2009 Nisan Anneleri

eşofmanı altıda üstüde beyaz kulak çubuğuyla değil direk üstlerine döktüm valla domestosu :) ama çıkmadıı oxi action yalan yaa

reklam denetleme kurumu ne iş yapar bilmem reklamları bile bariz aldatmaca hele o cilitbang ler sıkıyor silince bembeyaz oluyor sözde bilgisayarla yapıyonuz biraz gerçekçi yapın dimi yok kabak gibi belli.
ya evet bende bugün gördüm o reklamı bu kadar da aptal yerine konmaz yani bir kere sıkıyor sıkktığı yerdeki deterjan ak beyaz oluveriyor sarı bezle bir kere okşayarak geçiyor ve bembeyaz inanaılmaz bi şekilde
bende oxiyi denedim çıkardığı lekeler oldu çıkaramadığıda oldu
dometosunda var renkliler için leke çıkarıcısı seni yine domestos paklar tuğba:))

tuğba,sultan başınız sağolsun okuyamadım çok genç biri değildir inş.
mügecim kızın oluyomuş cnm tbrk ederim :nazar: çoook sevindim darısı tüm oğlan annelerine 2.si kız olsun inş.
saol gülşencim

herkese iyi geceler
tuğba ve sultan basınız sağolsun allah yattığı yerde dınlendırsın
herkeste var bı takıntı desenıze bızdede sımıt ve köpük yapan kucuk oyuncaktan var cıktıkmı dısarı ılla o sımıt alınıcak hanımıma bıde o oyuncağa ama yapamıyo sonunda dedesı aldı tabanca seklınde :)
sınem hos geldın canım oh ne guzel gezmıssın
bu gun doğum gununmuzu kutladık aıle ıcı oldu ama genede yoruldum
muge cıcılerınız gule gule kullanın
tuğba ecrınde gule gule kullansın
sırvan allah sana kat kat guc versın canım ısın zor

Ben o leke çıkarıcılardan en çok Ariel in toz olanından memnun kaldım.Bide minik tüp şeklinde her leke için ayrı satılan leke çıakrıcılar var,tükenmez kalem ,kırmızı lekelr vs.Bir arkadaşım tükenmez kalem lekesini onla çıkartmış.

Cillit Bang banyo bataryaları için süper,hiç ovmaya gerek kalmadan bir fıs la parlatıveriyor.ama benim son aldığıma birşey mi karıştırmışlar ne,ilk zaman kullandığım gibi etkili gelmedi bana.fısfısı da iyi sıkmadı.Birşey tutunca herhalde,kalitesini düşürüyorlar.

ayrı satılan leke çıkartıcıların markası ne elif belki çıkartır
kıbrısın suyu o kadar tuhaftı ki banyo bataryaları kireç kaplı oluyordu
kiraya tutarken bataryalar dikkatimi çekmişti banyo bataryası özellikle burdan giderken aldık eşim taktı ama 9 ayda aynısı gibi olmuştu hem kireç hem küf
cilitbang aldım ama zerre çıkartmadı
ama oranın suyu yüzünden çamaşırdaki en basit lekede çıkmazdı domestos rengarenk ariel hepsini denedim olmadı ve çamaşırın rengi kararırdı ecrinin orda giydikleri hep toz bezi oldu :)
ama burda da aldım cilitbang işe yaramadı.

Onların markasını hatıralmıyorum Tuğba.Minik tüp şeklindeydi galiba.
Hayret ya ben Cillit bangin batarya parlatmasından çok memnun kalmıştım.ama dediğim gibi son aldığımın fısfısı bile iyi değildi,tam püskürtmüyordu.Hatta içimden dedim,acaba içine su falan mı karıştırdılar diye.
Bide bu leke çıkartmak için başka şekilde yıkadıktan sonra,o son kullandığın ürün de çok etkili olmuyor.Hatta kuru temizlemeciler bile,eğer hiçbaşka şekilde yıkamadıysanız çıkar diyorlar.
Alın şu Carioca kalemlerden,hiç uğraşmayın böyle leke çıkarıcılarla:-))

