2009 Nisan Anneleri

hanitakvim demiştiniz yaa..az önce eşim geldidee..bi takvim getirmişş bebek resimlerinden oluşuyoo çok tatlılar yaaa..ben yapıcam oğluşumaaa..her ay resminden 12 sayfalık yapıcammm..doğum günüzmüzde dağıtırızz..
her ayki resimlerinden yapmak ta iyi fikirmiş canım
çok güzel olmuşş aliyecimm..maşallah seleneee..:))

sağol canım

diğerleride çok çok güzel olmuşşş aliyecimm..selene bayılıyorumm..esmer güzeli bi fıstık olcak vallaaa..

elifcimm..geçmişte yazmıştımm..okula yazı gelmişş sınavları bitirin ocak ayından önce diee..sizlere de geldimi???

kimse yemek yapmıycakmı beaaa???

neysee canımm bizde market yapcakmışızzz..dışarda yirizz belkiii..obur ben verdiğim kiloları hızla alıomm..

maşallah selen e akılllı kız nasıl güzel pozlar vermiş ela olsa bi düşürür dudağını ben bu resim çeken adamı tanımıyom diye bütün fotolar ağlamaklı çıkar hehe...saol elifçim inşallah...

çook güsel olmş

nagihan sen söylemiştin sanırım saat 6 dan sonra uytmamayı deniycemm..böyle hiç dayanılacak gibi değil..inşallah bi düzene girerrrrrrrrrrrrr..
dene bence ben gördm faydasınıı

bide kızlar gece uyumadıkk dedim yaa..eşim yazık sabah okula gidioo sen yat canım dedimm..oda uyudu..sabah uyanmışş..mutfakta oyuncaklar oturma odasında yastık battaniyeee heryeri öyle görünce üzümüşş aşkımmm..hep buralarda oyalanmışlar diee..bana not yazmışş..sizi çok seviomm..sabah kahvaltı alıp gelicm diee..12 de geldi..çayıda yapmış beni uyandırıooo..canım benim yaa...
kıızz valla nazar degckk kaşık bi yerlerinii

aman nazar değmesin bis bu durumları geçeli çok oldu.bu arada kayganam bebişimi doktora götürmüşş 78 cm boy 8,70 kg nassı kızlar sizce??
maşşallh yaa ama sanki boyuna göre kilosu az olsn canm saglıklıosnlarda

:)))))))) saol kuzummm ya bişiy kafamı karıştırdı doktor demişki tavuk çiğeri alıp haşlayın bebeğe yedirinn ne faydası varki sormamışda.aranızda vereniniz varmı??
sanırım ciger kan yapıyoo ben severim zeynebede yediriyorum ama biz nasıl yiyosak onada öle yediriyorum
]

akşama ne yemek yapıyımm yaaa...dün çorba makarna salata yedikk..siz ne yapcaksınız hanımlarr..fikir olsunn.....

valla ben çorba etli patates pilav çaçık yapcmm

aliyecim kuzuna maşşallh yaa çookk şekerrr çok tatlı çıkmş binlercekez maşallhh

Çoook güzellll,hayran kaldım.

maşallah selen ' e
merhaba kızlar herkes gibi bende sayfayı açınca şaşkına döndüm hatta bakıyorum son sayfa 5 tekrar açıyorum yanlış açtım galiba diye niye bir açıklama yapılmamış anlamadım aslında zelden mesaj atıp sormak gerek merak ettim valla

diğerleride çok çok güzel olmuşşş aliyecimm..selene bayılıyorumm..esmer güzeli bi fıstık olcak vallaaa..

sağolun kızlar. selen aynı selen de stüdyo farkı işte. kardeşimin nişanında da aile fotoğrafı çektirelim istedim ama gündüz olduğu için geç kalırız diye çektirmedim. düğüne mutlaka çektiricem. çok hoşuma gidiyo başkalırnda görünce.
güzel sözlerin için ayrıca teşekkürler canım. güzel olmayanı varmı ki. ama emirin de güzelliğini yabana atamayız. saçları yeter onun:)

Ayşe ben bizim okulda yazıyı görmedim ,ama kulağıma gelenler o yönde.Bize de diyorlar yazılıları erken yapın diye.Ya da belli olmaz belki 3 değil de 2 yazıl yaparız bu dönem.
Biz zaten Bursa da bayramdan önce de 1 hafta tatil yapmıştık.

ben yemek yaptım hemde sabah 8.30 da..sabah ela keyifliyken koşuşturmadan yapıyom ii oluyoo..dolma mercimek çorbası salata..

