günaydın güzel anneler...........
herkese günaydın,
bugün cok tuhaf bişey oldu sabah 5 de uyandım elimi karnıma bi götürdüm oda ne şişlik var sol tarafımdaydı eşimde uyandıı oda biraz elini koydu ay ne güzlemiş ya valla çok hoşuma gitti sonra wc falan geri yattım bakdım yok olmuş :))
herkese günaydın,
bugün cok tuhaf bişey oldu sabah 5 de uyandım elimi karnıma bi götürdüm oda ne şişlik var sol tarafımdaydı eşimde uyandıı oda biraz elini koydu ay ne güzlemiş ya valla çok hoşuma gitti sonra wc falan geri yattım bakdım yok olmuş :))
herkese günaydın,
marsg çok üzüldüm canım aynı kaderi paylaşıyoruz insan ikilemde olunca daha beter ayın 8 ini nasıl yaparım bilmiyorum inşallah gönlündeki olur.Bu ikinci doktorlar işi bozuyo çok sinir bozucu
smirsk, canım akıntı bende de oluo,eskisine oranla daha fazlalaştı ama normalmiş,geçen tv de bır dr açıklama yapıodu,bu zamanda rahim doğuma kendini alıştırdığı için kendını yenılıomuş,bu yenileme esnasındada bu şekılde akıntı oluomuş,
marsg canım walla insan emın bıle olsa zıt bişey duyunca hakkaten kötü oluo,ama şunu farkettım bu sitede, sanki kimin içine ne doğuosa tam tersi oluo gibi,kız isteyenlerın erkek erkek isteyenlerın kızı oluo yazılardan okuduğuma göre,benımde içime hep erkek doğuodu ama tutmadı, dr nu bir defalığına mı deiştirdın yoksa süreklımı,tset için bile olsa bence aynı dr unla dewam etmelisin
slm kızlar ooooo cok zor bir durum marsg tabii şok olursun ama senin doktorun aile dostunuzdu bence içini ferah tut pipiyi bilem gördük burda senin bebiş erkek gamyoncuiremsucanım strawberryden dün ilk defa begendiğim bir parfüm vardı onu aldım yani ilk defa netten alısveriş yaptım hemde yabancı bir siteden önce sanal kart cıkarıyım diye düşündüm ama pek çok forumda site güvenirliği ve orjinalliği hakkında güzel yazılar okudum arkadaslarım kullanıyo demişsin parfümüm tahmini ne kadar da elime gecer zahmet olmazsa ögrenebilir misin bide harika bir site ye fiyatlar ucuz bu üründen sorun yasamazsam mutlaka daha alısveriş yaparım ordan...
ezracım tatil nasıl geçiyo,bende tatile gitmek istiyorum ama kociş cok yogun tatilde bile calısınca deli oluyorum:roflol: eve tıkıldım kaldım ama yanlız degilim benim gibi tatilini evde gecirenlerde var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?