2009 Nisan Anneleri

valla gömlek olmadıııı sinir oldum bende kızdım küstük:((
içerde ferihayı izliyodum.ayy deli oldum ferihanın yerinde olsam kaçarım evden genede sevmediğim biriyle evlenmem ayy hemde o feriha hanım feriha hanım diyen kıl adamla ....

devrim cok güldüm ya :)

sultan bölgesel erıtıyormuş anacım bende cayını alıcam inşallah....

oh müge götür anacım lop lop süt olsun

aldıklarınıda iyi günlerınde kullannınnn ah favori dizimdir ferıhaa agla rımda gülerimde fferıhala emirin aşkı hadi onuda gectim emirin aşkıııııı ah ahh ne yakışıklı

aaa benımkindede var göbek ama ben yakıştııyorum kalıplı 95 kilo ama iri kıyım maşallahh

benımde göbek var erıt dıyor bana gıtmıyor anacım ben ne yapayım plastes yapıyım diyorum evde boş zamanlarda olmuyorki boş zaman yokkkkkkk:52::51:
hadi ben yatar iyi geceler sabah soguk olmazsa

23 nisana gidecegız
tranbetimizde bayragımızda hazırrrr

şimdiden Cocuklarımızın bayramı kutlu olsun....

Ben de ipe dizili küçük bayraklardan aldım.Mirayla birlikte camları süsledik:-)Sopalı olanlardan da aldım,yarın tören için.Belki annem stada götürecek,belki ben okula götürürüm Mirayı.Yarın sabahki uyanıp hazırlanmamıza bağlı artık.

elif bende yarın keremi kültürparka götürücem kültürparkta etkinlikler olacakmış saat kaçta olcak haberin varmı

Günaydınnnn eşimle kavaltı edicez

hava cok rüzgarlı burda yaa

sultan gösteriler 9 civarı başlar sanırım

herkese MUTLU ,güzel BAYRAMLAR OLSUN..........

23 Nisan Çocuk Bayramımız kutlu olsun ...............

Valla bi yoruldum ki....eğlendirdik mi işkence mi yaptık çocuğa belli değil.....Sabahtan burdaki okula götürdük....gece kalmadan....avm ye gidip gelelim dedik ama nafile...ne kalabalıktı yahu.........

5 te ancak geldik....gelir gelmez de karnıbaharlı sebze çorbası yaptım.......pek güzel oldu tadı.....(dün Batuhan Pinatti tarifini veriyodu.....kaçırmadan almıştım....değmiş...yazdığıma...basit ve besleyici oldu)
oğlum da içince daha da güzel oldu.......

şimdi de içerde babasıyla oynuyo.......

herkese iyi geceler...............

günaydın herkese iyi hafta sonları biz bugün erkenciyiz 8de kalktım yaa
kerem oynuyor babası uyuyor:)
bende kahvaltı hazırlıycam şimdi
havada iyi mi kötümü belli olmuyor ya bi ısıtmadı şu güneş pöff

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,

Günaydınnnnnn

bizde bugun gec kalktık 10,30da cok iyi geldiiiiiiii

kahvaltımızı ettık gazete,tv bakıyoruz evet ya havada iyimi kötümü belli degıl güneş var ama rüzgarda var

herkese güzel hafta sonları

burda da yağmur var......dolayısıyla havada basık..........iç sıkıcı......

bugün uçurtma uçurmaya gideceklerdi....baba-oğul....böyle olunca kaldı.......

2 senedir en geç 8 de kalktım o da çok nadir...........10 30 hayal bize..................keyfini çıkar Melek im.............

iyi pazarlar........

Biz de 8 de kalktık,ama 8 benim için iyi bir saat,7:30 da bir kere kendim uyanıyorum zaten,yarım saat bana hediye oluyor:-)

Müzik dinlemek için site arıyordum,ttnet i buldum.size de tavsiye edeyim dedim,bir sürü liste var,en çok dinlenen, en son çıkan vs ona göre sıralayıp dinlenebiliyor.

