2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

smrisk az önce okudum abimin oglu seker hastası demişsin insülinde kullanıyomus cok gecmiş olsun ben bile zorlanıyorum o minik kimbilir neler yapıyordur allah acil şifalar versin...ben bişiy merak ettim anneden mi gecti yoksa sonradan mı oldu ...umarım benim oglumda cıkmaz ...

canım sen kafanı takıpda üzülme . sana bikere daha yazmışdım ablamdada gebeliğinde şeker vardı ama bebeği gayet sağlıklı. bizim bebeğe gelirsek, ne abimde ne yengemde şeker vardı bebek doğdukdan sonra herşeyi normal dediler. 1 ay sonra sağlık ocağına götürüyorlar bi aşı için aşı olduğu gece ateşlenmiş, hastaneye götürdüler araşdırmalardan sonra pankreasının çalışmadığını öğrendiler. yani doğumdan 1 ay sonra oldu, şuan 3 bucuk yaşında okadar sorunlar atlattıki bugünlere şükür diyoruz.düşünsene bide anne babası ayrı annem büyütüyor, iynesini tutmayı bilmiyorduk ama hepsi gecdi. allah dan herşeyin hayırlısı. canımızın kıymetini bilmmeiz lasım

Günaydın hanımlar, nasılsınız_?
Dünden beri giremedim, gündüz sorun vardı sitede,akşamda benm oğlan oyun oynuyor bilg.da. Sanki okula giden benim, oğlum dersler nasıl, sınavın ne zaman başlıyor, cevaplar ise, iyi, bilmiyorum.:))))))))
Smrisk merak etme canım küçülmüştür inşallah bir sorun çıkmaz.
Montesori evet yaaa canım sen sürekli kramplardan şikayet ediyorsun, o kadar da ilaç kullandığın halde. Neyse inşallah bir an önce biter o kramplar. Gerçekten çok zor birşey. Zaten uyuyamıyoruz göbeklerimizden, bi de tam uykunun ortasında acıyla uyanmak zor.
Linaycım çok tatlı çıkmış oğluşun, bacağını yüzüne getirmiş sanırım seninki de.Jimnastikçi olacaklar diyorum ben bunlar için:)))))))))

günaydın herkese.umarım herkes iyidir.

montesori geçmiş olsun.çok üzüldüm yaşadığın olaylara.

smrisk sende iyi haberlerle dönersin inşallah.

dünden bu yana benimde sağ bacağım ağrıyor.topar yürümeye başladım.dizimde bir ağrı var.

merhaba kızlar,
montesori bi arkadaşım aldı bu yastıktan bi kaç kez kullandı sonra bıraktı ama nedenini hatırlamıyorum...

Bu arada ben haftaya kan uyuşmazlığı için aşı olcam ve korkuyorum çok acır mı bilen var mı?

biz genelde gitti gidiyor ve hepsi buradan alışveriş yapıyoruz eşimle.şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadık.

montesori yastık değilde bebek çok güzel di ya maşşallah. int alışveriş yapma bence görerek dokunarak almanı tavsiye ederim.

teşekkürler kızlar resim küçük olduğu için belli olmaz dedim ama neyse oluyormuş :))

waterfulcumm evet bacakları yüzündeydi,ne güzel iki kat duruyorlar :)))

Shedaa canım hiçbir ağrısı yok o iğnenin benim kardeşimde olmuştu korkma korkulacak birşey yok..

montesori ben hepsiburadadan alışveriş yaptım bir problem yaşamadım ,3 gün içinde ürünü gönderiyorlar..

herkese günaydın
montesori dün okumamıştım yazılanları inan okuyunca şok oldum ve çok üzüldüm yaşadıkların hiçte kolay şeyler değil allah eşine seni ve bebişini bağışlamış verilmiş sadakanız varmış kıyamam yaa neler yaşamışsın şimdi nasılsın hala aklına geliyordur umarım daha fazkla etkilenmezsin
bu arada ben o yastıklara baktım bana çok dandik geldi küçücük bişi ben almadım hoşuma gitmedi eşim sünger almış aynısından yapacak

Linay şimdi gördüm bebişi ne güzel çıkmış öyle Maşallah

Montesori şimdi baktım çok satan yer yok ama en uygun fiyat hepsiburda'da, tavsiye üzerine mi bu markayı tercih ediyosun

sagol barcli şimdi daha iyiyim...ben yastıgı netten almıcam zaten görmem lazım cok küçük geldi burda bana...
ama atesölçeri sipariş verdim 3 gün içinde ulasır elime bir deneyim yazarım sonuclarını sizlere...

sheda kan uyuşmazlığı iğnesini neden şimdi yapıyolar doğumdan sonra benim bildiğim ama merak ettim benden öyle bişey istemedi ama amniyosentezde gerekliymiş istedier yaptırdım

Linay şimdi gördüm bebişi ne güzel çıkmış öyle Maşallah

Montesori şimdi baktım çok satan yer yok ama en uygun fiyat hepsiburda'da, tavsiye üzerine mi bu markayı tercih ediyosun

canım orda cok satanlar ve ürün yorumları var ...eniştem de eczacı ona sordum güvenilir bir marka dedi...su sıcaklıgını oda sıcaklıgını filan da ölçüyo umarım begenirim...

çok küçük zaten montesori ben hiç beğenmedim o yüzden de kimseye tavsiye edemicem havlu çarşaflar oluyo ya onlardan dikmişler içi de sünger hiç bi özelliği yok

Montesori bende almayı düşündüm mağazada inceledim ama benimde hoşuma gitmedi kayınvaldem de gerek yok kızım biz hep bebeğin arkasına küçük yastık koyardık dedi dediğide mantıklı , ateşölçer adresi içinde teşekkürler, sen seninkini bir dene olmazsa bende ondan sipariş ederim.

Linay bebişin çok tatlı görebildiğim kadarı ile çok güzel burnu var

Barcli senin kızda büyümüş iyice maşallah 1200 gr olmuş benimkide o kadardır herhalde aşağı yukarı

Bende dün bebişin eşyalarını yıkadım size tavsiyem çamaşır filesi var ya ondan kullanın çok rahat küçük parçaların hepsini ona doldurdum çorap patik önlük şapka vs. iyi oldu , ay minicik minicik eşyalar asamadım bile zor astım oyuncak gibi çok şeker bugünde ütüleyip kaldırıcam inşallah

sheda kan uyuşmazlığı iğnesini neden şimdi yapıyolar doğumdan sonra benim bildiğim ama merak ettim benden öyle bişey istemedi ama amniyosentezde gerekliymiş istedier yaptırdım

sinemcim kan uyuşmazlığında ilk iğneyi 28 haftada anneye yapıyorlar..doğumdan sonrada bebek annenin kanını aldıysa başka iğneye gerek kalmıyor ama babanın kanını aldıysa sonraki doğacak çocukları için 2.kez anneye yine iğne yapılıyor..

linaycım daha minik koysaydında hiç göremeseydik güzelim. koysana şunu doğru düzgün sevelim o tombik yanakları be güzelim :))

bu arada dün eşim bebeşin arabasını, biberonları ve bendeniz ineğin süt sağma makinesini almış gelmiş :))))))))))

Back
X