100 lük biraz kasıyor hem süre açısından hemde içilen şekerli su miktarı açısından...ama geçip gidiyor çok şükür
ayy inşallah pazartesi güzel geçer tatlının tadını unuttum kaç gündür ne yapalım herşey kızım için olumunekankayizsmile
yediğinin dışında moralininde güzel olması lazım....heyecan yaparsanda yüksek çıkar...sakin olmaya çalış ve insülinden korkma...senin 50 lik değerin yüksek miydi?
zeyra merhabalar.ben de hamilelikte şekerle tanıştım.50 lik yüklemem 190 çıkmıştı baya yüksek yani.100 lük te 3 değer baya yüksek 2 değer normaldi.dolayısıyla doktorum diyetisyene yönlendirdi yaklaşık 3 ay sıkı bi diyet uyguladım.insülin kullanmama gerek kalmadı.ama gülşen arkadaşım kullanmıştı ve sorun yaşamadı.merak etme.inşallah 100 lük düşük çıkar.çıkmazsa bile bebeğin için azıcık sıkıntı çekeceksin ama geçici bi süreç olduğunu düşünerek kendini rahatlat.bi sorun olursa 2009 nisan annelerine gelebilirsin.
merhaba kızlar hepiniz şuanda çok heyecanlısınızdır bizde geçen sene bu zamanlar hararetli bir şekilde herşeyi araştırıyorduk zaman ne çabuk akıp gitti ama daha dün gibi geliyor...............
alışverişe gelince, bence bebekler çabuk büyüyor ilk zamanlar için hastane çıkışı çok işe yaradı ben 0-3 a pijama takımları almıştım baharda oldukları için daha çok penye giysiler bodyler çok kullanışlı oldu size tavsiyem bebeğiniz büyüdükçe alın ben alışverişi çok seven biri olarak çok şey aldım fakat sıra gelip giydiremedim ve sıfır şekilde duruyor ikinciye inşallah.........
gereksiz şeylere sırf lazım olur diye almayın gerçekten bebek grubu herşey çok pahalı .....
ben bebeğimi 10 nisanda sezeryanla kucağıma aldım, allah sizede hayırlısıyla meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin dünyaya gelince o kadar çok giysileri oluyorki önemli olan hayırlısıyla doğmaları........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?