2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

sabahtan beri birşey yazamadım site çok kötüydü...

montoseri valla kendime çıkmış gibi sevindim gözünüz aydın canım. bebekler kendi şanslarıyla gelirmiş. allah hep böyle yüzünüzü güldürsün canım. güle güle oturmayı da nasip etsin oğluşuna canım...

montesori canım hayırlı olsun,bebeğinin,ailenin şansı hep açıkolsun:)
waterfull siz de güle güle kullanın işallah :) büyük parçaları bitirmiş sayıırsın valla ne güzel.ben de bizim oda için kraftın jenny'sini uygun bulmuştum ama mega boyu nedir bilmiorum ölçüleri nası?memnunsun di mi?

waterfulcum hayırlı ollsun eşyalarınız... ne güzel bir telaş dimi... eskiden hep bakar dururdum bebek eşyalarına özellikle kız bebek elbiselerine içim geçerdi allahım onları almayı da nasip etti sonunda... hayırlısıyla kullanmayıda nasip etsin hepimize inşallah

Sabahtan beri siteye giremiyorum, ancak girebildim,

Bundan önceki doktorum, beni sinirden deli eden hani.Kadın da ilgi yoktu ki anam, başka hastaneye gittiğini duyunca cepinden aradım, burası daha iyiydi buraya geldim,diyor,kafamçokkarıştıdoktor mu doktor işte, hala çok kızgınım ya neyseklava:.Tetanoz aşısı için ister ol ister olma demişti, ben gittim oldum, bu ayın 23 ünde ikinci dozunu olacağım, bence olun kızlar içiniz rahat etsin, ben sırf ondan oldum valla.

Şimdi kzımla yürüyüşe çıkıyoruz teyzeleri...:1rolleyes:

meraba:)ben de masif bi takım aldım üzerini beyaza boyattım ama istersen biber10die bi site,ankara da sitelerde.ben dükkana gittim gayet kaliteli ve iii işçilik vardı,sipariş verdim kasımda gelecek.bi bak istersen:)

teşekkür ederim canım. çok sağol. a.s.
ama galiba kararımı verdim. çilekteki çiçekli takımı alıcam.. gerçekten üzerindeki çiçek yapıştırmaları çıkarılınca da güzel oluyormuş.. gitti gidiyorda satıcının biri öyle satmış, leke falan da görünmüyordu.. ikincisi erkek olursa ne yaparım diye kara kara düşünen ama kızlarına da çiçekli böcekli bişiyler almak isteyenlere fikir olur inşallah..:enbuyukkk:

Kaç saattir siteye girilmiyordu, msnden yazdıklarınızı okudum ama siteye giremeyince cevap veremedim.
Balımcım hayrolsun rüyan, herkes birbirini rüyasında görüyor.Bizde son zamanlarda Antalya ya da bir iş yeri açsak mı, deyip duruyorduk, içine doğmuştur.Nasıl gördün , iyimiydi_?:))))
Tüm arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkür ederim, hepimiz inşallah kızlar, bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza.

Aldığım yatak bu.Boyutları diğerlerine göre daha büyüktü.
65 x 125 x 84 cm açıkken dıştan dışa ölçüleri.
İnternette e-bebek.com sitesinde 119 ytl diyordu.Burada 150 demişlerdi. İnternetteki fiyatı bu , birşeyler yapamaz mısınız dedim.100 ytl oto koltuğu, 130 ytl de park yatak için ödemiş oldum.230 a 6 taksite aldım:))))))
Oldukça uygun geldi fiyatları.

montesori hayırlı olsun canım pinponetinin şansı daim olur inşallah.waterful güle güle kullanın aldıklarınızı canım
kızlar ben bugün işe gittim raporum bitince anladımki tam iyileşmemişim.çok bitkinim ve belim ağrıyor.sabah da tartıya çıkınca moralim bozuldu kilo vermişim yarım kiloya yakın zaten 6 kilo almıştım almam gerektiği yerde yarım kilo gitmiş.inşallah oğluşumdan gitmemiştir.pazartesi randevu aldım doktorumdan hem oğlumu göreyim hem tekrar rapor alayım diye.

nazlıcancım sıkma canını onlar besliyor maşallah kendilerini :)) bak bende 5,5 kilo aldım ama kızım 630 gr olmuş :))

Geçmiş olsun nazlıcan, Tekrar rapor al en iyisi, sende bebişte rahat edersiniz. Bebiş senden aldığı şiçin bebişte bişey yoktur güzelim. Sen kilo kaybediyorsun büyük ihtimalle.

fatocum şimdi yoksunda gelince okursun. sen seçil hanıma gidiyordun ...

cebime mesaj geldi. muayene açmış hatun bakırköyde... 0532-544-79-80 diye de bir tel yazmışlar haberin olsun. türkiye hastanesi diyordun sen dün... 13/10 dan itibaren bu muayenedeyim falan yazmış...

inşallah kiloyu ben kaybetmişimdir.müdürümle konuştum bugün doğum öncesi 8 haftalık iznimin 5 haftasını doğumdan sonraya aktarabilmek için çalışacağımı geri kalan zamanıı raporla geçireciğimi söyledim.yoruluyorum dayanamıyorum dedim.tahmin ediyordum dedi anlayışla karlşıladı çok şükür bende pazartesi 12 gün yazdırıcam sonra tekrar rapor alıcam.birde şanslıyım çalışmam gereken 5 haftanın 1 haftası bayram tatiline denk geliyor.çok yoğun bir yerde çalışınca seviniyorum tatillere.

waterfull çok güzel yatağınız canım hem de uygun almışsın..bende ebebek.com mağazasından bakmıştım ,artık karar verip almam lazım bişeyler,güle güle kullanın canım..

nazlıcan geçmiş olsun ,kendine dikkat et canım..

nazlıcan geçmiş olsun muhtemelen kilo senden gitmiştir bebişinin bişeyciği yoktur

waterfull aldıklarını iyi günlerde kullan canım bizim ufak tefek şeylerimiz bitti büyük parçalar kaldı.

ben 10 yıllık memurum hayatım ilk defa böle yapıyorum kızımda da çalışmıştım sürekli e bu kadar zamandan sonra bende biraz rahat edeyim dimi

merhaba canim babyland a baktinizmi gerci size yakin varmidir bilmiyorum ama fiyatlari uygun geldi bana.bende bircok seyi ordan aldim. hani aklinda fikir olsun diye yazayim dedim.......kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar bugün sonomed de ayrıntılı ultrasona girdim kızım sağlıklıymış problem yok dedi kaydirigubbakcemile2kızımda çok tatlıydı elleriyle yüzünü kapadı durdu 600gr olmuş çok sevindim hihoyyythabire cd takıp izliyorum salı günü şeker yüklemesi yapılıcak ay ençok ondan korkuyorum:1shok::1shok: kuzicim yarın dr.gelince yaarsın umarım şeker testin normal çıkar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…