bende hiç bilmem hiç birşeyde kullanmadım çok şanslıyım galiba bu konudabende çatlak yok çok şükür
bnm tenim elastikeymiş ondan çatlamadı bide mustela kullandım düzenli olarak
gerçekmi hemen araştırmalıyım bende biraz çıkıntı vardabizde voit in var cnm
işe yarıyo benm kalçalarım onunla erimişti
ama şimdi vakit yokki takayım
ya sabah bime uğradım sauna belt doğru yazdıysam:)))ondan vardı ama işe yararmı ki emin olamadım almadım bende.
işe yarıyorsa alayım müge:))
geçen yaz sütüm var diye göğüslerim harika görünüyordu bu yaz onlarda fossss
ay ne vahimmiş halimmafoldumben
en iyisi kış demekki,kat kat giyin çık dışarıbilmiyorumkismile
avaondan selülit giderici almıştım hamilelikten önce yanında hediye olarak cırtcırtlı terletici korse verdilersultan ne kemeri sıktın anlamadım
kızarmış olması kaslarının çalıştığı anlamına gelir
ay kafayı yicem az önce evi nasıl makineledim biliyomusunuz zeyenp iki bacağıma yapışmış arkamda yürüyo zerende ona yapışmış bende elimde makina gıdım gıdım yürüyüp yaptım bu işi ay çıldırmamak elde değil imdaaaaat diye bağırasım geliyo bide üstüne annem aramazmı kızlarıma henüz 2 saat bile bakmamış olan annem tutturmuş almanyadan teyzen gelecek çocukları kayınvalidene bırak cumaları boşsun nasılsa havaalanına gidip alın diyeee anneeee ben boş değilimmmmmmmm iki çocuğum var benim dedimmm bide bağırıp çağırmazmı hem bana bi yardımın yok hemde isteklerin bitmiyo dedim kapattım
valla annende hıc dusunmuyomu gulum ya senı kolay mı ıkı çocukla
kızlar seloşun dişi gözuktu bu gun baktım elıme geldı çok sevındım
avaondan selülit giderici almıştım hamilelikten önce yanında hediye olarak cırtcırtlı terletici korse verdiler
onu sardım sıkı sıkı yağceezlerim erisin die:))
korseler şortlar işe yarıyormuya ben pek inanmıyorum reklam diye gerçekten faydası oluyorsa bende alacağım valla oturunca göbeğimin pırtlamasından bıktım vallaavaondan selülit giderici almıştım hamilelikten önce yanında hediye olarak cırtcırtlı terletici korse verdiler
onu sardım sıkı sıkı yağceezlerim erisin die:))
canım bebişler için iyide ben kendim için dedim badiler yapışıyor haliyle göbek katlarıda ortaya çıkıyor hele oturuyorsan rezalettttyazlık ege tarafında(enez)
mine aslında yazın daha rahat.
bu sabah bile söylendim kendi kendime:)))
egenin montu şapkası vs vs....bu ne ya!!!!
yazın 2 parça bişey giydir çık ne güzel olcak.
hımm anladımmm
bende de oonun şortu vardı
güzel terletiyoooo
dediğim gibi kızarmış olması
yağlarının gittiğinin göstergesidir
oh en güzel daha ne istiyosunbende esmer ve pürüzsüz bi ten var ama
j.lopez gibide popo var hahahahahahahhaahhahaahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?