Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelin tabiii canım.. beni evde yanlız bırakmayın..şirvan az kaldı yaa ayy bebek sevmeye gelicez:) demek baranda öyle gerçi benim ablamın kızı 3 yaşına kadar anne bile demedi abi ve baba dedi ablamda diyo normal diye bakalım.
oooo bizm kızlar 2. çoçuk niyetine yavaşca girmeye başlıyorlar..hahahah şirvan aynı taktik bende de var
bende eşime sinirlenince başlıyorum harcamaya
eee şekerim şimdi soruyolar hiç üşenmeden tekrar tekrar söylüyoruz
biz yaşlanınca sorduğumuzda üüfff demezler inşallah
yeni saçlarını güle güle kullan cnm
hayırlı doğumlar olsun
olabilir valla burcucum bu ay hiç kendimden emin değilim
gelirsede hoş olur
2si bi arada büyürler
ne diyim hayırlısı
kız şu silinen kalemlerden al..burcu takma kafana insan bi an benimki nie konuşmuyor falan diye düşünüyor ama eminim kayranında o çokcuktan daha üstün bişeyi vardır her çocuk bir olmuyor gerçekten,
demirede maşallah göre göre ööğreniyorlar işte :)
kerem odasının duvalarını güzelcene kalemlerle çizdi silmedim 3 gün oldu nasıl olsa yine boyayacak boyarken nasıl mutlu oluyor anlatamam zevkle yapıyor bende kıyamıyorum izn veriyorum
şirvan ee şimdi ne olcak 5-6 ocak gibi mi sezeryan tarihi
bu arada burak ismi çok güzel şirvan bence düşün
çok hoş geliyo kulağa ben çok severim
haklısın sultancım .bu arada bende kıyamıyorum kayrada koltukları çizdi:)) burak ismi çok güzel ve anlamlı bencede şirvancım hayırlısıyla gelsin kuzu:))
off kocam yattı kayrada yattı bende yatsammı acaba az öncede 1 paket eti hoşbeş gofreti yedim bu aralar çok hoşuma gidiyo çıtır çıtır.
yatanlara ii geceler bugün öğlen kerem uyurken yattım 2,5 saat uuyumuşuz ne ii geldi dün gece çok geç yatmıştım
şirvan saçlarını güle güle kullan
eti hoşbeşe bende sarmıştım nir ara ama şimdi yemiyorum büyük paketlerdenmi yedin yoksa:))
her cocuk bir degıl canım egede aynıayy yok bu dizi beni sinir hastası edecek...kızlar akşam kayradan 1 ay küçük bi misafirimiz vardı herşeyi ama herşeyi konuşuyo bütün şekilleri tanıyo mesela dedesi üçgen çiziyo üçgen diyo kare ,daire ,yıldız,güneş falan.cümle kuruyo ,ya kayra hiç konuşmuyo yani öyle anne baba dede falan kelimeleri söylüyo ne biliyim bi sorun mu var acaba diyo eşimde
iyi yapmışsın canımbugün saçlarımı boyattım..
röfle yaptırdım...
yarında ağda işimi halledeceğim. ordan da dr. kontrole gidecem..
bakalım yarın doğum tarihini belirleyecekmiyiz....
bu arada bizim sıpanın ismi burak olacak herhalde...
eşim son 3 gündür burak diye sayıklıyor..
ben doruk olsun diyorum.. kuranda geçmiyor diyor.. sanki baran geçiyor :)))
bu arada eşime sinirimi kredi kartından çıkardım.. iyi yapmışım dimi..
ama kendime saçımdan başka bişey yapmadım ..
hep çoçuklarıma harcadım ..
a bende yedım çileklisindn ama ufak pakettt harıka da ondannnhaklısın sultancım .bu arada bende kıyamıyorum kayrada koltukları çizdi:)) burak ismi çok güzel ve anlamlı bencede şirvancım hayırlısıyla gelsin kuzu:))
off kocam yattı kayrada yattı bende yatsammı acaba az öncede 1 paket eti hoşbeş gofreti yedim bu aralar çok hoşuma gidiyo çıtır çıtır.
haklısın burcuuuu zaman cok cabuk gecıyo bir bakmışız sünnet oluyorlar askere gıdıyorlarrrrrr ah ahhhhhhgünler ne kadar çabuk geçiyo diymi anlamadan akıp gidiyo düşünüyorumda sabah oluyo koşturmaca ve akşam yataktasın.çocuklarımız bile 2 yaşına giriyo maşallah.
bunlarda çıkıyor cfle silince
ya bir türlü yolum joker mağazası tarafına düşmedi olmadı
oooo adam senın gibi uyumor canım gündüzleri bırak uyusunn he işin varsa bilemem tabi hahahahahahavalla meleğim mecbur kalktık 9da
onra uyuyunca ne ii geldi anlatamam:)
benimkide keremi sallıyodu yatağında 2 sindende ses yok gidip uyandırayım işi gücü uyku ya sinirlerimi zıplatıyor
aman allah korusunnnnnnnayy bende yatıyoru..
facede baranın oynarken videosunu yükleyim ded,m.
