2009 Nisan Anneleri

ben degil sen daha dur ben buyuk yuzunden mecbur izliyom seninki daha baslamadi baslasin gor
gerci haklisin 3senen alis izleyecek sonra 2senede reha ayyyyyyyyyyyy artik bene cocuklasirim galiba

amannnnnnn nolucak yaa ben umursamıyorum hatta bende izliyorum baby tv ehehehehhe çok eğlenceli renkler falan süper

yok ben rehayi oyaliyom elimden geldikce izletmiyom ama buyuk oglum 2yasi bitane kadar hic izlemedi rehaya hamile kalinca ilgilenemedim mecbur izledi zaten kisin burada baska eglenceleride olmuyor neyse bu sene krese vercem belki biraz acilir cocugum

tabiiii izlerler o yasa kadar ama araya okul girince en azindan ben bu kadar izleek zorunda kalmam

bizimkde seviyo çizgi filmi ama gün içinde göremedğim için böö gelmedi hiç.
aman zaten benim tv ile aram yok artık izlesin kuzum.

oooooooooo cicek yiyemem valla o ne ole ben hala gunde 10-15 kere emzirdigimden yememi kesmiyom 5kilom var verecek eee tesetturluyumde ne de olsa 5kilo pek fark etmiyor
aksama kadar yogurt heee kalsin ben almayim sen yapcan mi

oooooooooo cicek yiyemem valla o ne ole ben hala gunde 10-15 kere emzirdigimden yememi kesmiyom 5kilom var verecek eee tesetturluyumde ne de olsa 5kilo pek fark etmiyor
aksama kadar yogurt heee kalsin ben almayim sen yapcan mi

ben düşünüyorum ama ne bilim zor geliyo

ben biliyorum o diyeti çiçekcim yaptımda 1 gün değil 2 gün ama verilmiyor okadar ya ben veremedim.1 günde 1,2 zor yani.2 günde 1 kilo evet.

gerci fotelara bakinca ihtiyacin var gibi gorunmuyor ama cok hossun masallah

günaydın..
can a geçmiş olsun...
babam gitti annem kaldı..havada hala soğuk yaa gezmek istiyorummm...zayıflamak istiyorum ..alışveriş istiyorumm..evim birden temizlensin istiyorum şimdilik bu kadar

ben 2 haftadır 58 kiloya takıldım kızlar ya sabah gene tartıldım aynı.bi uyuz oldum kırcaktım.
hergün spor salonuna gidiyorum
yediklerim zaten çok az.
başlıcam haa!!

yogurt dedinizde ben su bagirsak calistiran yogurlar vardiya hani onunla buyuk oglumda 1haftada 3kilo vermistim olece yiyemedim de salatalik dograyip yedim

günaydınnn

merhabaaa kızlar doğum günlerinden konuşulmuş ben balığım hatta doğum günüm yarın:) eşim 10 nisan oğlum 4 nisan aslında kayra bekleseydi 10 nisanda doğucaktı ama bekleyemedi.

doğum günün kutlu olsun benim eşiminde bugün doğumgünü. bir sürü hediye aldım. tek olsam almazdım da kayınvalide falan hepdi paralrını bana verdi sen al. sen daha iyi bilirsin diye. dün bi sürü şey aldım. off iyi geldi. kendime bişi alamıyorum söz verdim zayıflamadan almak yok diye. koçişte çoştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…