2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

herkese Merhabalar,
bugün nasılız, İstanbul yağışlı serin bir güne uyandı.
Smrisk maltepenin neresindedin canımcım, kız bende maltepedeyim görüşelim kız.

maşallah tosuncuğuna montesori nazar değmesin böle giderse en tombiş bebiş seninki olacak

merhaba handee ben biraz öksürüyorum onun haricinde de halsizlik var böle işte
sen nasılsın

kızlar herkeze selam doktordan geldim kızım çok tatlıydı resmini eklemeye çalışırım 1-200 gr olmuş 28 haftaya göre tam kilosunda dedi doktor idrar tahlilimde kum döktüğüm ortaya çıktı sancım yok allahtan o da çok su içmeme bağladı doktor bir de şekerim normal çıktı 114.3 50 mg da siz nasılsınız bakalım

canım yazın beni çok duygulandırdı valla insanı alıp götüruyo hemen kendimi düşündüm ama ben teşekkürümü en iyi şekilde yaptıma inanıyorum bende bi söz duymuştum çocuklar doğmadan önce annesinin kanını doğduktan sonra sütünü büyürken ciğerini buyudükten sonrada malını yerlermiş
ben,m gebelik haftamda 26 kızlar doktor tabi değişebilir doğum anına kadar dedi ama böle giderse diye bahsetmişti 24 haftalıkken bebeğim 604 gr dı herkese iyi hafta sonları

oy inanamıorum 1200 gr nasılda büyüolar ,maşallah maşallah:))
şekerine de sevindim canım.
arkadaşlar bugün dökük herkes nie öle,ii bakın kendinize,çok çok geçmiş olsun..

ben en son yasak programları seyrettim,bi daha da bişi paylaşamadım annemle...
gerçekten insan elindeyken ne annesinin ne de başka bişeyin değerini bilio..
bu tecrübemle annemi geri istedim hep ama olmadı..sahip olanlar değerini bilin annenizin!!

İyi günler kızlar, sitede sürekli sorun var yaaaa, sabahtan beri gireceğim diye uğraşıyorum tık yok.En sonunda girdim:)))))
Sinemcim gözün aydın, maşallah büyümüş bebişin.
Ekinsu bakalım, oğluşunu görecek, o nasılmış.İnşallah iyi haberlerle gelir.
Geçmiş olsun barçlı, dikkat et hayatım kendine.
İstanbulda yağmur var, burası da sabahtan beri güneşliydi, şimdi bulutlanır gibi oldu.CADIARZU
ebruusta, ben bu dr. ları anlamıyorum, 24. haftada bebek herşekilde durabiliyor, zaten en hareketli dönemleri, sürekli pozisyon değiştiriyorlar. Normalde doğumdan 2-3 hafta öncesine kadar,bebeğin pozisyonu öenmli değil diyorlar, ondan sonra ise artık yeri olmadığı için son durumunu alıyormuş, 24 haftalıkken seni sezeryana hazırlamaya çalışıyor herhalde, sonra da bak ben demiştim, hadi sezeryan yapalım diyecek.Sen nasıl bir doğum istiyorsun bilmiyorum ama, dr. ların böyle söylemesine çok kızıyorum.klava:

haklısın canım galiba ama zaten o bayramda gittiğim nbetçi doktordu devamlı doktorum deyil sancım var diye kontrole gitmiştim hem bebeğin çok hareketli demişlerdi hemşireler bencede o dner ya doğuma kadar inasanı şimdiden korkutmsınlar yav dimi
:CüvCüv:

benim bebişte hala ters duruyo makat duruşunda son gün dönen bebekler bile varmış tabi dönmeyenlerde bakıcaz bakalım artık döncek mi hanımefendi

kızlar merhaba ben geldim, bebişin kilosu 1.700 grmış biraz fazla geldi bana önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem esas onun dediğini dikkate alırım , bu dr biraz fazla ölçtü galiba, dr da dedi normalden büyük ya yapısaldır yada şekerdendir dedi, bebişin dudakları bana burnu babasına benziyor parmağını emiyordu hep çok tatlıydı maşallah

ohh maşallah bebişine fazla gerçekten dr bana 1200 bile fazla dedi ama sen kafana takma sağlıklı ya gerisi boş sen kendi drunun dediklerine bak bencede şeker yüklemesi yapılmıştı mı sana

hoşgeldiniz canım..1700 bana da çok geldi ama sağlıklı olsun da ..sen nasılsın rahat mısın hareketlerinde falan o kadar kiloluysa çok rahatsız eder die düşündüm??

ekinsu sen ve eşin ne kadar doğmuşsnuz belki fazlasa sizin doğum kilonuz ondandır bebişn kilosu yani yapısaldır

Hareketlerimde rahatsız olmaya başladım zaten inannacım dediğin gibi, ben şekeri 21. haftamda yaptırmıştım detaylı sırasında da büyük çıkmıştı o yüzden istemişti dr ama temiz çıkmıştı sonuç, bakalım bir daha yaptırıcam şimdi, Barclicim seninki kız ya minyondur birde bence bu kadar değildir zaten bebişimin kilosu haftaya anlaşılır esas kendi doktorumdan başkasının dediği ölçüye inanmıyorum :)

Barçli,inanna,waterfull teşekkür ederim kızlar içim rahatladı

hasta olanlara geçmiş olsun valla şu aralar çok dikkat etmek lazım havalar bir soğuyor bir ısınıyor

ekinsu maşallah bebişine yerim ben o tosun paşayı

kendinize dikkat edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…