2009 Nisan Annelerinden 2010 Nisan Annelerine Tavsiyeler

ben 2010 nisan annesiyim göğüslerim yara oldu lansinoh kullanıyorum ama nafile. dişlerimi sıka sıka emziriyorum bebeğimi. acaba sizinkilerde oldu mu ve ne zaman iyileşti.

defnetuna o kremi sürmeye devam et ve göğüs ucu al eczaneden ben öyle emzirdim yine acıyo ama derin iyileşiyo tavsiye ederim

defnetuna bende lansinoh kullandım diğer kullandığım hiçbir krem işe yaramamıştı
göğüs ucu almıştım onu bi süre kullandıktan sonra ve kremide sürdükçe iyileşti

bende lansinoh kullanıyorum 2 ay oldu slikon başlıkta kullanmama rağmen geçmedi malesef

bursasu şenay demirim jnaz teşekkürler. hala yara ama silikonu kullanacağım. aksam nöbetci eczane ararım artık. evden çıkamıyorum malum bebek var artık.

bursasu şenay demirim jnaz teşekkürler. hala yara ama silikonu kullanacağım. aksam nöbetci eczane ararım artık. evden çıkamıyorum malum bebek var artık.

merhaba canım, ben ayva çekirdeğini denedim. gayet iyi geldi, birde her emzirmeden önce sütümle meme ucunu ıslatıyorumki kuru kuru acıyıp yara olmasın.

emzırdıkten snr havayla kurut sutunden bıraz ucuna sur karbonatlı suyla her emzırmeden snr sıl ayva cekırdgı ben hepsını arka arkaya denedım ılk gunerdı sık emzırdıgımıçın 2 gunde geçtı
merhaba canım, ben ayva çekirdeğini denedim. gayet iyi geldi, birde her emzirmeden önce sütümle meme ucunu ıslatıyorumki kuru kuru acıyıp yara olmasın.

şutarafagitti

rüzgar yağmur ve ben meltem teşekkürler ayva çekirdeğini bulabilirmiyim bakacagım ama diğerlerini uygularım. bu arada avent göğüs kalkan setini aldim ağrılarım azaldı yaralar da kapanıyor yavaş yavas tavsiyeleriniz için tekrar tekrar teşekkürleropuyorumnanaktan:lepi:

deneyimli aneler size sorum olacak.bebeğim 40 günlük.son zamanlarda özellikle akşamları emerken tepinşyor ağlıyr memeyi atıyor sonra yine alıyor ve tekrar kızarıp ağlamaya başlıyr bu böyle devam ediyor.en son sütümü sağıp biberonla veriyorum.gazı için metsil kullanıyoruz.sizdede böyle oldumu hiç ne yapmalıyım.

canım benim kızımda tam o zamanlarda öyleydi..ama ben sonrasında bunun uykuya geçme çabası olduğunu farkettim..her bebek farklıdır..seni yanlış yönlendirmek istemem..ama benim durumum buydu..ben doymuyor sanıp bir de biberonla vermek isterdim onu da almazdı..sanıyorum ki senin bebeğin biberonla sonraki sütü alıyor..belki gaz durumu vardır..sadece akşamları böle yapıyorsa eğer..biraz daha düşünmek lazım..acil şifalar versin Allah..

gaz için de kimyonlu suyun iyi geldiğini duymuştum..ama bizim gaz problemimiz hiç olmadığı için bir şey kullanmadık.

evt biberonla verince içiyr.dediğinide dikate alıcam teşekkür ederm.

1 su bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon katılıp su süzülür..bebeğe günde 3 kere 1 çay kaşığı bu sudan verilir kalanında anne içer diye biliyorum..sen ayrıntısını yine araştırabilirsin..ama benim bildiğim böle..merak etme bu arada bu kadarcık kimyonlu su bebeğine zarar vermeyecektir:)...ama sen yine de araştır..seni yanlış yönlendirmeyeyim:)

ELA canim benim iki oglumdada aynisi oluyordu eger memeyi verdigin ilk anlarda bu oluyorsa gazini cikaramamis midesi rahat degil demektir her seferinde kaldir ve gegirmesini sagla ama memeyi bi zaman yadikten sonra bu oluyorsa artik yiyecek yeri yok ama emmeyide birakmak istemiyor demektirki bunun tek careside emzik canim ayrica pinarin dedigide dogru doymaya yakin uyuyacagi icin ikinin biri irkilerek uyanir rahat edemez sen kendiin uykuya gecmesini sagala
ama biberonla vermeni hic tavsiye etmem cunku cok yakinda memeyi birakip topyekun biberona gecis yaparki bu onun icin hic iyi olmaz
acizane benim fikrim bu hee bide sabir sabir sabir sana kolay gelsin RABBIM BEBECINLE MUTLU HUZURLU SAGLIKLI GUNLER VERSIN

ela benim fıstığım da senin anlattığının aynısını yapıyor.
arkadaşların dediği gbi kaldırıp gazını çıkarttığımda rahatlayıp sakinleşiyor, güzel güzel devam ediyor emmeye.

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar.evet her seferinde gazını çıkarıp emmeye öyle devam ediyoruz.bazen yoruluyo ve uykuya geçiyo yavrucak.çok üzülüyorum bu durumuna.

bencede gaz sancısıdır
bnm oğlumdada aynı probelm vardı
gazını çıkarınca emiyodu

ben gaz için zinco yu tavsiye ediyorum
yada kekik suyu veya rezene bnm oğluma bunlar iiyi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…