Mürekkep lekesi için ilk bilinmesi gereken, kumaşı asla sıcak suyun içine koymamak ve lekeyi yaymamaktır. Birçok insan, sıcak suyun mürekkebi çözeceği ve uzaklaştıracağı şeklinde yanlış bir fikre sahiptir. Aslında, sıcak su durumu kötüleştirmekten başka işe yaramayacaktır; çünkü mürekkep lekesi kumaşa yerleşecek ve dolayısıyla lekeyi tamamen çıkarma olanağı belki de kalmayacaktır.
Diğer bir önemli konu, mürekkep ıslandığı zaman akacak ve yayılacak olduğundan mürekkep lekesi için yapılacak müdahelenin en sınırlı alanda yapılması gerektiğidir.
Lekeye daha ıslak durumdayken müdahale edilmesi de leke çıkarma başarısını olumlu etkiler.
Mürekkep sıvısı yoğunsa öncelikle beyaz ve temiz bir kuru bez veya kağıt havluya lekeyi emdirin.
Sonra hazırlamış olduğunuz bir bardak su ve ağartıcı içermeyen sıvı çamaşır deterjanı karışımını temiz bir bez veya kağıt havlu yardımıyla lekeli bölge üzerine tamponlayın (ovmadan bastırın).
Giysiyi ılık suyla yıkayın.
Giysiyi kurutmadan önce, lekenin gitmiş olduğundan emin olun.
Eğer leke çıkmamışsa, yukarıda belirtilen aşamaları tekrarlayın.
Alternatif Yöntemler
Saç spreyi ve ispirto uygulamak mürekkep lekesi için olumlu sonuçlar verebilmekle beraber saç spreyi başka lekelenmelere yol açabildiği için, ispirto da yanıcı ve zehirli bir madde olduğundan dolayı evde kullanmak tehlikeli olduğu için kullanılmalarını tavsiye etmiyoruz.

sağol elifcimm bende leke olur olmaz soğuk suyla yıkadım ama hafiften çıktı markette leke çıkartıcıları bi inceliim dediğin gibi bişi görürsem alırım.

o kalmelerden var bizde hatta ilk aldıklarımız kurududa 2.leri aldık bide teyzesi almış su bazlı değişik bi marka ama bunlar caillou tahtasına güzel yazmıyo yazınca silinmiyor leke bırakıyor falan

o tahta kalemlerinden vardı evde vermiş çocuğun eline
başımızın tatlı belası caillou işte :D

tünaydınnn

hava bi türlü düzelmeyince gene hasta oldum her yerim kırılıyo....dünde vardı ama geçer demiştim........öfff....yine de kendimi toparlayıp oğlum uykusunu aldıktan sonra çıkacam...hava güzel gibi...çıkamasam da artık baba-oğul gezerler...

leke çıkarıcılardan ariel i öneriyorum...her şeyde işe yarıyo....

iyi pazarlar

gecmıs olsun devrım
benımde alerjım tutu dun yuzum kabarmıstı bu gun vucudum ne yedımde dokundu anlamadım ama cok kotü kaşınıyorum
bende domestos renklıler ıcın olandan memenunum bıde anw.y sa 8 leke cıkaıcısından ustune dok at makınaya sımdıye kadar kalan pek leke olmadı sadece armut lekesını zor cıkarıyo kos.adan bende memnun değilim bı kerede cıkardını görmedım elıf dor.e nın leke cıkarıcaları var oyle ktupte benım arkadasımda memnun ondan ben ma.c power hıjyenle domest.s tan memenunum lavabolar için

tünaydınlarr
seher herşey muhteşem gözüküyodu cnnm ellerine sağlk
selen kızımızda iyiki doğmuş

gülşencim tşkler cnm darısı başınıza inşallah

devrimcim geçmiş olsun

bizde akşama mangal yapıcaktık ama hava kapadı bende şu actifry de bi köfte denicem bakalım nasıl olcak
herkese iyi pazarlarrrr

bende amway in leke çıkarıcısından çok memnnunm tuğba
sıcak suyla açıp lekeyi bastırıyosun 1 gece kalsın öyle sonra yıka çıkarıyo

amway almayı düşünüyordum zaten mügecim deneyeceğim mutlaka
çünkü ecrin bugünlerde meyvesuyuna taktı içerkende döküyor üstüne bazen
beyazlarda ç.suyu işe yarıyorda renklilerde amway çıkartıyor dediler
bugün dedesine gidersek sipariş ederim orda komşuları satıyor.

selam kızlar bugün öğlen burda hava süperdi
çıktık kültürparka kerem çok eğlendi o böyle eğlenince temiz hava alınca mutlu olunca dünyalarbenim oluyor eminim hepinize öyle oluyodur :)

müge şu tefalin 1kaşık yağ ile patates kızartan makinesi nasıl tavada kızartılanla aynımı oluyor tadı?nasıl oluyor?
selene tekrardan nice mutlu yaşlar dilerim güzel gözlü kızımıza

iyi akşamlar herkese

mutlaka dene tuğbacım demirde öyle kendi yemeğe heveslendiğinden beri kullanıyorum
gayette başarılı ;)

ewet sultan aynısı gibi yapıyo sadece vıcık vıcık yağı olmuyo ki bu süper bişey
köfteyi yaptım gayette güzel oldu demir 7 tane yedi maşallah
patatesle soğanda yaptım onlardanda yedi

tatlı bile yapıyo :))))

