2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

:nazar:oğluummm yağızım da 17 şubatta normal doğum ile saat 9:15 te 3550 kg 54 cm doğdu.allah isteyen herkese nasip etsin.....hihoyyyt:dance:

günaydın arkadaşlar biraz geçmişi okudumda sarılıkdan bahsetmişsiniz ben sınır 17 diye biliyordum doktor bana öyle söyledi yanlışmı biliyorum bizim ki 13 çıktı doktor ilaç falan vermedi normal dedi hem gözleride geçti ilk önceleri sarıydı.

günaydın arkadaşlar biraz geçmişi okudumda sarılıkdan bahsetmişsiniz ben sınır 17 diye biliyordum doktor bana öyle söyledi yanlışmı biliyorum bizim ki 13 çıktı doktor ilaç falan vermedi normal dedi hem gözleride geçti ilk önceleri sarıydı.
canım sınır 17 değil sadece fototerapi 17 ve üzeri için uygulanıyo yani tedavinin sınırı 17..13 yüksek değil sık sık emzirirsen çabuk atlatıyor benim oğlumun sarılığı geççti çok şükür..

anladım bende korkmuştum maşaallah oğlum düzenli emiyo ve bolcada kusuyoruz

benimkin na zaman kucağıma alsam hemen ağxını açıyor eh eh eh yapıyor :)
battaniyeyi yalıyor eldivenlerini emiyor ıslatıyor yaramaz
ve her emzirmeden sonra kusuyor
fazla yediği içindir heralde dimi kızlar

yazı oluyo sütlere valla

ya evet bende herkese sordum ama kusması sütünün iyi geldiğine işaret dediler sağlık ocagındada hastanedede oyüzden korkmayın aşırı derecede ve kokulu bir şekilde değilse sorun yokmuş..

Kızlar sütünüz nasıl bebeğiniz doyuyormu benim ki doymuyor galiba sürekli aranıyor , ağzına yanlışlıkla bişey değmesin meme olmadığını anlayınca ağlıyo günde 1 veya 2 defa mama veriyorum.Mama verince sakinleşiyor ayrıca kusması filan da yok.Yoksa sütüm doyurmuyormu çok canım sıkılıyor yaa kafayı yicem mama vermek istemiyorum ama ağlamasınada dayanamıyorum.Sütümün artması için deli gibi komposto-su vs.içiyorum ama nafile ne yapıcam tavsiyelerinizi bekliyorumm...

bence bu şekilde devam et sonuçta mama da çok besleyici bişey oku kutunun arkasını folic asit e kadar içinde her türlü vitaminler mineraller var hem çocuk anne sütünden de mahrum kalmıo emiyomuş ne güzel takma kafana bence.

Kızlar sütü az olanlara duyrulur dereotu ve tazebeyaz üzüm acayip artırıyor bilginiz olsun...Ben şimdilik dereotu ve humana içiyorum iki gündür farketti sütüm arttı taze beyaz üzüm olmadığı için beklemedeyim çıkar çıkmaz onu da yicem.:))) Halimize bakın yaa kuzularımızı için neler yapıyoruz umarım onlar büyüdüklerin de bizim kıymetimizi anlarlar...

Son düzenleme:
Kızlar sütünüz nasıl bebeğiniz doyuyormu benim ki doymuyor galiba sürekli aranıyor , ağzına yanlışlıkla bişey değmesin meme olmadığını anlayınca ağlıyo günde 1 veya 2 defa mama veriyorum.Mama verince sakinleşiyor ayrıca kusması filan da yok.Yoksa sütüm doyurmuyormu çok canım sıkılıyor yaa kafayı yicem mama vermek istemiyorum ama ağlamasınada dayanamıyorum.Sütümün artması için deli gibi komposto-su vs.içiyorum ama nafile ne yapıcam tavsiyelerinizi bekliyorumm...

canım bebekler zaten herşeye ağızlarını açarlar sen meme arıyo hep diye üzülme.
ayrıca daha ilerleyen aylarda da ellerine geçen herşeyi ağızlarına götürecekler ağızlarıyla tanımaya çalışacaklar.bebekler canları sıkılıncada emmek istiyolar uykuları gelincede . sen canını sıkma kilo alıyorsa günde 4 kere falan bezini ıslatıyosa doyuyodur zaten.:emir_bebek:

canım bebekler zaten herşeye ağızlarını açarlar sen meme arıyo hep diye üzülme.
ayrıca daha ilerleyen aylarda da ellerine geçen herşeyi ağızlarına götürecekler ağızlarıyla tanımaya çalışacaklar.bebekler canları sıkılıncada emmek istiyolar uykuları gelincede . sen canını sıkma kilo alıyorsa günde 4 kere falan bezini ıslatıyosa doyuyodur zaten.:emir_bebek:

Teşekkür ederim valla aslında beni panik eden büyüklerim. yok sütün az yok bu çocuk doymuyor, Geçen gün özellikle anlasınlar diye mama verdim ve beşiğine yatırdım bakalım doymadığı içinmi yapıyor görün .Tabi benimki 15 dk bile olmadan uyandı ve yine ağlamaya , sağa sola ağzını açmaya başladı ondan sonra'da sustular bende rahat ettim.Yaşadığımız sıkıntılar yetmezmiş gibi birde bunlarla uğraşıyoruz allah yardımcımız olsun ne diyeyim...

Son düzenleme:
benimde sütüm çok geç geldi. 3 hafta sonra ama şimdi doyurabiliyorum sanırım çünkü kilo almaya başladı. yani. sen doyurmana bak büyüklere kulak asma. benim kendi annem bile " o çocuk doymuyor1" deyip sinirimi bozuyordu. olsun dedim inatla anne sütünü dayadım. şimdide bi sorun yok sadece gündüzleri ha bire göğsümde duruyor.

Ayy inşallah esracım.Geçen gün pompayla sağdım sadece 40 cc çıktı ama tabii 1 saate yakın bebeğimi emzirdikten sonra, tabi yine aynı tabloo bak gördünmü bu çocuk doymuyor dediler ,artık tam çıldırdım yaa evet bende biliyorum,ama doymuyor demeklede olmuyor ,neden sütün azaldı arttırmanın yolunu bulalım diyen yok,sütün az demenin benim sinirlerimi allak bullak etmekten başka bi işe yaramadığının farkında değil kimse ...

Son düzenleme:
Saol çiçekcim yaptım içti hemen 5 dakika sonrada kakasını yaptı rahatladı yavrum.Mamaya karıştırp verin diyorlar ama ne kadar katılacağını yazmamışlar ...

Son düzenleme:
Back
X