2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

cicekcicek

Annecik
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
7.252
1
156
41
İstanbul
Doğum yapan nisan anneleri........doğum haftası.....doğum şekli ...........kuzu kaç gram.........kuzunun adı......kız/erkek
1)Bebeklik............(11 şubat).........................29................sezeryan..........1070 gr.......................Ceren................KIZ.................
2)nihgn.................(4 mart)...........................34 .................sezeryan .........2200 gr ..................Utku Kemal .........ERKEK ..........
3)demet1 ..............(7 mart)...........................35 ...................normal.................?.......................Öykü....................KIZ................
4) huzur84..............(9 mart).........................36.....................normal..............2800gr......................elif....................KIZ................
5)cankuska.............(9mart)..........................36...................sezeryan..............3000gr...................Defne.................KIZ................
6)lana01.................(10 mart)........................37.....................normal ..............2500 gr...............Eylül Ada...............KIZ................

Son düzenleme:
3-5 gün içinde ilk doğumumuz olur bence şenlendiririz bu topiğide alimallah ama muhtarsız da olmuoki kız şirvan gel listeleri yappppppppppppppppppp

bakalım ben hangi gün bu listeye gircem ya cok heyecanlı Allah hepimizi yardımcısı olsun bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin

hadi hayırlı uğurlu olsun!!!
Açılışa başbakanıda çağırsaydık ya..
Adamcağız 3 çocuk yapın diyor
..

topikimiz hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnn evet huzurcum bekliyoruz haberleri biri doğursa patır patır gelcez peşinden

kızlar konu açılmışken ben hergün biraz daha garip oluyorum.bi anda vücuduma ateş basıyo gibi oluyo midem bulanıyo gibi garip başka birşey herkeste varmı ben mi kendimi fazla dinliyorum

siftahı croxilex çoktaaan yapmışş
1.nisan kuzucuğu çoktaan gelmiş
hayırlı uğurlu olsun...

Tam yazacaktım çiçek amma sabırsızsın diye o ne Corexilex i okuyunca bi şokta ben yaşadım. Gerçi bugün dr. kontrolüm vardı, sordum dr.a doğsa sorun olur mu diye demesin mi şu anda seninle aynı tarihlerde giden bi gebe yukarda beni bekliyo bugün sezeryanla doğumu olucakdelikafadulden 2400 olmuş bebeği duruşunda problem varmış acil alıcaklarmış, hatta şu saatlerde doğmuştur bilekaydirigubbakcemile2
Kısaca yeni topiğimiz hayırlı olsun, her an herşey olabilir...

ana siz bu topiği ne zaman açtınız yaw.bir de doğum var öyle mi? crxlex bayadır girmiyodu.kaç haftalık oldu o ya çok tırstım ben şimdi.

bebişlerimiz artık kocaman oldular
anneler korkmayın büyüdü artık onlar dış dünyaya uyumlular şu an

ayy ewt kızlar yaa zaman nasl kayıp gidiyo marta girsek diyodk girdk te geçiyo bilee rabbm vaktini zamnını bilir ama bi sorun olsa dogsalar zatn rabbm izniyle yaşarlar kızlar sorun yok yanii ayy ben sanki kendimi mart ayında doguracak gibi hissediym delikafadulden birde belim tek taraflı çok kötü agrıyoo yaaa

bende martta doğuracaklardan olabilirim.2 nisan gözüküyor ama o kadar beklemez gibi.

kız sultan sus dursun daha bebiş sorarım ben sana çır çırpı bebiş nasııl bakcaksın ona olsun 3 kilo sonra doğsun inşallah çılgın şey

Back
X