2009 Nisan Anneleri

melisi daha yeni yeni tanıyoruz annesi bol bol anlat sen bize açığı kapat.saydığım kuzuları doğdukları günden beri herşeylerini biliyoruz.o an aklıma gelmeyenlerde var tabi

2 selen ela sinemin kızı zeynep diğer sinemin melisi vs...elimde büyüdü değimi vardırya biz uzakta da olsak görüşmesekte bu sıpalar ellerimizde büyüdü :)

ecrinde dün park yatağın fermuarlı yerinden düşmüş yatağının ayak ucundaki dolapla yatak arasına sıkışmış beni çağırıyor :))) o fermuarıda açık unutmuşum gündüz oynamak için girip çıkmak istiyor diye açıktır.düşün ne kadar deli yatıyor o delikten çıkmış ehehe

herkese selamm ...umarım yzabilirim beni sormuşsunuz saolun.ben bu ara pek giremedim diz üstü sizlere ömür içerdeki masa üstünden açmaya çalışıyorum ama bundada klavye sorunu var ve malesef donup kalıyo ekran .herkes iidir inşalah .sanırım yemeklerden konuşulmuş ahh bu srundan en muzzdarip benim kayra kendi yemek yemez daha benim elimde tabağı görür görmez anne no anne no der türkçmiz süper ya :)) biz artık ing. ge.tik:))) sabahları bi gün menemen bi gün karışım yapıyorum ayrı ayrı yemez öğlnden önce 1 muz ve şualarda 2 tanede çilek yiyo öğlende çorba akşalarıda mkarna ketçaplı seviyo şuaralar makarna dediysem ööle toplasan 2-3 kaşık ancak.ama 3 kez günde 1 er biberon süt içer..

yaa cailou delisi oldu evde cd leri var akşama kadar açık valla :)) aliye tatile gidiyomuşsunuz inşallah havalar süper olur siz gidene kadar.bizimde az kldı 13 haziran .
benim bu aralar ööle bi sakarlığım üstndeki aynı gün içinde kolumu kapıya geçirdim mosmor. alnımı masay çrptım şişti ve morardı eşim diyoki millet yanlış anlıcak:))

sagol tugba tam gercekten dogru valla herseylerini biliyorum dogdukları andan itibaren hatta anne karnında tanıştılar ehehehhhe

sultan bayaga dagınık yatıyormuş keremde kıyamam kuzumaaa

melisi daha yeni yeni tanıyoruz annesi bol bol anlat sen bize açığı kapat.saydığım kuzuları doğdukları günden beri herşeylerini biliyoruz.o an aklıma gelmeyenlerde var tabi

2 selen ela sinemin kızı zeynep diğer sinemin melisi vs...elimde büyüdü değimi vardırya biz uzakta da olsak görüşmesekte bu sıpalar ellerimizde büyüdü :)

ecrinde dün park yatağın fermuarlı yerinden düşmüş yatağının ayak ucundaki dolapla yatak arasına sıkışmış beni çağırıyor :))) o fermuarıda açık unutmuşum gündüz oynamak için girip çıkmak istiyor diye açıktır.düşün ne kadar deli yatıyor o delikten çıkmış ehehe

ehhehe
siz park yatağın alt katına geçtiniz heralde biz henüz geçemedik:))
keremde düşmüş paryatakla bizim yatak arasına sıkışmış:))

bu akşam 2 yaş kontrolümüz var aşımız falan olcak boyunu kilosunu merak ediyorum

cnm nasıl sıkılıyor ya yaz gelsede akşamları çıksak dolaşsak özledim valla

egede benim gözümde tam bi serseri bıçkın delikanlı:))
ecrin zilloşum zati tam bir cadı
miray zaten tin tin tinimini hanımımız:)
ecemde zeynam benim dağ tepe tırmanır:)
aliyenin selende kibar çok şeker bir kız
seherin selenide çokmasum çok sakin güzel gözlü

dediğiniz gibi görmediklerimi bile tanıyor gibiyim

bizim park yatağın üst katı çok yukardaydı ben pek kullanmadım onu
park yatağımız adapazarında duruyordu zaten sonra kıbrısa götürdük.buraya gelincede sallanan karyolasını kaldırıp onu kurduk

ara ara gelip burda yazıyorum kalan zamanda ne çok iş hallettim varyaa :)
ecrinin gardolabını toplamaktan bıktımmm son kez katladım odanın kapısını kilitlicem artık
seç beğen al hanımefendi yerlerde sürüklesin yeter artıkkk.

Offf Kereme çok geçmiş olsun,çok şükür birşey olammaış.Muhabbete de tamgaz devam:-)
Burcu sana da geçmiş olsun,ben de çok çarparım heryerimi.Bacağım mordu en son.

