2009 Nisan bebişlerimizin isimlerini paylaşalım mı?

ben de mart annesiyim kızlar:asigim:
isimler çok güzel.Allahım hepsini ismiyle yaşatsın inşallah..

slm biz eşimle 9 yıl önce tanıştık ozamandan kara vermiştik şimdi o ana yaklaştık
kız olursa asya
erkek olursa cenk
adıyla uzun yaşasınlar sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah

kızlar alper ısmı Kuran a uygunmudur cevap beklıyorum acıl,esım alper efe ıstıyor erkek olursa,da bırısı dını ıısm olsun ıstıyoruz bılgılerınıze ıhtıyacım var optummm

canım google yazıp araştır ordan çıkar

sagol tatlım baktım turkce kokenlı oldugu ıcın kuranda yer almıyor nsl olucak bılmıyorum

alper in yanına bi isim ekle yada dini olarak bi isim seç göbek adı olur kimlikte yazdırmazsın ama kulağına okurlar ölede oluyomuş

kız olursa sadece naz veya cemre ve ecede olabilir erkek olursa ayberk aybars çok hoş bi isim doğukan falan olabilir daha cinsiyetimiz belli değil

cimsiyetimiz sonunda belli oldu bi kızımız olucak isim konusunda kararsızıs ceren yada tuana

cimsiyetimiz sonunda belli oldu bi kızımız olucak isim konusunda kararsızıs ceren yada tuana

ben ceren ismini çok beğeniyorum ssengun. ama eşimin kuzeni koyduğu için koyamıyorum karşı karşıya oturuyoruz bi de olmaz yani. ben de acaba beren. deren mi koysam diyorum benzer isimler ya:) ama yanında nisa da olcak. yani " beren nisa" nasıl?

arkadaşlar kızımın adı gülfem yağmur olacak.ama biz gülfemi çok sevmemize rağmen anlamından dolayı tedirginiz.gül gudaklı demek.sonradan kızıma iş açmasın bu isim.malum erkekler :))
ne dersiniz.

çok güzel bi isim vallahi ben çok beğendim..bi kızım olursa ilerde ben de düşünebilirim.. amaaa benim bi oğlum olacak ismini oğuz kaan düşünüyoruz ..daha kesin kara veremesekte şimdilik isim bu..

çok güzel bi isim vallahi ben çok beğendim..bi kızım olursa ilerde ben de düşünebilirim.. amaaa benim bi oğlum olacak ismini oğuz kaan düşünüyoruz ..daha kesin kara veremesekte şimdilik isim bu..

canım çok sağol ya içime su serptin inan ki.oğuz kaan da çok güzel bi isim.inşallah en kısa sürede karar verirsiniz.

bizim kızımız olacak.adınıda ela kübra koyacağız.allahım hayırlısıyla doğarlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…