benim kardeşim bursa da ve öss ye girecek. 10 nisanda sınav. çok kötü oldu 7 sinde gelmek istemiyorlar. artık pazar sınav çıkışı gelebilirlerse o gün yapıcaz doğum günü. ama hala kesin değil ondan plan da yapamıyorum.
canım 10 nisan cumartesiye gelio
o zaman 11 i dir.:)) pazar günü sınav ondan eminim.
çookk ggeçmiş olsun Alah korumuşkızlar akşam kayranın mamasını hazırlarken oda çekmeceleri çekiyodu herzamanki gibi sonra bi düştü çekmeceye doğru gözümün önünde yüzü çekmecenin köşesine geldi tabi ben koşana kadar düştü allahım ağlamaya başladı ödüm koptu gözüne geldi sandım elim ayağım resmen kesildi baktım tam gözünün kenarı morarmış şişti hemen( gözünü kontrol ettim bişey yok rabbim korumuş melekleri korumuş allahım tüm çocukları koru rabbim... bu arada bende eşimi severek evlendim ama önce evladım derim belki eşim olmadan yaşarım alışırım onsuzluğa bi süre sonra ama oğlumu dünyalara değişmem allahım bize bağışlasın onları
doğum günüsü kutlu olsun şimddideennnnngunaydin bayanlar bizim yasimiza 2gun kaldi pazar dogum gunu oglumun inanmiyorum 1yil daha gectiiiii
rabbim herkese reha gibi bebe nasip etsin hic yormadi beni bu bir yil icinde cok uslu bi bebekti umarim bundan sonra kudurmaz daha yurumedi ama olsun onemli degil kilolu belki ondan yurumuyo duyo babasi
umarim yaramaz bebelerde uslanir 1yasindan sonra uykular verir rabbim onlara da uykusuz koymazlar annelerini
geçmiş olsun cancağızımaaakızlar selammm dün burda yazarken cancan düştü kafasını sehpanın köşesine çarptı anında şişti kafası bi de morardı lasonil sürdüm buz koymama izin vermedi
yooooooooooook arttııııııııııııııık yuuuuuuuuuhhhhhkızlar bu arada bi arkadaşım yoğurt dieti yapmış 1 günde sadece yoğurt yemiş 1200 gram vermiş
bendeeeeeeeeeeeeeeeee burdada hava aynı üstelik evin önünü kazıyolar evde esir kaldımgünaydın..
can a geçmiş olsun...
babam gitti annem kaldı..havada hala soğuk yaa gezmek istiyorummm...zayıflamak istiyorum ..alışveriş istiyorumm..evim birden temizlensin istiyorum şimdilik bu kadar
su toplamıştır vücudun cnm üzülme banada bazen oluyo bi bakıyorum 58 lerdeym 2 gün sonra 56 olmuşum :))ben 2 haftadır 58 kiloya takıldım kızlar ya sabah gene tartıldım aynı.bi uyuz oldum kırcaktım.
hergün spor salonuna gidiyorum
yediklerim zaten çok az.
başlıcam haa!!
planladım dışarda yapıcam winnie the pooh kostümü alıcam pastası ve balonları herşeyi pooh olucak:)
çeyrek simit ile 1 dilim ekmek eş değerdeymiş
günaydın arkadaşlar
doktorum programını izliyorum.gülfemin gece çok ağlamasıyla ilgili soru sordum bakalım cevap gelecek mi?
Tuğba geçmiş olsun.
Ben de çok hastayım,dünden de kötüydüm,ama bugün iyize azdı,ateşim var,etlerim lime lime,burnum bir akıyor,bir tıkalı.Üstüne Miray bugün gündüz 2. uykuyu uyumadı,ben de hiç dinlenemedim o yüzden.
Akşamüstü uyudu,ama yarım saat uyudu uyumadı,kalktı,popişi de pişik ya,ağladı hep,silerken.Biz de eşimle götürdük banyoda belden aşağısını yıkadık duru suyla,biraz da suya oturttuk,ferahladı sanki.Ama ilk kez bu kadar canı yanar gbi ağladı,şımarıklık ya da yaramazlık ağlaması değildi yani:-((
kızlar akşam kayranın mamasını hazırlarken oda çekmeceleri çekiyodu herzamanki gibi sonra bi düştü çekmeceye doğru gözümün önünde yüzü çekmecenin köşesine geldi tabi ben koşana kadar düştü allahım ağlamaya başladı ödüm koptu gözüne geldi sandım elim ayağım resmen kesildi baktım tam gözünün kenarı morarmış şişti hemen( gözünü kontrol ettim bişey yok rabbim korumuş melekleri korumuş allahım tüm çocukları koru rabbim... bu arada bende eşimi severek evlendim ama önce evladım derim belki eşim olmadan yaşarım alışırım onsuzluğa bi süre sonra ama oğlumu dünyalara değişmem allahım bize bağışlasın onları
kızlar selammm dün burda yazarken cancan düştü kafasını sehpanın köşesine çarptı anında şişti kafası bi de morardı lasonil sürdüm buz koymama izin vermedi
günaydın..
can a geçmiş olsun...
babam gitti annem kaldı..havada hala soğuk yaa gezmek istiyorummm...zayıflamak istiyorum ..alışveriş istiyorumm..evim birden temizlensin istiyorum şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?