tamamıyle katılıyorum şenay söyledıklerının hepsınebizde yazalım bari ben 79 koçiş 74 lü ben yengeç o akrep en uyumlu burç çifti olduğumuz yazıyo her yerde gerçekten tencere kapak gibiyiz çok seviyorum kocişi 2 ci çocuk düşünmekle uğraşmayalım ikisini beraber yapalım dedik:))))) valla benim kızçeler çok zor çocuklar doğduklarından beri kıçım yer gözüm uyku görmedi yaşımıza girecez halen aynılar neler çektiğimiz bi ben bi Allah bide bizim topik bilir:)) ama maddi olara hepsine gelecek hazırlayabileceğimi bilsem 2 tane daha doğururum kimi çok sevdiğim konusuna gelince elbette eşe ve çocuğa duyulan sevgiler farklı türden ama bütün hayatımı ölene dek paylaşmaya yemin ettiğim kocam herşeyden önce gelir fakat bi yamuğunu görsem gözününün yaşına bakamayacak kadarda gözü karayımdır.
geçmış olsun canım kaşla göz arası oluyor ışte,kızlar akşam kayranın mamasını hazırlarken oda çekmeceleri çekiyodu herzamanki gibi sonra bi düştü çekmeceye doğru gözümün önünde yüzü çekmecenin köşesine geldi tabi ben koşana kadar düştü allahım ağlamaya başladı ödüm koptu gözüne geldi sandım elim ayağım resmen kesildi baktım tam gözünün kenarı morarmış şişti hemen( gözünü kontrol ettim bişey yok rabbim korumuş melekleri korumuş allahım tüm çocukları koru rabbim... bu arada bende eşimi severek evlendim ama önce evladım derim belki eşim olmadan yaşarım alışırım onsuzluğa bi süre sonra ama oğlumu dünyalara değişmem allahım bize bağışlasın onları
geçmışolsun çıçekcım,el çabukluğu marıfet gözden kaçmaya görsünler kendını suçlama oluyor ışte,öp uf olan yerden geçsın hemenkızlar selammm dün burda yazarken cancan düştü kafasını sehpanın köşesine çarptı anında şişti kafası bi de morardı lasonil sürdüm buz koymama izin vermedi
kıs yapmadığın dıyet kalmadı kıtap yazacan denız maşallahben biliyorum o diyeti çiçekcim yaptımda 1 gün değil 2 gün ama verilmiyor okadar ya ben veremedim.1 günde 1,2 zor yani.2 günde 1 kilo evet.
bendeeeeeeeeeeeeegünaydın..
can a geçmiş olsun...
babam gitti annem kaldı..havada hala soğuk yaa gezmek istiyorummm...zayıflamak istiyorum ..alışveriş istiyorumm..evim birden temizlensin istiyorum şimdilik bu kadar
doğum günü kutluolsun eşının canım,aldıklarını güle güle eskıtsın ınşallah,bıde yanından başından eksık etmesıngünaydınnn
doğum günün kutlu olsun benim eşiminde bugün doğumgünü. bir sürü hediye aldım. tek olsam almazdım da kayınvalide falan hepdi paralrını bana verdi sen al. sen daha iyi bilirsin diye. dün bi sürü şey aldım. off iyi geldi. kendime bişi alamıyorum söz verdim zayıflamadan almak yok diye. koçişte çoştum
çocuk doğduğundan berı ayı görüyor çıçek farkındamısın,fakat çok sevımlı o da ya,bende arıkostümü düşünmekteyımplanladım dışarda yapıcam winnie the pooh kostümü alıcam pastası ve balonları herşeyi pooh olucak:)
hazırlanmaktadır,bol bol eğlenır ınşallahşimdi sıcak simitle kaşarı götürdüm sinirden hehe:)
afıyet olsun götür denızcım götür
şirvan nerde obur şirvaann!
