2009 Nisan Anneleri

sultancım
bendende kız çıkmaz
eşimin tarafında herkesn oğlu var
o yüzden bizmkide erkek olck gibi
eşimde geçenlerde bnm içime 2side erkek olckmış gibi doğuyo dedi
haaaaaay dedm seenin içineee hihihihi
.))Allahtan kız bebek için yanıp tutuşmuyorum
kadın 3ten sonra kız olur demezmi yuh dedim
napalım Allah evlatlarımızı hayırlı insanlar yapsında kız özlemi çektirmesin bize
benim abimler anneme çok yardım ederdi cam bile silerlerdi kız gibi erkek derler ya yanlış anlaşılmasın :)aynen öylelerdi çok yardımcı olurlardı

eşleri yaşadı desene ben eşime söylemesem bilmez yardım istersemde geri çevirmez sağolsun
maşallah ama erkekler genelde evlenince ailesinden biraz uzaklaşıyor kız ise daha da yakınlaşıyor bence

benim eşim yardım eder sağolsun..
süpürge tutar. ütü bile yapar..

zaten zaman kalmıyo.. iş çocuk ev çok iş..:)

sende bendensin desene küçükleri almışız büyütüyoruz.

şirvaaaaaaaan sen çok özenmee bence
bigün senden kuku çıkmasınnn hhahahahahahah
keşke kukusuna onun..
anacım eşimin tarafı hep erkek.. kız çok nadir.
ilyas zaten diyor, kız bulana kadar devam .. oldu dedim başka..

benim eşde terazi

bu topikte eşlerin çoğu 80 li ve terazi burcundan herhalde...

havalar ısınsada bi gemlik yapsak
seher bizede döktürse :))

buyrun gelın ne zaman ıstersenız canım

kızlar haftaya buluşma ayarlayın bende gelim.
eşim bursaya gidecem diyordu.

benim eşimin bi ablası bir de kız kardeşi var eşim de kadın ruhundan anlar ayı falan derim ama. inşallah oğlum da onun gibi olur

eşleri yaşadı desene ben eşime söylemesem bilmez yardım istersemde geri çevirmez sağolsun
maşallah ama erkekler genelde evlenince ailesinden biraz uzaklaşıyor kız ise daha da yakınlaşıyor bence

yok cnm yaşamadı annesi yaşadı:)evlendiği kişi çok titizdi nasıl olsa o yapıyo die bu daha da tembel oldu
ama diğer abim de onun aksine çok dağınıktır
o dağının olan abimde annemde haytta ayrılamaz yani bu evladına göre değişiyor bence kız yada erkek diye ayramayız

banada selenı gören bunu arkası erkek dıyo :)

ay aynen yasemini görende öyle diyor ama çoğunlukla kayınvalide görümce öyle diyor. erkek torun istediğinden. ona kalsa hemen yapmalıyım. kendi yapsın çok kolaysa evde olsam neyse zaten çalışıyorum. yasemine zor vakit ayırıyorum.İnşallah ben istediğim zaman olur ikincisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…