10 dak bekletiyor.. daha fazla bekleyemeyeceğim..
uykum geldiii..
hadi herkeze iyi geceler... tatalı uykular..
rüyanızda beni görün dermişim.. doğururken :))))
ayy yok bu dizi beni sinir hastası edecek...kızlar akşam kayradan 1 ay küçük bi misafirimiz vardı herşeyi ama herşeyi konuşuyo bütün şekilleri tanıyo mesela dedesi üçgen çiziyo üçgen diyo kare ,daire ,yıldız,güneş falan.cümle kuruyo ,ya kayra hiç konuşmuyo yani öyle anne baba dede falan kelimeleri söylüyo ne biliyim bi sorun mu var acaba diyo eşimde
bugün saçlarımı boyattım..
röfle yaptırdım...
yarında ağda işimi halledeceğim. ordan da dr. kontrole gidecem..
bakalım yarın doğum tarihini belirleyecekmiyiz....
bu arada bizim sıpanın ismi burak olacak herhalde...
eşim son 3 gündür burak diye sayıklıyor..
ben doruk olsun diyorum.. kuranda geçmiyor diyor.. sanki baran geçiyor :)))
bu arada eşime sinirimi kredi kartından çıkardım.. iyi yapmışım dimi..
ama kendime saçımdan başka bişey yapmadım ..
hep çoçuklarıma harcadım ..
şirvannnnnnnnnnn baran büyümüş gercektennnnnn yerım onu böyle abi havası gördüm bi resımde
o silinebilen kalmeleri nerden ve ne kadara alıyorsunuz
ve ne ile siliniyor o kalemlerrrr
masallahhhh...bu arada kızımda 18 ay kontrolünde 11kg 84 cm di.bugün 20 aylık oldu 11.5kg 86 cm olmuş çok sevindim.ama 2 3 haftadır iştahı yerindeydi hemen etkisini göstermiş.şimdi keyifsiz yemiyor ,iyileşene kadar kilo vermesinde bana yeter
her çocuğun gelişimi farklıayy yok bu dizi beni sinir hastası edecek...kızlar akşam kayradan 1 ay küçük bi misafirimiz vardı herşeyi ama herşeyi konuşuyo bütün şekilleri tanıyo mesela dedesi üçgen çiziyo üçgen diyo kare ,daire ,yıldız,güneş falan.cümle kuruyo ,ya kayra hiç konuşmuyo yani öyle anne baba dede falan kelimeleri söylüyo ne biliyim bi sorun mu var acaba diyo eşimde
diger odaları da cizmesin sen görmeden...:)burcu takma kafana insan bi an benimki nie konuşmuyor falan diye düşünüyor ama eminim kayranında o çokcuktan daha üstün bişeyi vardır her çocuk bir olmuyor gerçekten,
demirede maşallah göre göre ööğreniyorlar işte :)
kerem odasının duvalarını güzelcene kalemlerle çizdi silmedim 3 gün oldu nasıl olsa yine boyayacak boyarken nasıl mutlu oluyor anlatamam zevkle yapıyor bende kıyamıyorum izn veriyorum
şirvan ee şimdi ne olcak 5-6 ocak gibi mi sezeryan tarihi
yok canım sorun yoktur merak etme seni çoook iyi anlıyorum
melis emeklemediği ve uzun süre beklememe rağmen yürümediğinde bende aynı duyguları hissetmiştim
insan bi acaba diyor ama konuşma konusunda biraz hızlılardanız bizde
erkek çocukları daha geç konuşur derler ki sana yorum yazanların hepsi erkek anası dikkat ettinmi :)
ohh iyi yapmışsın canım
aynen canım bende kocaya sinirlenince soluğu avmlerde alanlardanım
hiç bi yere gidemezsem internetten patlatıyorum kartı :)))
canım en iyisi markasını söyleyeyim carioca
jokerden almış herkes ama ben smyk diye bi yer var oradan aldım
ben 12 li kalemi 19 gibi bi fiyata aldım tam hatırlamıyorum
değişik boy kalınlık ve adetleri var jokerin sitesinden bakabilirsin canım