çıçek az önce alıntı yapmayı unuttum bence hıçte komık durmuyor,bızımde Nısan Ece ben duruma göre kullanıyorum kızacaksam nısan ece dıyorum anlıyor artık ayırt edebılıyor yanı,babamlar ece dıyor,ben kaana sınırlısem kaan emre derım o da anlar ama aılesı ıfrıt oluyor çözdüler olayıo konuda ayri yahya kimlikte yazmiyorsa solemesinler okula gidincede zor olur cocuga hem anlayinca kafasida karismaya baslar
bende çarşı yapacam bugün,güle gülegıt gel canımcımuhuuuuuuuuuuuuuu muge git dedi banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kussemmi yoksa azad etti diye sevinsemmi
neyse kotu bir espiriyle bu gunluk veda ediyorum size carsidan birsey isteyen varmi
erkek dıyorlardı ya bızım başta o zaman bende eşımın ısmını vermeyı düşünmüştüm yada zorbey dıyordum,bayılırım o ısme,evet canım öyle oldu eşim yahya oğlum da yahya can oldu:)
güler ya ınşallah nedenı ortaya çıkar ağlamalarının bende üzülüyorum gülfemın bu durumuna azıcık dıllenseler anlarsın neden bu kadar ağladığını ne ıstedığını,bızım cadı huysuzluk yapıyor 2 gündür ne görse gösterıp ağlıyor evde yolmadık çıçek bırakmadı bıldığın şımarıklık ama sanırım dış huysuzluğuna başladı,rabbım yardımcınız olsun gülfemınde senınde,onada zordur yanı yazık sesı kısılmışcanım hiç aksatmadan her gece saat 2 de bazen yarım saati bulan kendini kasarak ağlaması oluyo.2 gündür sesi kısık.çok üzülüyorum.sebebi ne diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim.ama elimden hiçbişey gelmiyo.tahlil yeni yaptırdık .şükür temiz çıktı.izmirde tanıdık doktorumuz vardı bi sürü para verdim götürdüm bişeyi yok dedi.huyu dedi.ama resmen canı yanıyomuş gibi ağlıyo.
uzattım kusura bakmayın ama çok içim acıyo ağlamasına.
canım şenay ya sanada kıyamambir sihirli değnek istiyorum bende bi dokunayım uyusun sıpalar bi dokunayım ev temizlensin bi dokunayım yemek yapılsın bi dokunayım sıpalar doysun bi dokunayım herşey hallalsun yani bende sabahtan akşama kk da takılayım
doğum sonrası depresyon yapabılıyormuş dıye benıde kuzenım korkutmuştu rabbım korusun,bır ara sırf böyleşeyler konuşuyor dıye görüşmemıştım hamıleyken onunlaya üzüldüm çiçek yaa depresyon olabilir doğum sonrası çok sık görülüyomuş tedavi edilmezse jizofreniye kadar götürüyormuş ..ama dediği gibiyse gerçekten okusun üflesin korkmasın..ben korkmam öyle şeylerden ben iyiyim kötü olan onlar ala iyinin yanındadır onların benden korkması lazım yani hihi
canım bende veriyorum hergün hatta dün fındık aldım birgün fındık bir gün ceviz veriyorum hiç bi zararı olmadı şimdiye kadarkızlar birşey sorucam ben oğlişe hergün kahvaltısına bir adet ceviz katıyorum şimdi bebelacdan msj geldi 2-3 günde bir çay kaşığı kadar ekleyebilirsiniz diyor ben çok m veriyorum acaba ???
Deniz tombul Şirvan bugün kına gecesine gidecekti kuafördedir şimdi o.....
Ben korkmam öyle şeylerdennnn
cnm valla kutlayıp kutlamadığımı hatırlayamadım geçmişe de dönemedim iyiki doğdun yeni yaşında kayra kilo alır ve hiiiç seni üzmez inş.merhaba doğum günümü kutlayan kutlamayan herekesee teşekkür ederimm geçmi,şe bi bakim dedim çok konuşulmuş yaa çiçek cancana çok geçmiş olsun dünde bizimki düştü melekler koruyo valla
canım hiç aksatmadan her gece saat 2 de bazen yarım saati bulan kendini kasarak ağlaması oluyo.2 gündür sesi kısık.çok üzülüyorum.sebebi ne diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim.ama elimden hiçbişey gelmiyo.tahlil yeni yaptırdık .şükür temiz çıktı.izmirde tanıdık doktorumuz vardı bi sürü para verdim götürdüm bişeyi yok dedi.huyu dedi.ama resmen canı yanıyomuş gibi ağlıyo.
uzattım kusura bakmayın ama çok içim acıyo ağlamasına.
kızlar birşey sorucam ben oğlişe hergün kahvaltısına bir adet ceviz katıyorum şimdi bebelacdan msj geldi 2-3 günde bir çay kaşığı kadar ekleyebilirsiniz diyor ben çok m veriyorum acaba ???
