2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız_?
Gördüğüm kadarıyla iyisiniz hepiniz, üşütenler haricinde:))))
Montesori bebişini görmüşsün hayatım, gözün aydın, maşallah ne güzel tombik olmuş diycem ama dr. un dediği de doğru. Neyse dr.un sürekli kontrol eltında tutuyor nasıl olsa seni.Anlamadığım nokta şu, sen kilo almıyorsun bebiş alıyor, ama dr. sana yürüyüş veriyor hemde 40 dk.:)))))))
Bebiş yapsa ya sporu.Senden çok almasın öle, tabii kızlar beğenmes sonra.Erkek değil mi sen öyle konuşunca hemen anlamıştır üzülme.
Kançiçeğim dün sen nasılsın demişsin akşam, sana cevap vermemişim hayatım.Sitede sorun oluyor bazen girmekte çok sorun yaşayınca boşveriyorum.O yüzden yazdığını alamamaışım.Fazla temizlik filan yapma hayatım, oralarda toz ne kadar zaten, birde Türkiyede olsan ne yapacaktın.

ewt elagülce dikkat ettigim halde bebegim tosbik:))
waterfull teyzesi anlamıstır dimi benim güzel oglum ....
bu arada avatarıma eşimle foto mu koydum birazdan kaldırırım biz hiç tombik degiliz ...

Hiç belli olmuyorsunuz ama küçücük resim , valla biz tombiğiz ben 75 im ( tabi geçici bir durum bu :)) eşim 95 yanyana gelince tostombik oluyoruz valla

Valla montesori, hiç belli olmuyor hayatım.
Bizde ben normalde 52-53 kiloyum, 170 boy ama kociş 116 kilo 190 boy:))))
Şimdi göbişleri yarıştırıyoruz onunla.

selam kızlar ben geldim
bugün doktora gittim.size daha yeni yazabiliyorum çünkü öğleden sonra ve akşam 2 ayrı komşum geldi onlarla gün geçince yazamadım.gelelim doktorumun dediklerine:tahmin ettiğim gibi aklıma gelen başıma geldi.ben hastalanınca biraz yetersiz beslendim doğal olarak e yanlızdım da gün boyu sadece kahvaltı ve çorbayla olmuyormuş.bebişimin kilo alması azalmış.820 gr dedi doktor.bir tablo gösterdi bana gelişme geriliği yok ama kilosu alt sınıra yakın dedi.defalarca iyi beslenmem konusunda beni uyardı.3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.12 gün istirahat de yazdı iyice dinleneyim besleneyim diye. bende bugün çok yedim aman kızlar siz de çok dikkat edin bol bol yiyin.tabi ağır şeyler dışında.bebişim iyiyimiş bi sorun yok dedi dr. kan dolaşımıyla ve ilgili bişeylere baktı pek yüzünü göremedik bugün damarlarını falan inceledi birde kalp seslerini dinledik çok güzeldi

Hoşgeldin nazlıcan, tabiii evde tek başına olunca hastalıkta etkileyince bişey yemedin. Kendine dikkat et güzelim, hem kendin hem bebişin hemde kızın için kendine bakman gerekli.
Neyse kilosunun biraz düşük olması çok önemli değilmiş sevindim.Sağlığı yerinde olsunda.:nazar:

evet sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.:ecrin_bebek: cokacimcoookben zaten kendimi besiye çekiyorum bundan sonra.durmadan yiyeceğim cokacimcoook

bu arada netten aldığım ateşölçerle çay ve kahve makinam geldi ikisinide çok beğendim.hele ateşölçer süper sadece bir saniyede ölçüyor.kızımda çok sevdi ateşimi ölçerken kıpırdamamaktan kurtuldum oh diyor

nazlican hosgeldin canim...bence de iyi beslen,dikkat et yediklerine de ...
vitaminli seyler ye...bebisin iyice gelissin...ben de 26+4 iken gittim dr a 800gr demisti bebek icin...simdi dr sana 820 gr kilosu alt sinira yakin demis,benim dr um kilosu iyi dedi kafam karisti ..simdi senin yazdigini okuyunca benim bebisimin kilosu az gibi geldi.....

herkese iyi geceler

nazlıcan geçmiş olsun bir iki günde alır bebişin kiloları önemli olan sağlığı allaha şükür oda iyiymiş zaten

idare eder canim,bel agrilarim oluyor biraz..bir de sonradan sonraya bulanti basladi:(oyle gidiyor bakalim......
sen neler yapiyorsun gorusmeyeli?bebisinin odasi ne alemde bitti mi?

slm kizlar nasilsiniz bebisleriniz ve sizler nasilsiniz benim oglusum cok iyi teyzeleri 7.ayimiza giriyoruz kizlar zaman az kaldi cok sabirsizlaniyorum oglusuma kavusmanin düsüncesi bile cok güzelllllllll

slm gülsü cum,iyiyiz cok sukur sen nasilsin..?.yazdiklarina bakilirsa cok mutlu ve heycanlisin ayni bizim gibi..ben de gun sayiyorum artik kizima kavusmak icin...ama zaman cok zor geciyor..

Back
X