zeyracım ellerine sağlık güzel bir başlık olmuş...
süper bir konu...Zeyracım teşekkürler sana konuyu açtığın için...vee tüm 2009 nisan annelerine güzel bebişlerinden vakit ayırıp bize tavsiyelerde bulundukları için...şimdiden aklımda biçok şey şekillenmeye başladı....umarım bizde seneye 2011 nisan annelerine tavsiyelerde bulunuruz:)))))))
rica ederiz şekerler. ne demek!(bütün arkadaşlar adına da cevap verdim ama:))
ben de bişeyler ekliyim. aslında herşey söylenmiş gibi.
benim kızım 3 nisan cuma günü spinal sezeryan ile dünyaya geldi. çok rahat bir doğum oldu. herkese tavsiye ederim. benim son haftamdı. herşey normaldi. normal doğum yapıcaktım.pazartesi suni sancıyla.fakat son 15 gündür vücudumda müthiş bir kaşıntı vardı. gece uyuyamıyordum. cuma günü testlerde karaciğer değerlerim çok yüksek çıktı.meğersem ki hamileliğim sırasında safrakesemde çok sayıda taş oluşmuş. kaşıntı da bundanmış. danıştığımız birkaç dr. bebeğin tehlikede olduğunu ve acilen alınması gerektiğini söyledi. neyse çok uzatmıyım sonuçta acil sezeryan oldum.
bunu neden bu kadar uzun anlattım.
1. kaşıntı için ilk başta test yapıldı ama değerler çok yüksek değildi. ben de cildiye ye gittim ama vücüdumda görünürde hiçbişey yoktu. ilaç verdi ama geçmedi tabi. 2. ye kendi isteğimle kaşıntıdan çıldırdığım için test yaptırdım. ve değerler 4-5 kat yüksek çıktı.yani dr.a gitmeden sağlık ocağında yaptırdım. kendim dikkat etmesem herşey çok farklı olacaktı belki
2. hamilelik boyunca birkaç kere yağlı yediğimde. sabahlara kadar süren çok şiddetli mide ağrılarım oldu. bebek sıkıştırıyo falan dedik ama. safra kesesindeki taşalrdanmış buda. ve tekrar söylüyorum tamamen gebelik sırasında oluşan taşlar bunlar.
size söliyeceğim bu şekilde ağrınız olursa kesinlikle ultrasonla baktırın safra kesenize. benim bu taşlarla bilmeden ameliyata girmiş olmam tehlikeliymiş çünkü.
neyse kızlar bu konuyu çok uzattım.ama hiç aklınıza bile gelmicek bi konuda uyarmak istedim size.
ardından doğumdan sonraki 17. günde ağrılar yeniden başladı. hergece acildeydim ve ne yapsalar geçmiyodu ağrılar.neyse sonuçta 38 günlük lohusayken de safra kesesi ameliyatı oldum.şimdi iyiyim çok şükür.
(diğer söyliceklerimi başka msj la yazayım bari)
kızlar teşekkür ederiz sizde bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah....hastane çıkışı 2 tane almayı düşünüyorum ben yeterli gelir heralde dimi.ayrıyeten bere,çorap ve eldivende alırım.sizce yeni doğmuş bir bebeğin üst giysisi ne kadar olması lazım 5 takım yeterli gelir mi*
kızlar teşekkür ederiz sizde bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah....hastane çıkışı 2 tane almayı düşünüyorum ben yeterli gelir heralde dimi.ayrıyeten bere,çorap ve eldivende alırım.sizce yeni doğmuş bir bebeğin üst giysisi ne kadar olması lazım 5 takım yeterli gelir mi*
zeyracım çok güzel bi topıc olmus ellerine saglık ..tüm 2009 nisan annelerıne çok tesekkur ederız şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?