Ay evet,Miray reklamlarda ne görse ben de istiyomm diye tutturuyor.Mesela muz yemez normalde,ama TV de biri yerken görse ister.Sütü bile öyle içmeye başladı:-)
evde olmayan birşey istediğinde ya da o an vermek istemiyorsam,hep ,Babaya söyleyelim alsın diyorum .Artık evde birşey bitse,hemen baba alsın diyor,hatta Telefona gidiyor hemen sayıyor babasına şunu al bunu al diye.
çok özendirici gerçekten reklamlar.
bizde aynıyız elif bişy oldumu hep babaya söylerız alalım hep babamıza söyleyelim yapsın derizzzz.:)

tünaydınlarr
seher herşey muhteşem gözüküyodu cnnm ellerine sağlk
selen kızımızda iyiki doğmuş

gülşencim tşkler cnm darısı başınıza inşallah

devrimcim geçmiş olsun

bizde akşama mangal yapıcaktık ama hava kapadı bende şu actifry de bi köfte denicem bakalım nasıl olcak
herkese iyi pazarlarrrr
mügeeeeeeeeeeeeee
biz bugun mangaldaydık canım arkadaşlarla anı gün olucaktı yıne yapsaydınızzzzzz:52::52:

slmmmmmmmmm
saah 10da da arkadaşlarla kahvaltıya gıttık dışarıya hava güzeldiiii tam kahvaltı yaparken yagmur atışttırdı ama soguk yoktuuu

sonra dolaştık ettik sonra mangala gıttık süperdi egede yoruldu sahil kenarında
arabada gelırken uyudu kuzummmmm

evet sulta onlar mutlu oldumu bizlerde oluyoruzzz allahım kötü günlerini göstermesınnn

yarında ögleden sonra lazer epilasyon için görüşmeye gıdıcem eylül -ekim gibi istıyorum bakalım fıyatı görüşücem şimdiden
arkadaş seansa gıdıyor onunla birlikte gideyımde

slm bayanlar sultanında dediği gibi bugun hava süperdiii dün gece arkadaşlarla toplandık makara sabaha kdar oturduk ecemde saolsun gece 2.30 d uyudu ama sbah geç kalktı bende uykuyu almısım :))sabah çok güzel bir yerde kahvaltı hayvanat bahçesi park avm alışveriş derken akşam olmus dah yenı oturdum ayaklarım zonkluyor vlla ama değerdi he he:))

melek lazer beende düşünuyorum ama burda fiyatlar baya uçuk ya baklım sana ne kadar dıyecekler süper bişiy bence belki bu kış yaptırırım bende belli olmaz ..

çocuklardan bahsetmıssız ecemde ynı bugun ne istediyse aldık ama hepsi atıldı 2 dk içinde bilmıyorum almakta doğrumu ama öyle duygu sömürüsü ypıyorki almamak elde değil:))

slm bayanlar sultanında dediği gibi bugun hava süperdiii dün gece arkadaşlarla toplandık makara sabaha kdar oturduk ecemde saolsun gece 2.30 d uyudu ama sbah geç kalktı bende uykuyu almısım :))sabah çok güzel bir yerde kahvaltı hayvanat bahçesi park avm alışveriş derken akşam olmus dah yenı oturdum ayaklarım zonkluyor vlla ama değerdi he he:))

melek lazer beende düşünuyorum ama burda fiyatlar baya uçuk ya baklım sana ne kadar dıyecekler süper bişiy bence belki bu kış yaptırırım bende belli olmaz ..

çocuklardan bahsetmıssız ecemde ynı bugun ne istediyse aldık ama hepsi atıldı 2 dk içinde bilmıyorum almakta doğrumu ama öyle duygu sömürüsü ypıyorki almamak elde değil:))

tam fıyatı belli degıl yarı kesin ögrenırım
ama özel bölge ve koltuk altı 1100 civarı sanırım
sadece koltuk altı 350 tl demiş arkadaşa bakalım bana ne dıyecekler o 4. senasa gidiyor sonra ta eylülde gıdecek sanırım
bende o giderken gideyımde ögreneyım ddimmmmmmm

tugba hiç iyi yapmuyoruz aslında her istedıklerını yapmakla aglasın diyorum bazen kıyamıyorum ama bundan sonra biraz daha taviz vermeden yapacagım her bereye gıdersek enbasiti bi market yada pazar hemen bişeye saldırıyor tamam dıorum alalım ama iyi yapmıyorumm bundan sonra her istedıgı olmayacakk aglamayı koz olarak kullanıyorlar
bilsin artık her agladıgımda annem bunu yapmıyacak dıyeeeeeeeee