işin açığı gülşencimm sebze filanda yok evde vazgeçtim yapmıycamm bişeyy..ama idil hanıma yaptığın yaratıcı tariflerede bayılıomm haberin olaaa..

maşallah selene çok güzel poz vermiş harikaa
evde ne var ayşe yapabileceğin
sağol canım
kimse yemek yapmıycakmı beaaa???

neysee canımm bizde market yapcakmışızzz..dışarda yirizz belkiii..obur ben verdiğim kiloları hızla alıomm..
valla ben yapmıuyom hiç.selene çorbasını zor yapıyom. eşimde hep 10-11 de gelir.
en güzeli canım dışarda yersiniz. ben de bu akşam sinemaya gitmeyi teklif edicem işime bakalım ne dicek.
maşallah selen e akılllı kız nasıl güzel pozlar vermiş ela olsa bi düşürür dudağını ben bu resim çeken adamı tanımıyom diye bütün fotolar ağlamaklı çıkar hehe...saol elifçim inşallah...
ay kıyamam ben o güzel elaya.selen d benden başkasını pek görmüyo ama sosyal bi çocuk olcak galiba bizim ki. herkese hemen gülüyo. hiç yabancılamaz.

son eklediklerinden ortada olana bittim aliye....çok çok masum yavrum benim Allah size bağışlasın
biz de ona bittik ya. sağol canım.

çook güsel olmş

dene bence ben gördm faydasınıı

kıızz valla nazar degckk kaşık bi yerlerinii

maşşallh yaa ama sanki boyuna göre kilosu az olsn canm saglıklıosnlarda

sanırım ciger kan yapıyoo ben severim zeynebede yediriyorum ama biz nasıl yiyosak onada öle yediriyorum
]

valla ben çorba etli patates pilav çaçık yapcmm

aliyecim kuzuna maşşallh yaa çookk şekerrr çok tatlı çıkmş binlercekez maşallhh
sağol nagehancım.hepsine maşallah.

merhaba kızlar ben arada gırıp okuyumaya devam sizi
aliyecim maşallah selene
denızcım ağacınız çok guzel olmuş ellerıne sağlık
valla bızde yılbaşı programı belkı uludağa çıkmak 12ye doğru yoksa selenle evde oturucaz
nagıhancım babadan sonrada bızde saat değişikliği yok hep aynı pozısyonda gıdıyo gece 9.30 yada 10 sabah 7.30 yada 8 ayakta

nagihancımm..nazar değmezz kızzz..alın size bide kötü huyuu çok kıskanç anacım çokkkk:)))

elif bizde hafta tatil yapmıştıkk..ama u uzun tati işi kafamı karıştırıyoo..ben 15 gün sonra staja başlıycaktımm tatil olursaa stajda sarkarr..tatilde staj yapmak zorunda kalırım diee korkuomm..

bizde esmer kızlardan hoşlanırız aliyecimm valla..ben esmer güzeliyimmm hih hii..oğluşş sarıı yaa esmer kıslara bakıozzz şimdidennn..

024s.jpg

025tt.jpg

selenin resimleri bakalım olmuşmu
aman allahım süperolmuş yaa

Sizden farklı olarak 2 tane alt pijama giydiriyoruzm ben Deniz.

Sultan sen katılmıyor musun çekilişe,yazmamışsın galiba adını??
bu sefer ben katılamayacağım

kırmızı don alcam daha ya..
ayn ben aldım 2 dene dantellii hhihii

026uai.jpg

027n.jpg

028fn.jpg

029ng.jpg

030dt.jpg

bunlar da diğerleri

maşallah çok güzel olmuş yaaa:nazar:

aliyeeee eşin 11 demi geliooo..off çok zorr yaaa..valla benimki öğlen 12 de gelioo..iple çekiomm gelsede kağanı versem dieee..allah yardımcın olsunn..marketiniz filan mı varrr..genelse o saate kadar marketler çalışıodaa ...

denizcim agacınız çok güzel olmuş...

sevda masallah kızına boyu uzun.

biz yeniyılda evdeyiz.bitek 2000 senesini dışarıda kutlamıstım.böle günlerde sevmiyorum dışarı çıkmayı.çok kalabalık oluyo tabi bide çok kazık fiyatlar..

aliyacim çokk çokk güzel selenin fotografları 41 kere masallah.bizimde fotografcı arkadasımız cekecekti keremin fotograflarını.ayagı yanınca kaldı.biraz daha toparlasın bende cektiricem.takvim fikride çok hoşuma gitti

ayşe eşin öğretmen mi öğlen 12 de geliyo ne şanslısıınnn keşke benimkide o kadar erken gelse ne güzel olurdu..nagihan zeyno ve seher teşekkürlerr...

Back
X