meraba 2009 nisan annişleri geçen sene yaşamış olduğunuz heyecanı biz şu an yaşıyoruz bizimle deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz ben daha bişey almadım bebişime cesaret edip siz ne zamn aldınız en çok ne tür yazlıkmı kışlıkmı kıyafet aldınız doğum denildiği gibi tam nisananmı denk geliyo yoksa daha erken olabiliyormu,bazen tesstlerde çıkan olumsuzluklar ve sonuçlarını,hihoyyyt hangi doğum şekliyle doğum yaptınız yani kısacası yaşadıklarınızı bizlerele paylaşırsanız seviniriz hepinize şimdiden teşekkürler
Merhaba, güzel bir topik olmuş.
Ben sanırım 24. haftadan sonra almaya başladım bir şeyler. İlk don almak lazımmış donansın diye ama ben sonradan öğrendim. Gebelik doğuma hazırlık başlığından çok şey öğrendim. Tavsiye ederim. Ben ilk alışverişimi Mothercare'den yapmıştım. Yılbaşına doğru %50 +%25 indirim oluyor. Takip edebiliyorsanız kaçırmayın derim. 7'li body setlerden ilk etapta 1 paket 0-3 ay ve 3-6 ay almıştım. New baby çok küçük hemen küçük gelebilir çünkü. 6-9 aylık pijamalardan da almıştım ki kışın giyer diye. Şimdi giyiyor iyiki almışım diyorum. İnsanın gözüne çok büyük geliyor o zamanlar.
2 tane hastane çıkışı aldım 10'lu olanlardan. İdil baby olanından çok memnun kaldım.
Havuzlu han var Eminönü'nde oraya gittim ama çok karışık geldi karar veremedim. Galiba ne alacağına karar verip gitmek gerekiyor. Ben işyerime yakın olduğu için Bakırköy Gür çarşısı'ndan yaptım alışverişi. Fiyatlar uygun sayılır.
Şimdi C&A diye bir marka var o da uygun.
Doğum sezaryen ile oldu.
Benim SAT 2 Temmuz'du 6 nisanda doğum yaptım
süper olmuş burasııı opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?