cnm valla kutlayıp kutlamadığımı hatırlayamadım geçmişe de dönemedim iyiki doğdun yeni yaşında kayra kilo alır ve hiiiç seni üzmez inş.
canım çok teşekkür ederimburcu doğum gününün kutlu olsun canım,mutlu huzurlu yaşlara sevdıklerınle gır hep ınşallah
kızlar birşey sorucam ben oğlişe hergün kahvaltısına bir adet ceviz katıyorum şimdi bebelacdan msj geldi 2-3 günde bir çay kaşığı kadar ekleyebilirsiniz diyor ben çok m veriyorum acaba ???
gülercim birde yusufa götür bence ne bileyim belki farklı bişeyler düşünür sen böyle anlattıkça hem gülfem hem senin için üzülüyorum
herkese merhabalar
Hayırlı cumalar
doğum günü olanları kutluyorum
gülfeme geçmiş olsun, tv de sorunu cevapladılarmı merak ettim
o bahsettiğiniz sihirli değnekten bende istiyorum
alıntıda yaptım ama olmamış neyse
tamamıyle katılıyorum şenay söyledıklerının hepsıne
geçmış olsun canım kaşla göz arası oluyor ışte,
geçmışolsun çıçekcım,el çabukluğu marıfet gözden kaçmaya görsünler kendını suçlama oluyor ışte,öp uf olan yerden geçsın hemen
kıs yapmadığın dıyet kalmadı kıtap yazacan denız maşallah
bendeeeeeeeeeeeee
doğum günü kutluolsun eşının canım,aldıklarını güle güle eskıtsın ınşallah,bıde yanından başından eksık etmesın
çocuk doğduğundan berı ayı görüyor çıçek farkındamısın,fakat çok sevımlı o da ya,bende arıkostümü düşünmekteyım
hazırlanmaktadır,bol bol eğlenır ınşallah
çıçek az önce alıntı yapmayı unuttum bence hıçte komık durmuyor,bızımde Nısan Ece ben duruma göre kullanıyorum kızacaksam nısan ece dıyorum anlıyor artık ayırt edebılıyor yanı,babamlar ece dıyor,ben kaana sınırlısem kaan emre derım o da anlar ama aılesı ıfrıt oluyor çözdüler olayıklava:
bende çarşı yapacam bugün,güle gülegıt gel canımcım
erkek dıyorlardı ya bızım başta o zaman bende eşımın ısmını vermeyı düşünmüştüm yada zorbey dıyordum,bayılırım o ısme
güler ya ınşallah nedenı ortaya çıkar ağlamalarının bende üzülüyorum gülfemın bu durumuna azıcık dıllenseler anlarsın neden bu kadar ağladığını ne ıstedığını,bızım cadı huysuzluk yapıyor 2 gündür ne görse gösterıp ağlıyor evde yolmadık çıçek bırakmadı bıldığın şımarıklık ama sanırım dış huysuzluğuna başladı,rabbım yardımcınız olsun gülfemınde senınde,onada zordur yanı yazık sesı kısılmış
canım şenay ya sanada kıyamam
doğum sonrası depresyon yapabılıyormuş dıye benıde kuzenım korkutmuştu rabbım korusun,bır ara sırf böyleşeyler konuşuyor dıye görüşmemıştım hamıleyken onunla
canım çok üzüldüm geçen kayrada öyle ağladı meğer bademcikleri iltahaplanmış istersen başka bi doktora götür
doğum günün kutlu olsun burcu kayra ve eşin ile nice huzurlu mutlu senelere
ay kafayı yicem az önce evi nasıl makineledim biliyomusunuz zeyenp iki bacağıma yapışmış arkamda yürüyo zerende ona yapışmış bende elimde makina gıdım gıdım yürüyüp yaptım bu işi ay çıldırmamak elde değil imdaaaaat diye bağırasım geliyo bide üstüne annem aramazmı kızlarıma henüz 2 saat bile bakmamış olan annem tutturmuş almanyadan teyzen gelecek çocukları kayınvalidene bırak cumaları boşsun nasılsa havaalanına gidip alın diyeee anneeee ben boş değilimmmmmmmm iki çocuğum var benim dedimmm bide bağırıp çağırmazmı hem bana bi yardımın yok hemde isteklerin bitmiyo dedim kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?