2009 Nisan Anneleri

selam kızlar
epeydir yoktum beni merak oldumu bakalım :27:
urfaya gittim geldim çok zor geldi 20 gün kadar kaldım
urfada ne yapıyosun diye soranlara okula gidiyorum :))
ben son sene başka üni. ye gitmiştim sonra krediler uymadı felan şeklinde bişeyler oldu rektör değişti falan filan uzunca bi hikaye orası
ama mezun olamadım o ara evlenmiş ve hamile kalmış bulundum üstünede düşmemiştim
şimdi af çıkınca bi daha gideyim dedim
face te bilmeyenler olabilir diye yazmadım ama burada sakıncası yok
özledim herkesi geçmişe de bakamadım
önemli gelişmeler varsa seve seve dinlemeye razıyım

hmm yaşıtız.kayserilileri çok severim :) bir arkadaşımız daha var kayserili.gülşenciğim o da çok giremiyor ama keşke girsee.

işte geldimm burdayım tuğbacım...
laptop tamirdeydi hala gelemedi eşiminkine el koydum bende doğum gününü kutlayamadığım gecikmeli kutladığım kuzucuklardan özür diliyorum iyiki doğurmuş anneleri onlarıı nice nice yıllarr hepsine :119:

Tabi ki.Sen deyince bile içim cız etti. Biz çoğunlukla alıp da yemiyoruz bile,ama illa alacak.Markette de kasanın önünde bonibonlar var,Miray sanki kendine iş edinmiş,illa 1 tane alır.Ama hiç de yemez,evde bonibon kolleksiyonumuz var:-)
bide mağazaların kapısında 1TL atıp minik zıpzıp toplar var ya,AVM ye girince onalrdan 1 tane alırız,sonra da bütün günümüz o topun peşinde koşmakla geçer:-)
yazdıklarınızı tek tek okudum sonuna kadar katılıyorum bende her seferinde alamayan insanların hissettikleri duyguları düşünüyorum malesef:(
keremde öyle yemez ama topitop alır
o 2 liralık içinden oyuncak çıkan toplardan mutlaka alınır trene binmek ister her seferinde yarısında bittii bittiii diyerek inmek ister:))

aaaaaaa bu sultan tam bana göreymiş heheh

herkese iyi haftasonları
sinem hoşgeldin tekrardan

sağol canım hoşbulduk
öğrencinin halinden öğrenci anlar eheheh
zor geliyor bu saatten sonra ders çalışmak yahu

Tuğba ve Sultan allah rahmet eylesin tanıdıklarınıza......

hoşgeldin sinem............

şimdi geldim eve bi bakayım dedim....çıkmam lazım.....herkese iyi haftasonları.........

sağol canım hoşbulduk
öğrencinin halinden öğrenci anlar eheheh
zor geliyor bu saatten sonra ders çalışmak yahu
aynen ya çok zor gerçekten bide adama koyuyor yani :)kolay gelsin sanada

Tuğba ve Sultan allah rahmet eylesin tanıdıklarınıza......

hoşgeldin sinem............

şimdi geldim eve bi bakayım dedim....çıkmam lazım.....herkese iyi haftasonları.........

saol devrim

oyyy çok gezdikk :)
ev almak istediğimiz boğazköy bahçeşehir mevkiine baktık.aman allahım resmen bir şehir kurmuşlar
ne villalar ne siteler ne alışveriş caddeleri...
çok beğendim sonra başakşehire dönünce yok yaa başakşehirimiz bambaşka dedik :)
şu tişörtlerden aldım ecrine 2 tane kokoş annem ve princess&Queen aldım
kendime bulamadım kısa kollulardı sultan yazan çok kısa deil ama ondan kalmamış

Hoşgeldin Sinem.Sahalarda bekliyoruz artık:-)

Biz de güne gittik,ay kafam kazan gibi olmuş.Miray uykusuz olunca çok huysuzlanıyor ya,ama onu uyutmayı beklesem de biryere çıkamam.Zaten kendimiz gezmeye giderken ona göre ayarlıyoruz da,gün ,ev oturması vs.olunca uyumadan çıkıyoruz .Tam uyku saatinde huysuzlanıyor,o saati atlatınca yine normal haline dönüyor.
Evi talan etti bütün çocuklar,biz de kaçarcasına çıktık resmen:-)Sitenin çok büyük bir bahçesi var,oranın oyun parkına indik son yarım saat.Dedik,keşke en başta burda olsaydık.Açık havaya hasret çocuklar,daha güzel vakit geçirdiler.
Sevgi siz geçen gelmişsiniz ya,Saygınkente ,ordaydık.

Tuğba T-shirtler de çok güzelmiş.Ben kendim için almam da Miray a alabilirim.'Sultan'yazan da tam Sultan sana göreymiş gerçekten.

eşim geç geldi daha yeni yemek yedik kaldık evde cumartesi akşamı yaaa
hava çok geç kararıyor artık gün bitiyor akşam geçiyor :(pöff

biz de şu çikolatacılardan muzdaripiz hani bölme bölme oluyorda minik küreklerle dolduruyorsun.onlarda tüm avmlerde var hemen orta yerde.birde gidip o bölemeleri kendisi açmak istediklerinden tatmak istiyor.ben tattığı her bölmeden azar azar alıyorum mecburen.geçen babası engellemeye çalıştı çok ağladı yine aldık.peki alamayanlar??? mesela en son taş çatlasın 20 tane minik draje vardı fındık kaplamalı.5 tl tuttu.alamayan anne babnın üzüntüsüne mi yanarsın çocuğun canının istemesine mi

bunlar resmen para tuzakları.çocuğumuz olunca anladık önceden ilgimi bile çekmeyen şeylerin tuzaklarını

