sold aolunca kız olur demişdiniz bakalım ne kladar doğru öğreniriz önümüzdeki haftalarda. talya sabah yatakdan kalmadan önce elini koy bi tarafda şişlik hissedebilcekmisin bende inanamıyorum ve son bir iki haftadır yapıyordum bu sabah hissettim çok komik ya.
sırnaşık şey ya benimde içimden hep kız geciyor pzt doktora gittiğimde çok güzeldi edalı bi sekilde elini yanağına götürmesi falan sanki kız ama hayırlısı tabi
bu arada en çok tatlımı ekşimi tüketiyorsunuz
sırnaşık şey ya benimde içimden hep kız geciyor pzt doktora gittiğimde çok güzeldi edalı bi sekilde elini yanağına götürmesi falan sanki kız ama hayırlısı tabi
bu arada en çok tatlımı ekşimi tüketiyorsunuz
Merhaba güzel anneler, nasılsınız_?
Ben geçenlerde bir bebek mağazasına gitmiştim ,Muğla'ya gitmişken bir uğrayayım diye girdim.Ben bebek biraz büyüyüp 4-5 yaşına gelmeden oda takımı almayı düşünmüyorum.Onun yerine park yatak türünde büyük boy yatak alacağım.İlk 6 ay en az bizim odamızda kalacak sonuçta.Bebek 7-8 aylık olduğunda da uyanıkken içinde bırakabileceğim, oyun parkı olarak kullanabileceğim bir şey olur diye düşünüyorum.En az 5 yaşına kadar da kullanılabiliyor, boyutları 80/150 civarında olanlar.Taşıma imkanımız da var. Katlanıp istediğin yere götürebiliyorsun. Zaten kafama koymuştum, mağazada da görünce tamam dedim, istediğim şey bu. Sadece şimdilik kıyafetlerini koyacağımız bir dolap, ve park yatak bana yetecek.
sana çok katılıyorum ablamda senin dediğin gibi yapdı ve de çok kullanışlı olduğunu söyler hep
Merhaba güzel anneler, nasılsınız_?
O şişlik olayının ben de uzun zamandır hissediyorum, elimi üzerine koyup hareketsiz beklediğimde harket ettiğini bile farketmiştim.Ama bu sık olmuyor. Sanırım yakında sık sık biz istemesekte bize hareketlerini belli etmeye başlayacaklar.
Ben geçenlerde bir bebek mağazasına gitmiştim ,Muğla'ya gitmişken bir uğrayayım diye girdim.Ben bebek biraz büyüyüp 4-5 yaşına gelmeden oda takımı almayı düşünmüyorum.Onun yerine park yatak türünde büyük boy yatak alacağım.İlk 6 ay en az bizim odamızda kalacak sonuçta.Bebek 7-8 aylık olduğunda da uyanıkken içinde bırakabileceğim, oyun parkı olarak kullanabileceğim bir şey olur diye düşünüyorum.En az 5 yaşına kadar da kullanılabiliyor, boyutları 80/150 civarında olanlar.Taşıma imkanımız da var. Katlanıp istediğin yere götürebiliyorsun. Zaten kafama koymuştum, mağazada da görünce tamam dedim, istediğim şey bu. Sadece şimdilik kıyafetlerini koyacağımız bir dolap, ve park yatak bana yetecek. Çocuklar 6-7 yaşına geldiklerinde zaten başlıyorlar çilek odası, bilmem ne odası isterim diye:roflol: Park yatağın bir avantajıda yan tarafları file olduğu için, kafasının kolunun bacağının sıkışma ihtimali yok, o bakımlardan çok rahat olacak.
Mdf ya da sunta almayı isteyen arkadaşlar, özellikle uzun süre kullanıp kulanamayacağınızı düşünün.Sunta alırsanız bir kaç yıl içinde vida yerleri filan gevşeme yapmaya başlıyor, bebek hareketlendikçe civataları sökülüyor neredeyse. Mdf ,suntaya göre daha pahallı ama daha sağlam.
Tüm bunları iyice düşünüp ona göre karar vermek lazım.Hem basit hem kullanışlı şeyleri düşünmeliyiz sonuçta.Helede ayrı bir odası olmayanlar için gerçekten büyük sorun çocuk odası mobilyaları.
Margs cım, açıkçası senin durumun da zoryerimsenibenkız düşünürken erkek, erkek düşünürken kız denmesi , helede şimdi tam eşyalarını almışken.Mağazaya gittiğimde bebek kız mı erkek mi, demişlerdi, daha öğrenmedik dedik.Satıcı, öğrensenizde yine de tam emin olmayın dedi. Kaç kişi kızı ya da ğlu olacak diye, ona göre almışlar herşeyi.Doğumdan çıktıktan sonra da tüm eşyaları değiştirmek zorunda kalmışlar.Sonuçta öyle bir sürpriz yapabiliyorlar bize, aklınızda bulunsun.naniknanik
Merhaba anneler ve bebişleri..umarım herkes iyidir..
ben daha çok ekşi yemeye başladım çok sevdiğim tatlıyı neredeyse hiç yemedim 4 aydır..
acaba kızım olacak..ye ekşi yap ayşeyi derler ya :))
marsg hangi dergi ben okudum bu yazıyız bebeğim ve biz, hamileyiz biz, anne bebek :)) bikaç dergi aldığım için hangisinde okuduğumu anımsayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?