merhaba canım,benim doktorumunda ultrasonu 4 boyutlu ama ben dün gittim tam 12 haftalıktım,doktor şuan belli deil dedi,çoğu doktor arkadaşlar söylüyolar ama yanılma payı çok oluyor dedi,kesin pipisini görürse tamam ama diğer ttürlüde insanlar hayal kırıklığına uğruyor dedi.o yüzden 16.ve 17. haftalarda belli olur kesin dedi bana 1 ay daha beklicez.elleri,ayakları falan kıpır kıpır,benim garibime gitti o hareketleri sanki daha erkenmiş gibi geldi bana,birde erkek olcakmış gibi ama hayırlısı:))
başka doktora gittik bugün.
doktor kız gibi duruyor bence dedi.
sinir oldum ya...
masg sen kıza da sıcak bakıyodun noldu canım ya.yoksa alışveriş falan yaptın diye mi?
ezraaa nbr canım...walla benim doktorum cinsiyeti yine söylemezse 4 boyutlu hastane arastırcam...
şüküx nasılsın benim dedigim hastane üsküdar belediyesinin oralarda bi yerlerde ...
ya hatta kız istiyordum ilk başta ama kendimi şimdide erkeğe alıştırmıştım.
en sevmediğim şey başıma geldi. bir kız bir erkek. öfff
öyle bisey yazmiyor, sadece
PAPP-A 7,386IU/I = 1,6175MoM. , Beta hcg 45,66 =1,2726 MoM.
birde
trisomie 21: trisomie13/18:
1: 788 1: 1488
1: 136 1: 1056
1: 5619 1: 10620
1: 965 1: 7537
:uhm: :uhm: :sm_confused:
canım bak fatoşun başına gelen sey senınde başına gelmış ama bence sen içini ferah tut çunku bebişin pipisini gördunuz elınızde kanıt war dimi ama:lepi:
marsg bencede o doktor yanılmış sizinki bacakları devirip pipiyi göstermemişmiydi
ya bide sen nie başka doktora gittinki
slm kızlar,yaaa bu yazılarınızın altına yaptığınız takvimi beceremedim ben yaaaa sinir oldum.arkadaşlar bu nasıl olucak bilen varsa yardımcı olsun.
3 lü test yaptırcaktım hastanede yaptırayım dedim. doktor bakıyor ya değerlere...
kıza benziyor dedi birden ... biz şok olduk eşimle dedik erkek demişlerdi bize. bencede kız dedi. ama tam 1 ay sonra kesin belli olur dedi.
margs üzülecek bişey yok haftalarımız erken bence 1 ay bekle tam kesinleşsin ozamn daha da iyi olur çünkü haftalarımız erken doktorlarınd ayanılmaları normaldir. burada benim azım cok tükürükleniyor ne yapıcamı bilmiyorum en sevdiğim cay dı onu bile içmeiyorum. artık birşey daha sorucam hamilelkden sonra akıntısı artan olan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?