2009 Nisan Anneleri

canım 10 nisan cumartesiye gelio

çookk ggeçmiş olsun Alah korumuş
doğum günüsü kutlu olsun şimddideennnnn
kızlar selammm dün burda yazarken cancan düştü kafasını sehpanın köşesine çarptı anında şişti kafası bi de morardı lasonil sürdüm buz koymama izin vermedi
geçmiş olsun cancağızımaaa
kızlar bu arada bi arkadaşım yoğurt dieti yapmış 1 günde sadece yoğurt yemiş 1200 gram vermiş
yooooooooooook arttııııııııııııııık yuuuuuuuuuhhhhh
hem yoğurt kilo aldırıyo diyolar nasıl işşşşşşşşşşş
günaydın..
can a geçmiş olsun...
babam gitti annem kaldı..havada hala soğuk yaa gezmek istiyorummm...zayıflamak istiyorum ..alışveriş istiyorumm..evim birden temizlensin istiyorum şimdilik bu kadar
bendeeeeeeeeeeeeeeeee burdada hava aynı üstelik evin önünü kazıyolar evde esir kaldım
ama yarından sonra havalar düzeliomuş denizcim burası daha bi ısınır oohhhhh
ben 2 haftadır 58 kiloya takıldım kızlar ya sabah gene tartıldım aynı.bi uyuz oldum kırcaktım.
hergün spor salonuna gidiyorum
yediklerim zaten çok az.
başlıcam haa!!
su toplamıştır vücudun cnm üzülme banada bazen oluyo bi bakıyorum 58 lerdeym 2 gün sonra 56 olmuşum :))
planladım dışarda yapıcam winnie the pooh kostümü alıcam pastası ve balonları herşeyi pooh olucak:)

bizimkide öyle olcaaakkkk zaten çocuğumun herşeyi pooohhhh büyüğünce inş. nefret etmez :))))

bizde evde yapıyoruz süslücez falan filan..
haftasonu ablamla oturup plan yaparız.

günaydın arkadaşlar
doktorum programını izliyorum.gülfemin gece çok ağlamasıyla ilgili soru sordum bakalım cevap gelecek mi?

göndereyim çiçekcim aaa aydın simiti yersin:)
oo sen organizasyonu halletmişsin.
mekan hazır zaten sizin ya!

denizcim sende iyisin bence takma kiloya.
beni sinir eden göbek ya gitmiyo hiçç

ben omlet yapmıştım sabah hem can hem ben omlet yedik
kızlar bişey söyliicem bizim oğlanın 2 ismi var Yahya Can aslında eşimin tarafı YAHYACAN DıYO sank birleşik isimmiş gibi çok garip gelio bana sizce de yahyacan komik mi? napiiim eşim gitmiş ben hamile kalmadan önce Yahya efendiye dua etmiş adak adamış biz de göbek adını Yahya koyduk o yüzden

geçmiş olsun canım.hem miraya hem de sana.

ay sabah sabah canım çekti.ben hamur işi hiç beceremiyorum.

geçmiş olsun canım.

kızlar selammm dün burda yazarken cancan düştü kafasını sehpanın köşesine çarptı anında şişti kafası bi de morardı lasonil sürdüm buz koymama izin vermedi

çok geçmiş olsun çiçekcim.

günaydın..
can a geçmiş olsun...
babam gitti annem kaldı..havada hala soğuk yaa gezmek istiyorummm...zayıflamak istiyorum ..alışveriş istiyorumm..evim birden temizlensin istiyorum şimdilik bu kadar

yazdıklarının altına den den atıyorum.kaydirigubbakcemile5

çiçek siz nerde yapııyosunuz d. gününü can canın

bana mekan bulun yaaaa ist.da

ahahah müge cnm bu toplamaya çalışan halim bu kahvaltı bozmuş halim olsaydı şimdi 50 kiloydum eheheh..
denizcim ya ben çok kiloluyum falan demem ki hiç 60 kiloyum çok desem buna ayıp zaten..ama hedefim elanın doğum günüydü beceremedim..bir de hala pantolonlarım olmuyo 3 kilo sonra olcaklar..yani eski kıyafetlerimi giymek tek derdim yoksa ben hayatımda ilk defa bu kadar az taktım kilolarıma da 12 ay hamile kotlarıyla gezdim :)))

cicek canim ihtiyacin yook valla benim boy 1.58 kilom 61 ne diyon sen yaaaaaa
ama yinede yazayim sabah ac karnina
8de bir tane 1saat sonra hafif kahvalti
oglen 1tane yaninda ekmeksiz corba salata
ikindi bir tane yaninda 1avuc kuru meyve
aksam birtane yaninda yemek ne varsa az yagsiz ve en gec 6 da
7de meyve sonra sabaha kadar bayilmayacak derecede ac kaliyosun
sadece 1hafta dayandim ben bogaziam cok duskunumde

denzcim spor yapıyomusun 3 kilo öyle çook uzun bi zmnda verilecek kilo değil
spor yaparsan 1 ayda gider bende 2 kilo vermek istiyorum ama hergün çikolata yiyorum:)))

kizlar size hayirli cumalar carsiya cikcam daha bi is yapmadim allah emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…