Tabi ki.Sen deyince bile içim cız etti. Biz çoğunlukla alıp da yemiyoruz bile,ama illa alacak.Markette de kasanın önünde bonibonlar var,Miray sanki kendine iş edinmiş,illa 1 tane alır.Ama hiç de yemez,evde bonibon kolleksiyonumuz var:-)
bide mağazaların kapısında 1TL atıp minik zıpzıp toplar var ya,AVM ye girince onalrdan 1 tane alırız,sonra da bütün günümüz o topun peşinde koşmakla geçer:-)

haklısınız bizdede yaşanıyor cogu benımde hep aklıma gelır alamayalar allahımıza binlerce kez şükür

ben reklamlarada takıntılıyım yemek reklamlarına sucukları tavukları hazır yemek reklamları alamayanlar varrrrrrrrrrr eşimle hep söylenır duuruz reklamlara

heleki cocuklar için cıkan cikolata ,bisküvi v.sssssssssssssssssss

anne bana bundan al der cocuk anne yada baba tamam belkide onu alacak bile parası yoktur neler var etrafımızdaaa

off akşam akşammmmmmmmmmm

sultannnnnnn
benim eşim daha gelmedi açlıktan gülücem egei yedırdım şimdi uyuduuuuu
ben daha beklemedeyımmm gelsın yemek yerız bıraz sohbet cup yatakkkkkkkk

herkese iyi haftasonlarıııııııııı

iyi akşamlar kızlar
bi giremedim fırsat bulupta
eşim dün sabahtan ist.a gidip akşama geldi
artık havayollarında çalıştığına inanmaya başlicam
hosteslerden fazla uçuyo valla:27:

bugün hava çok güzeldi burda da ilk önce pzara gittik sonra parka
eve geldik demiri yıkadım kendim ykandım yemek yaptım
artık sırt diye bişey kalmadı çok fena ağrıyo
ve gece yatarken nefesim kesiliyo nasıl geçecek bu yaz bilmiyorum

cicilerimiz için tşkler

tuğbacım çok güzelmiş anne kız koleksiyonu inş. bende seneye giyerim kızımla :)

sultan ve tuğba başınız sağolsun

sinemcim valla merak etmiştik iyi oldu geldiğin

gülşencim sende hoşgeldin

bende çok sinir oluyorum şu yiyecek reklamlarına bi ara saat 10 dan sonra veriyolardı yine abarttılar

Ay evet,Miray reklamlarda ne görse ben de istiyomm diye tutturuyor.Mesela muz yemez normalde,ama TV de biri yerken görse ister.Sütü bile öyle içmeye başladı:-)
evde olmayan birşey istediğinde ya da o an vermek istemiyorsam,hep ,Babaya söyleyelim alsın diyorum .Artık evde birşey bitse,hemen baba alsın diyor,hatta Telefona gidiyor hemen sayıyor babasına şunu al bunu al diye.
çok özendirici gerçekten reklamlar.

9 gibi halılar geldi koltukları çektim sildim süpürdüm serdim allahtan yemeği dışardan söylemiş eşim çok sevindim valla bütün gün dışarda olunca yapamamıştım.

dolmabiber yapacaktım kıyma çıkarmıştım buzluktan o açılmış ama buzdolabına koydum yarın yaparım diye bişey olmaz dimi

ecrin gelir gelmez uyudu 7 gibi 9 da kalktı az önce yıkadım cin gibi oynuyor valla bugece sabahlar olmasınnnnn :37:

kızlar okullarda kullanılan keçeli kalemler varya onun lekesi nasıl çıkar yaaa babası vermiş eline beyaz eşofmanlarını boyadı saniyeler içinde hemen yıkadım yok bulaşık deterjanıyla çitiledim yok lekeye karbonat döküp çitiledim yok ç.suyu döktüm ç.mak. attım yok çok üzüldüm yaa

şu amway leke çıkartıcı çıkarır mı dersiniz?

Son düzenleme:
tuğba,sultan başınız sağolsun okuyamadım çok genç biri değildir inş.
mügecim kızın oluyomuş cnm tbrk ederim :nazar: çoook sevindim darısı tüm oğlan annelerine 2.si kız olsun inş.

o tarz lekelerde leke çıkarıcılar pek işe yaramıyo tuğbacım amwayi kullanmadım hiç ama oxi action denemiştim umutun bi tshirtinde, işe yaramadı kulak pamuğuyla lekelere domestos sürdüm silgi gibi sildi valla sonrada makinaya attım yeni gibi oldu..eşofman beyazsa sende dene istersen

eşofmanı altıda üstüde beyaz kulak çubuğuyla değil direk üstlerine döktüm valla domestosu :) ama çıkmadıı oxi action yalan yaa

reklam denetleme kurumu ne iş yapar bilmem reklamları bile bariz aldatmaca hele o cilitbang ler sıkıyor silince bembeyaz oluyor sözde bilgisayarla yapıyonuz biraz gerçekçi yapın dimi yok kabak gibi belli.

komik zaten o reklamlar...yıkamadan kuru temizlemeyemi verseydin keşke yarın bi sor istersen..üzülüyo insan öyle sevdiği bişeyde leke kalınca

Back
X