2009 Nisan Kuzularının Resimleri

evet nisan bebeklerinin geneli beşiktaşlı bu bizim yavru kartalımız

Bir Beşiktaşlı da bizden,babası kızımıza dayanamayıp almıştı,Beşiktaş şampiyon olunca:-D

buda benım yavru kartalım

maşallah yavru kartallara hepsi birbirinden tatlıopuyorumnanaktan

cenkte raharatına pek düşkün canım:)))

uyurken çok tatlılar yaa:asigim: ama uyandıkları zaman canımıza okuyolar iştekaydirigubbakcemile

küçük surat

gülüşünü yerim ben

dil de hep dışarda

uyku pozisyonuna bakarmısınız. transa geçmiş kızım

şirinem benim

yeriiimm ben bu tosunuu:teytey: ısırırım heryeriniii :teytey:hihoyyyt
maşallah cnm yaa yanaklara bak kaç kilo bu şirine

bune tatlılıktır yaaaaaa maşallllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhh kırkbirbucukkere

süper yaa tipik beşiktaşlı işte

saphire senin kız çok şeker yaaaaaaaaaaaaaaa saçlar da diken diken belli inatçı olacak

sapphire ne cimcime bu kız ya,çok ttalı,saçlar da Miray ın gibi,her gören çok inatçı olacak diyor bize de:-D

adı gibi maşlahh duru bir güzellikkk
maşallah çok güzel şeker tatlı bal kaymak daha ne diiyim ben onu koklarım ama

Çok tatlı ya bu cimcime, ailecek hastasıyız

saolun teyzoşlar cimcimem öper ellerinizdena.s.a.s.a.s.

ay yerim ben bunları büyüdüler bile yaa..dün oğlumun doğduğu günde çekilen fotolarına baktım da ne çok değişmiş yavrum benim..ama kızlar buraya nasıl ekleniyo..avatarımı artık değiştirebiliyorum ama büyük resim nasıl bırakılıoo..bilgisayardan nasıl atcam acaba????

küçük surat

gülüşünü yerim ben

dil de hep dışarda

uyku pozisyonuna bakarmısınız. transa geçmiş kızım

şirinem benim

Çok tatlı maşallah. Bu arada birşey dikkatimi çekti. Kardanadamlı pazen battaniyenin aynısı bizim de var. Bakırköy'den Gür Çarşısından almıştım kumaşı annem dikti.

Ya bu kuzuların hepsı baŞka gÜzel yerım ben onları .... Çok gÜzeller hepsı maŞallah yaa .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…