Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baranda iki gecedir ateşleniyor... gündüz ateş yok.. ..antibiyotiğe başladık.
yeni yıla hasta gireceğiz .. benimde boğazlar yanıyor...
şirvan mügee hamile
hemen yetiştireyim
aman sen olma da anestezi yapmıyorlar bildiğim kadarıyla hastayken.
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
urla roseberry selinay2002 ceyo16
oy oy sevilayda gelmiş yenı yılldaa
tugba sanırım senınle bilikte 5 kişi
şirvan
çiçek
sen
sevgi
müge
ya bi kişi dahamı vardı ?acaba
bu saatte benden başka kimse yok tabi... evet akşam üstü tekrar hastaneye taşındık röntgen kan tahlili derken bronşit olmuş yavrum.serum verildi,oksijen verildi,4 tane iğne yazdı birini orda vuruldu çok yakıyomuş ağlamaktan helak oldu yavum bende onla ağladım çok yıprandı oğlum içim giti( akşam 8 gibi evdeydik tabi 1 saatte evde ağladı şimdi uyuyo ayağımdan indiremiyorum eşimle ikimiz oturuyoruz napalım bu yılbaşıda ööle geçsin yeterki oğlum ii olsun.
sağol cnm gezicem tabii sabah denize girip sonra doğuma gidicem hihihi2 gün girmedim.. neler olmuş.. ayşeye ne olmuş..
mügecim hayırlısı olsun.. allah gönlüne göre verir inşallah...
yazın koca göbek dolaşırsın artık bodrum sokaklarında :)))
aaaaaaaaaaaaaa sendemiiiiiiiiiiiiiiii bende dün öğrendim :)nisan annelerinden kaç hamiş var kızlar
benimle birlikte 3 mü yoksa baskada varmı
sağol sinemcim darısı isteyenlerin başınaherkesin yeni yılı kutlu olsun !!!
giremedim ne zamandır
mügeeee çok sevindim inşallah Allah gönlüne göre vermiştir
dr a hemen gitme kan testi yap yeter 6 haftadan önce görünmüyor bebiş
herkesi öpüyorum
dayımlarda toplanıcaz hazırlanıcam
tekrar iyi yıllar...
ay yavrum yaaabu saatte benden başka kimse yok tabi... evet akşam üstü tekrar hastaneye taşındık röntgen kan tahlili derken bronşit olmuş yavrum.serum verildi,oksijen verildi,4 tane iğne yazdı birini orda vuruldu çok yakıyomuş ağlamaktan helak oldu yavum bende onla ağladım çok yıprandı oğlum içim giti( akşam 8 gibi evdeydik tabi 1 saatte evde ağladı şimdi uyuyo ayağımdan indiremiyorum eşimle ikimiz oturuyoruz napalım bu yılbaşıda ööle geçsin yeterki oğlum ii olsun.
anammmmmmmmmmmmmmm Tugba hamile misin yaaaaaaaaaa ben çok sevindirik oluyorum ehehehe