arkadaşlar bişey sorucam ben dün evi temizledim misafir gelicek diye biraz kendimi yordum daakşam belim ve popomun orası çok ağrıordu sabah kalktım pek yok ama şimdi yine belim bira ve kasıklarım ağrıyor bebeğin bulunduğu yer ama hafif hafif birde başım sizce bebişe bişi olmuşmudur çok merak ediyorum henüz kıpırdamadığı içinde bişi hissetmiyorum iyidir dimi hemen bişi olmaz allahın izniyle sizin hala sancısı olan varmı yoksa ben kendimi yordum diyemi bu arada karnım daha yeni çıkıyor benim ondanda olabilir mi endişeliyimm
korkmana gerek yok bendede yolculukdan sonra aynı ağrılar olmuşdu ama 2 gün sonra gecdi vrde şunu söylim bebekler için temizliğe ağır işlere sitrese üzütüye bveda edin elimizdeki fırsatı değerlendirmemiz lazım herkese nasip olmuyor anne olmak, açık söylim saldım cayıra mevlam kayıra oldum ben:lepi:
tüm guzel ocak annelerıne selam.uzun suredır gıremedım.kızlar bılmıyenlere bır onerıde bulunmak ıstıyorum.sıze yakın saglık ocagına gıdıp bebegınızın kalp atıslarını dınleyıp dk. kac attıgını ogrenebılırsınız.hem bu sureklı ultrosona gırmekten daha zararsız.en azından ıcımızı rahatlatıyor gormesen bıle senınle oldugunu bılıyorsun...
belkı bunu uygulayanlar vardır.amaa ılk hamılelıgı olan cogu kısı bunu sonradan ogrenıyor.a.s..
Merhaba kızlar, hoşgeldin gülcan.İnşallah hepinizin iyi geçiyordur günleri.
ramitepçim, dikkatli ol.Kendini biraz yormuşsun sanırım, ağrıların ondandır, birkaç güne geçer inşallah.
Ramitep canım sen bebeğe değil kendine yapmışsın eziyeti bende 3 ay mide bulantısı halsizlikten sonra ilk kendimi iyi hissettiğim gün bütün evi temizledim kardeşimin uyarılarına rağmen 3 ay yatmanın acısını çıkarıyim dedim temizlik yapabilmek bile mutlu etmişti beni çünkü daha önce banyo yapmak bile gözümde büyüyodu ama temizliğin ertesinde iki gece resmen belimin ağrısından inledim ama sonra geçiyo canım korkma:1rolleyes::1rolleyes:
montesoricim pardon ya bilg.sesini açmayı unutmuşum:tomato::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?