bursasu şenay demirim jnaz teşekkürler. hala yara ama silikonu kullanacağım. aksam nöbetci eczane ararım artık. evden çıkamıyorum malum bebek var artık.
emzırdıkten snr havayla kurut sutunden bıraz ucuna sur karbonatlı suyla her emzırmeden snr sıl ayva cekırdgı ben hepsını arka arkaya denedım ılk gunerdı sık emzırdıgımıçın 2 gunde geçtıbursasu şenay demirim jnaz teşekkürler. hala yara ama silikonu kullanacağım. aksam nöbetci eczane ararım artık. evden çıkamıyorum malum bebek var artık.
merhaba canım, ben ayva çekirdeğini denedim. gayet iyi geldi, birde her emzirmeden önce sütümle meme ucunu ıslatıyorumki kuru kuru acıyıp yara olmasın.
canım benim kızımda tam o zamanlarda öyleydi..ama ben sonrasında bunun uykuya geçme çabası olduğunu farkettim..her bebek farklıdır..seni yanlış yönlendirmek istemem..ama benim durumum buydu..ben doymuyor sanıp bir de biberonla vermek isterdim onu da almazdı..sanıyorum ki senin bebeğin biberonla sonraki sütü alıyor..belki gaz durumu vardır..sadece akşamları böle yapıyorsa eğer..biraz daha düşünmek lazım..acil şifalar versin Allah..
gaz için de kimyonlu suyun iyi geldiğini duymuştum..ama bizim gaz problemimiz hiç olmadığı için bir şey kullanmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?