2009 Nisan Kuzularının Resimleri

maşallah meleklerinize .. Allah nazarlardan saklasın Yarabbim .. çok tatlılar .. yumuk yumuk gözler .. minicik eller .. allahım tüm isteyenlere yasatsın bu duyguyu ...
a.s.

Ekim29, rumelili, sappire bebekleriniz çok tatlı..
41 kere maşallah
Allah'ım nazardan saklasın

saphirre maşallah barekallah çok tatlı bebişin.rabbim uuzn ömürler versin.darısı biizm başımıza inşallah.

rabbim hayırlı yazılar yazsın duru bebeğe allah nazarlardan korusun lütfen gören herkesde maşaallah demeyi unutmasın darısı 17 gün sonra başıma

çok tatlı maşallah aramıza hoşgeldin DuruCuk allah yolunu,şansını,bahtını açık etsin cnm

maşallah demekten alamıyorum kendimi ne diyim nazar değer diye bişeyde diyemiyorum allah uzun uzun ömür versin allah şansını bol etsin

allah nazarlardan korusun maasallah subhannallah darısı bizim basımıza raabbım hayırlısı ıle kurtarsın insaallah tum hamişleri

ayyy maşallah maşallahh yerim ben seni yerrrr.Saclara bak sen tarz yapmış doğuştan kızımız..Allah analı babalı buyutsun cok can yakacaga benzıyoooo:)

maşallah hepsine çok tatlılar bebek bekleyen bütün ailelere ALLAH en kısa zamanda bu duyguları yaşatsın inş.:a015:

kızlar hastaneden fotoğrafımız yolluyorum size

Eklentiler

• $040.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 97
  • $046.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…