2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

aynen katılıyorum.. valla hem zevkli hem de insanı yormayan ama aynı zamanda kullanışlı birşeyler bulmak çok zor.. Hepimize Allah hayırlısını versin.. a.s.

amin aslında bunlar tatlı telaş ama yinede insan yoruluyor allahtan pc var birde mağaza mağaza geamek var . sonunda benim yapacağım o olacak belki insan görerek daha çabuk karar verir

valla hafta olarak belki senden tecrübeliyim fakat mide bulantıları konusunda hiç tecrübem yok. sana bu konuda yardım etmek isterdim ama gebeliğimin başından şu ana kadar hiç mide bulantısı yaşamadım ben.. fakat geçen bizim kızlar tartışırken okumuştum, son aylarda olabiliyormuş galiba.. geçmiş olsun canım.

neyse size doyum olmaz kizlar ben kaciyorum,utu yapmam gerek.........
hadi herkese iyi gecelerrrrrrrrrr....bebislere ve kendinize iyi bakin...

sağol canım verdiğin bilgiler için.. ben de aslında çilegin masif modeli var.. pamuk diye. onu begenmiştim ama artık üretmiyorlarmış.. inegölü aradım bulmanız imkansız dediler.. nasip işte.. hayırlısı bakalım.. bu da çok güzel bi model.. ama dolabı camlı olsun istiyodum ben.. napalım herşey istediğimiz gibi olmuyo malesef..

bu arada merak edenler için pamuk modelin fotosunu da ekliyim.. çok güzel di mi ama üretmiyorlarmış işte:)

171852pamukas2we8.jpg

meraba:)ben de masif bi takım aldım üzerini beyaza boyattım ama istersen biber10die bi site,ankara da sitelerde.ben dükkana gittim gayet kaliteli ve iii işçilik vardı,sipariş verdim kasımda gelecek.bi bak istersen:)

günaydın hanımlar:))
gene gece uyunmamış anlaşılan valla açıkcası benim de çok uyuduğum söylenemez ölee bi gün ii bi gün kötü gidiorum..
mide bulantılarım benimde arttı 3 gündür bugün arayacağım doktorumu,acaba ilaçlar mı yapıo gene,kalsiyum almaya başlayınca bööle oldu sanki .var mı kalsiyumla mide bulantısı yaşayan??

günaydinn hanimlarr herkeze güzelll bi gün diliyorum :))

sanirim mide bulantisi mide yanmasindan oluyormus bu aylarda.
kizlar benim oglusum artik hickirik tutmaya basladi sizde hissediyormusunuz?

çok güzel mobilyalar var gerçektende bende aldım bi mobilya takımı bu ay sonunda yada kasım başında gelicek geldiğinde resim çeker eklerim ama maşallah hepsi çok pahalı yaa

slm bayanlar. mide yanması bendede oluyor bazen bulantı gibi oluyor ama geciyor hemen.
inanna bence kalsiyum ilacı yerine bol süt ve ayran tüket benim doktorum vermedi ilacı işin ne yoğurt ayran süt ye dedi :))

cidy nasıl hissediyorsun kız bend emerake diyorum hissedilirmi acaba diye

selam arkadaslar herkese guzel bı gun dılıyorum...
bızım doktor haftaya yokmus cagırdı kendımı bı toplayabılırsem bugun doktora gıdıcem :))

valla ritmik sallantılar bende de oluo hatta çok eğlenioruz kocişle:)
bulantım için doktor normal diil,rennie iç geçmezse gel dedi(çook ilgili çook)(uzun bi aradan soona bugün gene çıkardım)
kalsiyumu bana da doktor vermedi ama ben sadece yoğurt yiorum o da düzensiz ,o yüzden kendim başladım.aslında haklı olabilirsiniz belki haftada 3 kere falan alıp dengeleyebilirim.aranızda içen yok mu?

Back
X