2009 Nisan Annelerinden 2010 Nisan Annelerine Tavsiyeler

yaaa 2009 annişleri nerelerdesiniz hiç hamişilik şekeri yaşayan oldumuydu neler yapmıştınız lütfen yardım edin benim pazartesi 100lük yüklemem var inşallah güzel çıkar neler iyi geliyo

merhaba kızlar hepiniz şuanda çok heyecanlısınızdır bizde geçen sene bu zamanlar hararetli bir şekilde herşeyi araştırıyorduk zaman ne çabuk akıp gitti ama daha dün gibi geliyor...............

alışverişe gelince, bence bebekler çabuk büyüyor ilk zamanlar için hastane çıkışı çok işe yaradı ben 0-3 a pijama takımları almıştım baharda oldukları için daha çok penye giysiler bodyler çok kullanışlı oldu size tavsiyem bebeğiniz büyüdükçe alın ben alışverişi çok seven biri olarak çok şey aldım fakat sıra gelip giydiremedim ve sıfır şekilde duruyor ikinciye inşallah.........

gereksiz şeylere sırf lazım olur diye almayın gerçekten bebek grubu herşey çok pahalı .....

ben bebeğimi 10 nisanda sezeryanla kucağıma aldım, allah sizede hayırlısıyla meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin dünyaya gelince o kadar çok giysileri oluyorki önemli olan hayırlısıyla doğmaları........

ben oğluma çok güzel bir oda hazırladım ama orda yatmıyor yatak odama park yatak aldım çok rahat oldu baby 2 go yalnız kapıdan geçmiyor ama çok rahat nereye istersen oraya götürebiliyorsun .......

odasıda eşyaları için iyi oldu, arkadaşlarda yazmış emzirme sütyenleri işe yaramıyor 2 pijama yada 1 gecelik 1 pijama yeterli oluyor,çok şanslıyız nisan doğum için süper bi ay penye battaniye ve yumuşak yünlü bir battaniye iyi oluyor göğüs pompası ise inşallah hiçbirinize lazım olmaz bebekleriniz bi güzel emer ama emmezler ve sütünüz fazla olursa gerekli......

mothercare ın bodyleri çok kaliteli 3lü 5 li 7 li paket halinde satılıyor,ben havuzlu hanı beğenmedim herşey var ama insanın kafası karışıyor şu anda hemen hemen her mağzada indirimler var oaralara bakın derim ............

şeker yüklemesi biraz zahmetli.bol çok bol su içiyosun.gözleirndne bile su fışkırıyor.korkma hemen olması gereken bi kontrol.geçip gidiyor.
ben bayb2go park yatak aldım.hiç memnun değilim.gıcır gıcır ötüyor deli oluyorum atıcam bu gidişle.o markanın pusetinden de hiç memmnun kalmadım bence o markayı almayın ama mutlaka park yatak alın.oda takımındaki yatağı çıakrttırdım almadım ben.sonra nereye koyacağımı bilemem fuzuli deidm.pişmanmıyım hayır.mothercare in bütün kıyafetleri çok iyi bende çok memnunum.ama kampanyaları takip edin .çok ucuzluyor.
pompa bende almıştım aventin.keşke elektriklisini alsaymışım bunu hiç kullanamadım.bunuda atıcam artık gereği kalmadı.
hastanede bende gecelik kulanmıştım.sezeryan olunca hareket etme imkanı bi süre olmuyor.gecelik kolay yani giyme açısından.üzerindede sabahlık rahat edersiniz.
doğumdan sonra yenidoğan sarılığından yine yatmıştık hastaneye.bavul hazırla boşalttan gına gelmişti.umarım siz yaşamazsınız bu dertleri:

gebelik şekeri umarım çıkmaz ama çıkarsa yardımcı olurum.....biraz meşakkatli bir iş ama bebeğim için değdi:)

50 lik şeker yüklemesi yapılmıştı bana,o kadar da kötü birşey değildi ya,100 lüğü bilmiyorum yapılmadı gerek olmadı,ama 50 likte şekerli su içiyorsun sadece..

100 lük biraz kasıyor hem süre açısından hemde içilen şekerli su miktarı açısından...ama geçip gidiyor çok şükür

ben 40 mevlütü yaptım.tam anneler gününe gelmişti.tüm anneleri başıma topladım .güzeldi.

100 lük biraz kasıyor hem süre açısından hemde içilen şekerli su miktarı açısından...ama geçip gidiyor çok şükür

ayy inşallah pazartesi güzel geçer tatlının tadını unuttum kaç gündür ne yapalım herşey kızım için olumunekankayizsmile

ayy inşallah pazartesi güzel geçer tatlının tadını unuttum kaç gündür ne yapalım herşey kızım için olumunekankayizsmile

yediğinin dışında moralininde güzel olması lazım....heyecan yaparsanda yüksek çıkar...sakin olmaya çalış ve insülinden korkma...senin 50 lik değerin yüksek miydi?

yediğinin dışında moralininde güzel olması lazım....heyecan yaparsanda yüksek çıkar...sakin olmaya çalış ve insülinden korkma...senin 50 lik değerin yüksek miydi?

canım 50lik değerim 160 çıkmıştı benim gerçi çok yükek değil ama yinede ben biraz pimpirikleniyorum işte boshayallersmile

zeyra merhabalar.ben de hamilelikte şekerle tanıştım.50 lik yüklemem 190 çıkmıştı baya yüksek yani.100 lük te 3 değer baya yüksek 2 değer normaldi.dolayısıyla doktorum diyetisyene yönlendirdi yaklaşık 3 ay sıkı bi diyet uyguladım.insülin kullanmama gerek kalmadı.ama gülşen arkadaşım kullanmıştı ve sorun yaşamadı.merak etme.inşallah 100 lük düşük çıkar.çıkmazsa bile bebeğin için azıcık sıkıntı çekeceksin ama geçici bi süreç olduğunu düşünerek kendini rahatlat.bi sorun olursa 2009 nisan annelerine gelebilirsin.

çok teşekkür ederim valla iyiki varsınız yaa ben canım diyet konusunda ne gerekirse yaparım harfiyen uyarım bitanem hiç problem değil ben sadece bebişime bişey olurmu tedirginliğim var ne bilim yaa ama streste yapmamaya çalışıyorum inşallah güzel haberlerle gelirim sizlere canım opuyorumnanaktan

bu arada megulcuğum sendemi tüp bebişle hamile kaldın ben seni tüp bebk bölümünden tanır gibi oldum canım benimkisi tüp bebk canım

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için:CüvCüv:

bebek mevlüdüm 23 nisanda yaptım yarı kırkım çıktından sonra 1 nisanda dogmuştu oglum 23 nisanda mevlüdü oldu....

megule sormuşsun gelmemiş ne zamandır buraya evet onun bebegide tüp bebek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…