndııı ben kaçtım
fazla çeneniz düşmesn sonra okuyamıyorm:))))
dahi bas git konuşucam işte..
sana inat hemde
konuşun kızlar hadii.. hemde mügenin dedikodusunu yapalım..

valla ne yaparsan yap onlar bır yolunu bulup zarar verıyorlar kendılerıne bıze düşen enaz zararla kapanmasını sağlamak,benımkı hıçbışey yapmazsa duvara,mutfak masasına(bızım masaya monte mama sandalyemız)ağzını yüzünü vuruyor gözümün ıçıne baka baka hemde,gıdıyor taşa yatıyor,artık emeklem ışını hallettı,yatakta tutunup ayağa kalkıyor yatakta sıralıyor,tahtasına kafa atıyor,ne yapıım ben şımdı,rabbım koruyamadığımız yerde gözetsın bebeklerımızı,bır haftadır burda kısa kollularla gezıyorduk resmen bugün bıraz kırık hava güneş olmasına rağmen banyo günümüz bızımde eceye banyo yapacaz dımı kızım dıyorum,başını ovalıyor bıcıbıcı zamanı

kızlar sultan niye girmiyor gündüzleri...

ne yapıyor.. ev olayıda askıya alınmıştı ,,

havalar güzel tabii. gezmeler başladı dimi kızlar..

şu masaya bağlı mama sandalyeleri bana hiç güvenli gelmiyor..
sanki düşecekmiş gibi gelir hep.
sen mennunmusun canım

dün annemlerdeyim. orda mam sandalyemiz yok.
sandalyede oturuyoraltında yastık.
önünde tabak. yemeğin biraz suyu var.
kaşığı tabağa sokuyor, sonra ağzına götürüyor..
tabii kaşık boş.
göya paşam yemek yiyor..
görmeniz lazım dı. çok şekerdi. kalkım resim çekim .. dedim şimdi keyfini bozmiyim sıpanım

sevindim cnm senin adına umuyorum birdaha şikayet olmaz

yok cnm bırakmam gelir gelmez yazarım :))

ohhh temizlik var yarın desene şirvan:)))

ohhh suslencen puslencen desene sırvan
bebekler hep öyle hele yuruyunce kazalar dahada artıyo benım sıpada koşma hevesı var bu ara korıdorda bı baştan bı başa koşmaya çalışıyo her seferınde bı popo ustu dusuyo
eşlerin arasında yas farkı olması ıyı bence
aliyecım inşallah sorunsuz atlatırsınız caım bı çözum bulunur

dedesi halletmiş zaten hemen..

evet dikkat etmek gerekiyo.
gözün aydın canım.

herkese merhaba geçmişi okuyamadımçünkü sinirlerim çok bozuk kayra dün akşam dan beri bişey yemiyo yatmadan mamasınıda yemedi kahvaltıdan da 2-3 kaşık yedi yapmadığım şey kalmadı bide herkes bişey diyo yok gelişme geriliği var yok saat başı besle yok şunu ver bunu ver ya ağzımı bozcam ulan yese zaten vericem dimi ama bende oturdum ağladım ya napsam boş almıyo işte kilo ben zaten üzülüyorum bide milletin lafı ister istemez canımı sıkıyo.

sıkma canını canım ya..
herkes bişi der asma kulak onlara..
belki dişi çıkçaktır.. ozaman bişi yemiyolar..
kioo veriyr bizimkide hemen... oluyo yanii..
bozma moralini çocuğun senin hissettiklerini hissediyoo..

Cnm üzülme çok biliyor onlar bazen benimkide yemiyo inat yapıyo kayra zaten doğdu doğalı böyle dr.ne derse onu yap boşver çevrenin laflarını

burcu evet takmamaya çalış biliyorum elde değil ama önemli olan sağlıklı olmaları bu insanları anlamıyorum ya zeka geriliği var diye yüzünemi söyluyorlar yuhhh yani ne insanlar var ya sinir bozucu

saolun kızlar işte olmuyo insan takıyo yinede tuğba canım zeka geriliği değilde gelişme geriliği var diyo komşumuz bunuda diyen o kadar test yapıldı hormonlarına bakıldı bişey çıkmadı götürmediğim yer kalmadı almadığım vitamin kalmadı yok yok çocuk zayıf napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…