- Konu Sahibi cicekcicek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sınır 17 değil sadece fototerapi 17 ve üzeri için uygulanıyo yani tedavinin sınırı 17..13 yüksek değil sık sık emzirirsen çabuk atlatıyor benim oğlumun sarılığı geççti çok şükür..günaydın arkadaşlar biraz geçmişi okudumda sarılıkdan bahsetmişsiniz ben sınır 17 diye biliyordum doktor bana öyle söyledi yanlışmı biliyorum bizim ki 13 çıktı doktor ilaç falan vermedi normal dedi hem gözleride geçti ilk önceleri sarıydı.
Kızlar sütünüz nasıl bebeğiniz doyuyormu benim ki doymuyor galiba sürekli aranıyor , ağzına yanlışlıkla bişey değmesin meme olmadığını anlayınca ağlıyo günde 1 veya 2 defa mama veriyorum.Mama verince sakinleşiyor ayrıca kusması filan da yok.Yoksa sütüm doyurmuyormu çok canım sıkılıyor yaa kafayı yicem mama vermek istemiyorum ama ağlamasınada dayanamıyorum.Sütümün artması için deli gibi komposto-su vs.içiyorum ama nafile ne yapıcam tavsiyelerinizi bekliyorumm...
![]()
canım bebekler zaten herşeye ağızlarını açarlar sen meme arıyo hep diye üzülme.
ayrıca daha ilerleyen aylarda da ellerine geçen herşeyi ağızlarına götürecekler ağızlarıyla tanımaya çalışacaklar.bebekler canları sıkılıncada emmek istiyolar uykuları gelincede . sen canını sıkma kilo alıyorsa günde 4 kere falan bezini ıslatıyosa doyuyodur zaten.![]()