2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

uzunvebeyazbulut canim sen de burdasin yani...
barcli cim fiyati da uygunmus bence kacirma...cok guzel cunku...
ben bu ay degil obur ay alicam inslalah mobilyasini...
benim alacagim besik biraz buyuk,bozulunca tek kisilik yatak oluyor..
sizce ne dersiniz boylesi kullanisli olur mu??

kançiçeğim aslında bende onlardan istiyorum yani yatak olanlardan böylelikle bir süre idare eder sık mobilya değiştirmemiş oluruz diye düşünüyorum.

sağol canım verdiğin bilgiler için.. ben de aslında çilegin masif modeli var.. pamuk diye. onu begenmiştim ama artık üretmiyorlarmış.. inegölü aradım bulmanız imkansız dediler.. nasip işte.. hayırlısı bakalım.. bu da çok güzel bi model.. ama dolabı camlı olsun istiyodum ben.. napalım herşey istediğimiz gibi olmuyo malesef..

bu arada merak edenler için pamuk modelin fotosunu da ekliyim.. çok güzel di mi ama üretmiyorlarmış işte:)

171852pamukas2we8.jpg

fas cim bu mibolya da cok guzelmis...:1shok:hayirli olsun bu takimi aldin mi yoksa almayi mi dusunuyorsun?

yok canım nerde
bundan almayı istedim fakat çilek artık üretmiyormuş bu modeli.. 2 sene olmuş üretimi biteli.. inegöl imalathaneyi aradım hiç bir bayiinin elinde kalmamış.. hayırlısı dedik vazgeçtik ama içim de kalmadı diil hani.. hem de saf masif. boyasız falan çok da sağlıklı görünüyordu..

anladim canim,cok guzelmis boysiz olmasi da iyi bir yandan...
neyse daha guzelleri cikar---turkiye de model cok ve kaliteli mobilyalar var...ama burda oyle degil malesef...cok kalitesiz bir mobilyaya soyledikleri fiyati gorsen.........ama yine de alicaz tabi mecburuz..

güzelmiş canım nerde ben daha duvar kağıdı alacak yer bulamadım eşim pazar günü hem mobilyaya hem kağıda bakarız dedi kısmet artık

kızlar bu yataklardan ben çok aradım ikea da buldum ama onun da kenarlıkları yoktu.. yani ilk yaşlarda yatabilecek gibi değildi.. bu akşam tesadüf mamas papas diye bi ingiliz markası var orda buldum bi tek yatak için 600 euro diyo du.. uzun beyaz bulut, siz nerde buldunuz bu yataktan canım.. bunlar tabii ki çok mantıklı

pardon canım senin yurt dışında olduguna bakmadan yazmıştım.. yurtdışında tabii bulabilirsin bu modellerden.. ama bildiğin bunlardan burda yok.

evet fascim ben yurtdisindayim.....turk magazalarinda bu tur ya da sevdigim birsey bulamadim....hep klasik modeller var,o yuzden ben az once koydugum gibi beyaz ve bozulunca yatak olanindan alacagim.hem bunlar cok kullanisli...sonradan mobilya almaya da gerek kalmiyor...
bu arada barcli cim,aldigini bilmiyordum canim,hayirli olsun...gule gule kullan.

ben açamadım linki ama ikeadakilerin kenarlıkları yoktu.. yani kenarlıklı olanlar boydan büyütülemiyordu, boydan büyütülenlerin de kenarlıkları yoktu..

ben açamadım linki ama ikeadakilerin kenarlıkları yoktu.. yani kenarlıklı olanlar boydan büyütülemiyordu, boydan büyütülenlerin de kenarlıkları yoktu..

pardon fas ben yanlış anlamışım haklısın ikeada büyüyen model yoktu .kançiçeğimin gösterdiği modelin beşik hali vardı

o zaman dolabi buyuk olani alirisn canim ya da ayri ayri satiliyorsa dolabini almazsin,ayri bir dolap alirsin oyle de olabilir tabi ona uyanini bulursan..

pardon fas ben yanlış anlamışım haklısın ikeada büyüyen model yoktu .kançiçeğimin gösterdiği modelin beşik hali vardı

rica ederim tatlım.. yine de çok teşekkür ederim fikrin için.. ben bu karyolalar konusunda çok gezdiğim için artık nerde ne var biliyorum sayılır malesef..

rica ederim tatlım.. yine de çok teşekkür ederim fikrin için.. ben bu karyolalar konusunda çok gezdiğim için artık nerde ne var biliyorum sayılır malesef..

benim şimdiden başım döndü .hem çeşi bol hemde insan istediği gibi birşey bulamıyor buldum diyorsun fiyatlar uçmuş :1shok: insan ne yapacağınıda şaşırıyor

benim şimdiden başım döndü .hem çeşi bol hemde insan istediği gibi birşey bulamıyor buldum diyorsun fiyatlar uçmuş :1shok: insan ne yapacağınıda şaşırıyor

aynen katılıyorum.. valla hem zevkli hem de insanı yormayan ama aynı zamanda kullanışlı birşeyler bulmak çok zor.. Hepimize Allah hayırlısını versin.. a.s.

Back
X