Biraz önce TV de müzik çalıyordu.Miray hemen kalktı oynamaya,beni de çağırdı,ben de ,ben oynayamam kii,dedim.Oynayabilirsin,gel bakalım,dedi:-)))Büyümüş de bana da gaz veriyor:-)

ecrin boyunu ölçtürmediii :( kilosu tam 13.5
boynu çok merak ediyorum.bi terzi mezurası alıp ben ölçecem
dün sağlık ocağından çağırdılar beni ecrini hiç götürmediğim için bütün bilgileri eksikmiş
karnesinden kaydetti.aşısını yapallım isterseniz dedi yok doktoru yapsı muayenede edecek dedim keşke yaptırsaydım.bi sırtını dinle bi boğazına bak 50 lira.aşı hariçç

ehehe sen kandırabileceğini mi sanıyosun oynayabilirsin tabi biliyor ehehe
benim kayınvalide açıyor müziği bir oynuyolar ecrinle varyaa ben ecrini değil onu izliyorum çok komik oluyor ahahaha
babanne nasıl oynuyor diyorum allaahhh deyip gerdan kırıyo ecrin :9:
babanneyimi özledin dedeyimi diyor eşim babanneyi özledimm diyo zilli :D
aptın önüne park ederken babanneme geldiik diyor hehehe

saol elif kötü düşmemiş park yatak hızını kesmiş muhtemelen:))
miray kime çekmiş yoksa evde döktürüyorsunda bize mi çaktımıyosun elif:))

gecmıs osun demıre muge
sultan lyl blsey olmamıs kereme
bu zamanenın hepsı akıllı bıdık masallah allah yokluklarını gostermesın
burcu sanada gecmıs olsun
burdada hava berbat yaz gelmıcek elıf mırayada masallah gaza getırıyo senı
tuğba gurmedı bu gun
bızde yarın asıya gıdıcez bakalım bu ara hıc corap gıydıremyıyorum selene ben
sımdı buraya yazarken bufenın ordan esyaları daıtmıs napıyısun annem dedım sen yaz yaz dıyo bısı yapmıyom

Sultan kesin bana çekmemiş,anneannesine çekmiş :-)Benim annem çok konuşkan,tüm dünyayla barışık, düğünlerde falan en başta oynayan biridir.Ben de tam tersiydim hep.Hep derlerdi anneme bu kimin kızı,sana hiç çekmemiş.ben çekmemişim ama kızım çekmiş:-)

Hay Allah ım seher çok fena oldu bunlar ya.
hepsinde bi laflar bi laflar.
burcu geçmiş olsun sana da. ben de çok çarparım her yerimi.
tuğbacım maşallah bu kadarcık zamanda toplayabildiysen dolabını. ben dün üst kata çıkan merdivenin altında dolap var. ona girişeyim dedim. ortalıkta kalmasın diye çoğu şeyi oraya tıkıyorum. öyle yarım kaldı valla. beceriksizmiyim neyim
evet gerçekten bıdıkların hepsi kendi çocuğumuz gibi elimizde büyüdü. her birinin ne sorunu var biliyoruz. Allah devamını nasip etsin inşallah
benim eşim de bugün bursaya gitti. hava şöyle güzel bir mayıs günü gibi olsaydı takılırdım peşine ne güzel.
hava durumuna bakmaktan helak oldum valla hergün. hep yağmurlu hep yağmurlu. neyse buna da şükür tabi
ben de selenin boyunu bayadır ölçemedim. ama 92 falan sanırım kilo da 13.5-14 arası değişiyo

Seher sen de kızı ne rahatsız ediyorsun,baksana işine :-))

Miray da normalde bbenim bilgisayara bakmama izin vermez,ama kendi bir yaramazlık yapıyorsa ben bilgisayar başındayken,bas bas diyor:-)

valla sormayın bazen cok bunalıyorum bu gun hıc oturmadım bı uyurken yarım saat
sımdı pakarna yanl makarna lsttıyomus onu pısırdım
onlar yaramzlık yaparken bı rahat var bıze desenı

topladım valla aliyecim ecrin uyuyoken motoru takıyorum uyanıkken herşeye maydanoz iş yaptırmıyor.
az öncede yıkadım sıpayı saç kurutma olayı yoruyo beni artık yaz gelsede kurutmasamm

ecrinde koca kış ayakları çıplak gezdi sehercim.allahın izniyle hasta olmadı selen de olmaz inşallah.

ben baya tembelleştim ya
saç yıkamayı ve kurutmayı sorma zaten tuğba işkence işkence. bin takla atıyorum kurutana kadar. banyoda da herşey iyi hoş saçları durularken kıyamet kopuyo. yüzüne ve kulaklarına su gelmesinden çok rahatsız oluyo. uzadı bi de baya saçlar. çok güzel oluyo ama dimi saçları banyodan çıkınca

ben çıkıyorum kızlar. iyi akşamlar size.
bu akşam eşim yok. kızım yok annem babam yok. tam yalnızım yani evde. bir sürü işim var ama. hadi bakalım kolay gelsin bana!

selam kızlar görümcemin oğlunun doğumgünü vardı o tarafa gitmişken ananemlerde kaldık
3 gündür yoktum ortalıkta yine
devrimcim geçmiş olsun
mügecim tefali bende merak ediyordum memnunsan bende bi göz atayım
aliyecim ne ara çalışmaya başladın ben kaçırmışım
ayrı kalmak çok zor 3 hafta ayrı kaldım valla burnumun direği sızladı :(
şirvanım seni çok iyi anlıyorum maalesef hepimizde var sanırım tüm sorumluluğunu üzerimize almak
ama süper anne olmak zorunda değilsin daha doğrusu sen zaten süper annesin
arada nefes almak seninde hakkın kendini yıpratma bu kadar
tuğba hiç şikayet etme suyu sevmesinden sevmemesi daha zor
gözlüğününde şansı yok yaf illa kırılacak :))
elif meliste miray gibi suyla oynamaktan hiiiç sıkılmaz yeterki kafasından aşağı akmasın :))

Evet ya saç tarama şimdiye kadar problem değildi ama artık istemiyor.Makianayla da kurutturmuyor,ben kendiminkini kuruturken arada ona da tutuyorum da öyle kurutmaya çalışıyorum.Bizim saçlar az,Selenin saçlar da gür,daha zor olur kurutması.

Back
X