2009 Nisan Kuzularının Resimleri

pınar ve ben bayramda şeker toplarken:):) ay beceremedim sonra denerim:) o kadar filim ki sığamadım buraya:) dosya büyük diyo:)

Son düzenleme:
benim olişimde büyüyor teyzeleri bende sizin gibi nisan annesiyim bilmem hatırladınızmı pek giremesimde arada yazılarınınızı okuyorumm

Eklentiler

• $ömrüm 061.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 55
hatırlamammı sahra oğluşu buldun bizi unuttun ..maşallah çok şeker resimdeki senmisin maşallah sanada

cnm sizleri unutmam mümkün değil ama benim afacan çokk fena ya sabah 6 da uyanıp akşam 9 da uyuyor şimdi yeni uyudu fırsat bulmuşken girim bir göz atim dedim bu arada öğle uykusuda bey efendinin 45 dakika

tezoşları biz artık çok giremioz arada öce yapıp çıkıoz
dişimiz çıktı bizim:)))))))))yemek yedirirken çok garip oluo ya kaşığa tık tık gelio

Eklentiler

• $t158.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 36
tezoşları biz artık çok giremioz arada öce yapıp çıkıoz
dişimiz çıktı bizim:)))))))))yemek yedirirken çok garip oluo ya kaşığa tık tık gelio

yerim seni tombik şey ısırırım o kolları bacaklarııı:sm_cool: ne güzel kurulmuş pc başına bizimkide böyle bayılıyo bilgisayar başına oturmaya

heh hee..tunişşş çok tatlı annesiii..baby starın eğlence bölümünde ensturumalar var o siteye bi bak istersen çok eğlenirrr..

yerim ben tombik elleri zamane çocukları boşuna demiyorlar bizimki de mouse ve pc derdinde büyüdüklerinde napıcaz bakalım)

tşk ederiz övgülerinize
ordan bakınca çok tombik görünüyor dimi ama malesef
bizde zayıf grupta olanlardanız(
allaha şükür sağlıklıyız ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…