2009 Nisan Annelerinden 2010 Nisan Annelerine Tavsiyeler

Beklenen doğum zamanı 4 nisan,yaşadıklarınızı okuyunca heyecanım katlanarak arttı..Bu arada herkes nisanda erkek bebişmi doğurmuşş :))

bu topik çok şahane. çok işime yaradı. okudukça daha da heyecanlandım. 23 hafta 1 günlük hamileyim şu anda. kızımız olacak. pek bişey almadım. şansıma ablamın 2 aylık kızı var. o ilk heyecanla bir sürü şey aldı va çoğunu da paketini bile açmadan bana ayırdı. sanırım onların arasından ayıklama yapıp ihtiyaç listemi sizin de yardımınızla yapıcam. ve 1 ay sonra toplu alışveriş yapıcam. kıyafet konusunda sizin de dedğiniz gibi fazla bişey almıycam. oda yapmak istemiyorum ama sanırım sadece büyüyen beşik alıcam. bir tane çok beğendim. açılınca genç yatağı oluyo. baya büyük yani. maltepe de caminin karşısında. sanırım mert bebe. ben çok beğendim tavsiye ederim. bebek arabası chicco simplicity beğendik. aslında karar verdik ne alıcağımıza nerden alıcağımıza.içim rahat artık. herkese yardımları için teşekkürler. hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. güzel güzel büyütmek dileğiyle. seneye de biz 2012 annelerine yardım ederken bulacağız kendimizi.ne güzel. herkese kucak dolusu sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…