kızlar bişey sorcam 50mgr şeker yüklemesi yaptırıken aç olmaya gerek varmı bana labratuardakiler hafif kahvaltıyla gel dediler ama ablamda arkadaşlarımda aç gidiceksin dedi kafam karıştı:1shok:siz nasıl yaptınızkafamçokkarıştı
Maşallah kızına yerim onu ben, benimkide hep ellerini yüzüne götürüyodu ayrıntılıya girdiğimde sanki gözlerini ovuşturuyomuş gibi çok tatlılar yaaa
Bende laboratuar'ı arayıp sordum hem kaçta gitmem gerektiğini, hem randevu alıp almamam gerektiğini, 50 mglık için randevu gerekmiyomuş, saatide önemli değilmiş ve banada açlık gerekmiyo dediler ama doktorum açlık kan şekerine bakılacak sonrada glikoz verilip şeker yüklemesi yapılacak falan bişeyler demişti,
açlık kan şekeri adı üstünde açken yapılmazmı yani, bende bişey anlamadım o yüzden aç gidicem illede tok olmak gerekiyosa yerim kantinde bişeyler artık. Ben öğreniyimde yarın sana haber veririm bacımkaydirigubbakcemile5
kuzicim sağol canım iyi haberlerini alırız inşallah sen yeditepedemi yaptırıcan CADIARZUkızım babasına benziyo yanaklı köfte dudaklı merak ediyodum kime benziyo diye sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?