2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

veremiyorum valla cnm yaa bide aynı şeyden sıkılıyorum sürekli ondan değiştiriyorum

sen bebişin eşyalarını yıkadın mı yıkadıysan neyle yıkadın

hacı şakirin granül matik diye toz deterjanı var onunla yıkadım birde dalinin yumuşatıcısını kullandım ama tam 3 kez durulattım yumuşatıcı kalıntısı kalmasın diye, çok güzel kokuyo ama bebek gibi

selam arkadaslar
offf cok yoruldum sabahtan berı evın ıcınde dondum durdum sımdı keske o kadar yormasaydım dıyorum kendımı

sizdede oluyormu arkadaşlar iki gündür benim bebek çok hareketli.o hareket ettikçe benim kasıklarımda ağrı oluyor.bıçak saplanır gibi.

ekinsu bebeğin kıyafetlerini eldemi yıkadın makineyemi attın.

intenetteki otomatik hesaplara göre kızımız yeniyıl hediyesi olcak tam 31 aralık ama doktorum 2 ocak dedi sabır ve heyecanla bekliyoruz çiçeğimizi gülümüzü canımızı oyyyyyyyy yerim ben onu ahhhhhhhhh geçmiyor günlerrrrrrrrr

Hayırlısı ile doğsun bebeğin Işıl,Sen de ya aralık ya da ocak annesi olacaksın.
Bizimde 1 ocak görünüyor ama aralıkta da olabilir.

Özlemcim, temizlik yapayım derken yorma kendini fazla.

Ben bebişin kıyafetlerini tamamlayayım ondan sonra yıkayayım diyorum.

Kızlar, doğum yapanlar kısmında, güzel bir forum açılmış.Hamilelikte aldığınızdan pişman olduğunuz şeyler nelerdir diye bir forum.Bir bakın isterseniz, alacaklarınızı özellikle gözden geçirmiş olursunuz.

Bugün bende tontoş kızımı gördüm, üç hafta önce 500 gr'dı, bu hafta 900 gr olmuş, ne çabuk büyüyolar maşallah, doktor iyi büyütmüşsün bebeği çok iyi dedi:lepi:

Elagülce'cim, şeker yükleme testi için açlık tokluk önemli değilmiş ama, açlık kan şekerine de bakılacaksa aç olman gerekiyomuş, benden ikisini de istediği için aç olmam iyi oldu, bence sende aç git bunların sağı solu belli olmuyo valla, ayrıca şekerli su hiçte kötü değilmiş bende korkmuştum ama bildiğin limonata işte, suyu içtikten 1 saat sonra kan alıyolar ve sonucunu tam iki saat sonra veriyolar, çok uzun işmiş, biz iki saati orda beklemedik eve geldik doktor arayıp bilgi verdi sağolsun,

Doktora başka yerle anlaşmanız varmı doğum için burası çok pahalı dedim ve yokmuş malesef, onu zamanı gelince konuşuruz olmazsa başka şekilde yönlediririm dedi ama ben başka doktor istemiyorum yaaa (

Ayrıca muhtemel doğum tarihini hiç konuşmamıştık onu sordum ben 29 ocak diye hesaplarken, 6 ocaktan itibaren heran bekleyebiliriz dedi :1shok:, arada çok fark yok ama genede telaşlandım

Ha yazmayı unutmuşum şeker testi gayet iyiymiş, 140'ın üzerinde olursa sorun olurmuş benimki 108 çıktı, sorun yok yani,
bu arada bebiş kiloları alırken bende boş durmamışım, geçen ay 65'tim, bu ay 69,9 kiloyum, 70 demeye dilim varmıyo valla:)

kuzicim gözün aydın çok sevindim maşallah bebişine ikinizde sağlıklısınız ne güzel

merhaba hamişler bende ocağın ilk haftası bekleniyor doğum bir kızım olucak inş ağrılar sancılar başladı bence bel ağrılarm bacak ağrılarım falan allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş ismim ebru daha öncede yazmıştım buraya ama kimse hatırlamaz neyse paylaşımlar çok güsel

canlarım benim nasılsınız ya valla hepinizi çok özledim
pc de sorun vardı 10 günden fazladır giremiyorum
inşallah herşey yolundadır sayfalar çok birikmiş bakamadım herkes iyidir umarım bebişlerde iyidir inşallah herkesi tek tek öpüyorum a.s.a.s.a.s.

kuzi bebeğinin sağlıklı olması,senin şekerinin ii çıkması mutlu etti:))
ramitep hatırlıorum ben seni arada yaz,nie kayboluosunuz??
ışıl ve ramitep kızlarınız hayırlı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…