Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Montesori bende almayı düşündüm mağazada inceledim ama benimde hoşuma gitmedi kayınvaldem de gerek yok kızım biz hep bebeğin arkasına küçük yastık koyardık dedi dediğide mantıklı , ateşölçer adresi içinde teşekkürler, sen seninkini bir dene olmazsa bende ondan sipariş ederim.
Linay bebişin çok tatlı görebildiğim kadarı ile çok güzel burnu var
Barcli senin kızda büyümüş iyice maşallah 1200 gr olmuş benimkide o kadardır herhalde aşağı yukarı
Bende dün bebişin eşyalarını yıkadım size tavsiyem çamaşır filesi var ya ondan kullanın çok rahat küçük parçaların hepsini ona doldurdum çorap patik önlük şapka vs. iyi oldu , ay minicik minicik eşyalar asamadım bile zor astım oyuncak gibi çok şeker bugünde ütüleyip kaldırıcam inşallah
linaycım daha minik koysaydında hiç göremeseydik güzelim. koysana şunu doğru düzgün sevelim o tombik yanakları be güzelim :))
bu arada dün eşim bebeşin arabasını, biberonları ve bendeniz ineğin süt sağma makinesini almış gelmiş :)))))))))):roflol:
hahahaa marsgcımm güldürdün beni bendeniz ineğin haa :roflol: güle güle kullanın canım cicilerinizi,süt sağmak için ne aldınız ?
resmide beceremem diye öyle koydum canım yaa yemekten gelince denerim..
marsg sen 4 ay doğum izni kullanmıcakmısın ?