2009 Nisan bebişlerimizin isimlerini paylaşalım mı?

ya ben hala oğluma bi isim bulamadım kızlar ya ne zormuş bu iş ooooof oof
haklısın bursasu valla isim bulma işi çok zor daha bizde karar veremedik..alperen diyoruz oğuz kağan diyoruz ama daha tam bulamadık umarım doğana kadar karar verebiliriz yoksa isimsiz olcaklar heh heekafamçokkarıştı

bende dedim eşime alperen diye türkeşçilerin ismiymiş de olmazmış pehh:))
oğuz kaan bence güzel
oğuz diye birini tanıyorum ama kaan ismi benimde hoşuma gidiyor
inşallah bi isim buluruz

Bizde henüz net karar veremedik isme..
Bir isim var eşimin düşündüğü
Emir diyo ama daha netleştiremedik...

canım benim eşimin ikiz yeğenleri var biri betül biri begüm. çok uyumlu bence.anlamları da çok güzel

ay teşekkürler adıma benziyor ve hoş bir isim diye düşündüm.ya begüm adlı yegeniniz nasıl karekter zeka vs.isim çocuğu etkiliyo diyolar ya...teşekkürler...a.s.:1hug:

iki aydir dusune dusune en son Ela ve Ada arasinda kalmistik.. her ne kdr ben Derin ismini istesemde esime sevdiremedim bir turlu.. cevremize sorduk intte anket bile yaptik Ela ismini begendi cogunluk.. Ada ismide bana biraz erkekimsi geliyor, %98 Ela olcak kizimin adi.sewiyorum ama hic ela koyarim kizimin adini dememistim garipsiyorum..:1closedeyes:

erkek için kayra nasıl bi isim sizce
anlamı büyük bir kimseden gelen iyiylik,ihsan demekmiş

kayra iki cinsede koyulabilen bir isim....anlam olarak güzel tabiki ama karışıklık olabilir düşünceside uyandırıyor kişide...yinede adıyla yaşasın meleğin koyacaksan eğer...

kayra iki cinsede koyulabilen bir isim....anlam olarak güzel tabiki ama karışıklık olabilir düşünceside uyandırıyor kişide...yinede adıyla yaşasın meleğin koyacaksan eğer...

evet kız zannedilebilir o yüzden çekiniyorum
ama bende artık bebeğime ismiyle hitap etmek istiyorum yaa :çok üzgünüm:

evet kız zannedilebilir o yüzden çekiniyorum
ama bende artık bebeğime ismiyle hitap etmek istiyorum yaa :çok üzgünüm:

canim kiz zannedilmesinden ziyade okdr cok kayra varki son zamanlarda cok kisi kayra koyuyor.. benim sulalemde bile iki tane kayra bebek var. eger bu seni rahatsiz etmicekse koy bence. :CüvCüv:

bende hala karar vermedim

üstünde durduğumuz isimler,,,,

baran / boran / kaan / burak / batuhan

dikkat ettim de hepsi b harfiyle başlıyor

bu arada eşimin istediği isimler ; bedirhan // mirza (artık beni kızdırmak için mi söylüyor bilmiyorum, bana ağır geldi çünkü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…