Hoşgeldin Sinem.Sahalarda bekliyoruz artık:-)

Biz de güne gittik,ay kafam kazan gibi olmuş.Miray uykusuz olunca çok huysuzlanıyor ya,ama onu uyutmayı beklesem de biryere çıkamam.Zaten kendimiz gezmeye giderken ona göre ayarlıyoruz da,gün ,ev oturması vs.olunca uyumadan çıkıyoruz .Tam uyku saatinde huysuzlanıyor,o saati atlatınca yine normal haline dönüyor.
Evi talan etti bütün çocuklar,biz de kaçarcasına çıktık resmen:-)Sitenin çok büyük bir bahçesi var,oranın oyun parkına indik son yarım saat.Dedik,keşke en başta burda olsaydık.Açık havaya hasret çocuklar,daha güzel vakit geçirdiler.
Sevgi siz geçen gelmişsiniz ya,Saygınkente ,ordaydık.
Tuğba T-shirtler de çok güzelmiş.Ben kendim için almam da Miray a alabilirim.'Sultan'yazan da tam Sultan sana göreymiş gerçekten.
Çocuklar felaket zaten, ah aha keşke bizde orada olsaydık evet oranın parkı çok güzel ALpde gitmişti şuna buna bindim diyordu :-)) Seneye bende alırım o T-shirtlerden :)))

tuğba,sultan başınız sağolsun okuyamadım çok genç biri değildir inş.
mügecim kızın oluyomuş cnm tbrk ederim :nazar: çoook sevindim darısı tüm oğlan annelerine 2.si kız olsun inş.
Birisi de benim GülşenCimmmmm
herkese iyi geceler
tuğba ve sultan basınız sağolsun allah yattığı yerde dınlendırsın
herkeste var bı takıntı desenıze bızdede sımıt ve köpük yapan kucuk oyuncaktan var cıktıkmı dısarı ılla o sımıt alınıcak hanımıma bıde o oyuncağa ama yapamıyo sonunda dedesı aldı tabanca seklınde :)
sınem hos geldın canım oh ne guzel gezmıssın
bu gun doğum gununmuzu kutladık aıle ıcı oldu ama genede yoruldum
muge cıcılerınız gule gule kullanın
tuğba ecrınde gule gule kullansın
sırvan allah sana kat kat guc versın canım ısın zor
Selen'in yeni yaşı kutlu olsun bizde dün kutladık...

Gelelim bizim doğum günümüze Alp' de bütün çocuklarımız gibi pastayı parmakladı, birsürü hediyelerimiz geldi gelenler birde kızımıza da getirmişler, kızımızın da artık herşeyi hazır daha giysi filan almayacam....
Bizim ikizler felaketti Alp biraz huysuzluk yaptı sanki biz deplasmanda gibiyiz diğer çocuklar oynuyo o kucaklarda çok yorulduk annemle ama çok güzeldi herşey,
Elif herkes süslere bayıldı çok teşekkür ederim tekrardan....

Son düzenleme:
günaydın..
ooh ooh herkes gezmiş eğlenmiş ne güzel..
doğum günleride güzel geçmiş..
bu hafta da çok güzel geçsin hepimizin umarım..
elif seni okurken kendim yazıyomuşum gibi geliyo en çok senle ben takıyoruz bu çocukların uykusunu yaa ne zaman kurtulucaz ya da rahatlıcaz bilmiyom valla..
biz de kuşadasındaydık hava çok güzeldi..ela pembe bisiklet alcaz diye tutturdu arda vardı o biniyo bizimkide istiyo tabi..aradık ama daha fazla model çıkmamış bulmamadık..nasıl alıcaz 3 tekerlekli arkadan kontrollü olanlardan di mi..ama belden kemere ve ayaklığa gerek yok..sanırım onlarsızda satılıyo..pedalı çevirebilse bile bu yaz direksiyonu kontrol edemeyeceği için yine benim yönlendirmem lazım di mi..

haa bu arada aşısını oldu ela cmrtsi...
olmayanları bilgilendireyim ateş yapmadı..çocuklarda büyüdü daha dirençliler ondan sanırım..
tam 6 ay sonra bi daha olacakmış..
6 aydan bi gün önce gelsen yapamam dedi dr öyleymiş sürenin tam dolması gerekiyomuş
27 tl ye aldık..çok ince zaten şırıngası iğnenin..bacaktan yaptı..fazla ağlamadı ela..bi yatırınca bağırdı bi iğne girerken ama 3 sn sürdü yani..allahtan dr da çok hızlı bizim çocuk ağlamasın rahat olsun diye yapmadığı kalmıyo adamın :))

Back
X