slm kızlarrr
biz bugün annemle evi dip bucak temizledik çok yorulduk

üstüne bide demirin karnı ağrıdı
1 saat uyudu ağlayarak uyandı
1 den 4 e kdr kucağımdan inmedi
biraz leblebi yedirdim biraz rezene çayı fln derken kendine geldi
yavrumun karnı gurulguruldu kucağımda salladım hep
onu salladıkça içerdekide coştu :)) biri içerden biri dışarıdan sallandık durduk

uyudu ama gece uyumicak gibi kıpır kıpır

taşlara bastı hep dün kesin ayaklarını üşüttü sıpaa

bide nerden öğrendiyse babama ullenn dedeee diyo
çok ayıp sakın duymiyim diyorum bu seferde dedeciiimmm diyo :9:
çok alem oldu yaaa

akşam yatarkende pırt yaptı güldüm
sonra bi daha yaptı bitane daha yaptım diyo :1::1:

bende atlattım haftasonu misafirlerim vardı bakamadım buraya ama fazla yazan olmamış
bursalılar belki ilgilenır diye düşünuyorum ecemi haftaya doğa kolejine götürücem anatolıumda form doldurdum sabah 10 da gidicez 15:00 de çıkıcaz illki ücretsizmiş çocuğunuzun genel durumununa paylaşımına falan bakıp oyun oynuycaklar bende ecemi götürücem bakalım ne yapıcak bir günlük

Günaydınlar...
oh herkesin hftsonu güzel geçmiş sevindim, bizde de temizlik vardı camları,kapıları,mutfak dolaplarını sildim, balkonlar yıkanmaya yıkanmaya beter olmuş onları yıkadım, koltukları yıkatmaya firma çağırmıştım onlarda bitti , pasta bakmaya gittik alp uyuduğu için sipariş vermedim sanırım tranli birşey yaptırıcaz......
Alp' de üzmedi bizi bu hftsonu ama dişlerden sebep günde 3 kez kaka yapıyor iştahıda az....
Sabahlarıda anne gitmeyin siz beraber araba sürelim diyor :-(
Sabah babası geç kaldık bugün çok dedi, koşa koşa patron kızacak bize diyor :-))

bizde dün tüm gün ecemi gezdirdik çok büyüdüler ya bizi nasıl güldüruyor iyice dillendide maşallahh nisan kuzularına ya geçenlerde melek yazmısya hangi diş çıkıcak bende anlamıyorum valla 16 tane diş var ama hiç boşluk yok gibi sizin kaç diş var sevgi?

Günaydın

güle güle kirletin evlerinizi Müge ve Sevgi...............

evet çocuklar gerçekten büyüdüler maşallah hepsine...........

Alp Demir pek güzel konuşuyo aferin ona .....

tuğba hamitlerdeki doğa koleji
ne mi götürceksin?oyun grubu mu bu bahsettiğin.ben telefonda görüşmüştüm onlarla abaküs anaokuluyl OYUN GRUBUNUN AÇILIP AÇILMAYACAĞI kesin değildi.tel.den pekte bilgi vermediler.öyle kaldı.gidip geldikten sonra bilgilendirirsen çok sevinirim.

günaydın..
toplam 20 diş olması lazım tamamlanması için tuğbacım..
ben geçmişe bakayım..

bizde dün tüm gün ecemi gezdirdik çok büyüdüler ya bizi nasıl güldüruyor iyice dillendide maşallahh nisan kuzularına ya geçenlerde melek yazmısya hangi diş çıkıcak bende anlamıyorum valla 16 tane diş var ama hiç boşluk yok gibi sizin kaç diş var sevgi?

Canım bizde de 16 var da en arka azılar varya onlar geliyor biz de dişler erken geliyor ya bunlarda bizde gelelim dediler , önün iki tarafadan patlamış ama gerisi yok o da bu aralar patlar sanırım

sevgi müge güle güle kirlenin bende şimdi yapıyorum bi bakayım size dedim..
demire geçmil olsun..ben elayı o şekilde büyüttüğüm için biz çok alışkınız gurul gurul gezmeye :)) kesin dediğin gibi ayaklarını üşütmüş..çocuklar için sıcak su torbaları var ben bazen ondan yapıyorum hemen alıyo üşütmesini müge aklında bulunsun..uyurken koyuyorum..
bizde cmrtsi izmirdeydik..arkadaşımın doğum günüydü..dün de hiç yapmadığım kadar keyif yaptım evde,film izledim fatmagülü kaçırmıştım onu izledim..gazete okudum falan süper geldi..

Back
X