- 6 Ağustos 2008
- 649
- 2
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar cihcconun kopmle seti 600milyona geldi sanirim bize bebk araba takimini kaynim aldi odasinin mobilyasinida kaynanamlar oyüzden hemen aldik sagolsunlar herhafta bikac kiyafet aliyorlar ilk torunya heycanlilar gecen kaynim bi köpek almis kizlar kocaman görseniz sok olursunz cok agir bende cok aldim öyle ayicikti falan daha almicam bikacda süsü icin arba alirsam tamam ha bu arada emzik ve biberon setimiz kaldi bide.burasi soguk oldugu icin kustüyü yorgan sicak tutar diyoruz.bide kizlar türkiyeden annmler geliyor babmda annemde 1ayligina az ama olsun yinede yanimda olcaklar.cok sevincliyim oyüzden.kancicegim bence araba takimi daha avantajli hem herseyi icinde hemde uyugun geldi fiyati bana orda ne kadar isvicrede 600 farnka aldik biz.
kizlar artik esim oglusumla konusoyr ve hergece kanrimi öpüyor bizim oglan bunu hissediyor sanirim ama en cokta benim elimi hissediyor elimi nereye koysam oraya kayiyor ve tekme atiyorrrr cok atatli yaaa
evet canim biberonlari cok kaliteli gercekten...bende cok para verdim ama degdi...ilerde nasilsa biberon alicaz bari setini alayim sonra ikinci is olmasin dedim...