2009 Nisan Kuzularının Resimleri

denizcim sen getir elayı yanyana bi sörf yapsınlar dahada etkilenir ela korkmasın demir sıkı sıkı tutar onu :))))
tşkler nagiişşşşş

denizcim sen getir elayı yanyana bi sörf yapsınlar dahada etkilenir ela korkmasın demir sıkı sıkı tutar onu :))))
tşkler nagiişşşşş
cnm demir tutarda yanlışlıkla düşerlerse bizim ki ezmesin demiri :roflol: koptum ya düşünemiyorum
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/7/2226.jpg
buda benim masum görünen ama tam cadı olan kızım kaydirigubbakcemile3

çook güezl bi kız nasıl da güzel bi poz vermiş maşallah hemde genç kız gibi görünüyoo

ya demir e ne demeli.... banyo file ve güneş:):)

gülşeeeennn b idil senin bahsettiğin yaramasss olamas kiii.. çok şirin MAŞŞALLAHHH

woow o seksi bakış çıplak vücut üzerine kravattan sonra denizci kıyafetiyle bebk gibi olmuş ama
şu ticker daki resimden belli yakışıklılığı zaten
bu arada dilek rzgar kaç kilo tam yemelik olmuş ya

teşekkürler teyzesi :)
10 gün önce 7300 gramdı yani fotoda daha şişko çıkıyor

güzeller basmış burayı maşallah......demir ne de güzel tutunuyor küvete valla file hakgetire olmasada olur abi direk duş pozisyonunda......
rüzgarda tam erkek pupa yelken gidecek gibi.....her limanda sevgili olursa şaşmamak gerek.....
oyyyyyy kuzu selen maşallah gülünce olan gamzelerine nutella koyup hüpletçeksin
bu arada bize söylemiş olduğunuz güzel yorumlar için teşekkür ederiz teyzoşlar.......tamam çok sakin idil ben yalancıyım:asigim:
uyku hallerim

gülşen, seher kızlarınızın talipleri çoktur ama bizi de yazın sıraya yerimseniben
Allah hepsini nazardan korusun

teşekkür ederiz dilekçim ama çok cadılar bılıyosun değilmikaydirigubbakcemile3

Çok güzel bebekler,ben bu fotolara baktıkça çok duygulanıyorum,şu anda da gözlerim dolu dolu oldu,böyle kızıma baktıkça olduğu gibi bir duygu seli basıyor.İnanılmaz bir duygu bu annelik..

çok güzel bu kızlar ya maşallah ikisine de valla benim oğlum olsa hiç kaçırmazdım güzel kız dolu burası

sehercim çok tatlı olmuş kızımız.....
gülşencim idile çok yaramaz diyordun ne uslu benim kuzum maşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…