2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

hoşgeldin gülsü günler yavaşda olsa geçiyor bir an önce kavuşsak bebişlerimize

bebek odası henüz bitmedi kançiçeğim pazar günü çıkacaktık alışverişe misafir geldi önümüzdeki pazara kaldı : (

hadi kolay gelsin bakalim.ben de cuma gunu cikicam carsiya,ana kucagi aliacam..bakalim belki fiyatlar biraz dusmustur,el yakiyor hepsi de ....

kizlar ben bebk odasini 3ay önce aldim ama daha gelmedi kismetse bu ayin sonunda gelcek gecen hafta sonuda nevresim takimini aldik mavis mavis annemde uyku seti alcak onun rengide sari olsun dedim sizce nasil.bebek araba takiminida almistik ama degistirmeye karar verdik aldigimizda cinsiyetini bilmiyoduk yesilli aldik ama gecen bi baktim ayni magzaya ani markanin mavili kremlisi gelmis chikkonun oda icinde bebe cantasi ana kucagi ve arba koltugu var kizlar kiyafetleride yavas yavas aliyoz sadece yatagi yorgai yastigi kaldi.kizlar yorganini kus tüyü almayi düsünüyorum sizce bebk icin iyimi nedersiniz

allah kolaylık versin hepimize yapılacak o kadr çok şey var ki ve gün geçtikçe hareketlerimiz kısıtlanıyor bende henüz ana kucağı almadım dediğin gibi fiyatlar çok pahalı ama bebişler için heşey değiyor .gülsü bebişine aldıklarını iyi günlerde kullan ben şimdilik araba almayıo düşünmüyorum sonuçta kış bebeği olacak mart nisan gibi alacağım.evdede boşuna yer kaplamamış olur diye düşünüyorum .kuş tüyü yorgan hakkında hiçbir fikrim yok tüy olduğu için alerjik olabilir diye düşünüyorum yalnız

ooo gülsü sen bitirmisin herseyi masallah...mavi sari uyku seti guzel olur...eger bebek arabasinin mavilisi guzelse onu al canim,sonra keske demezsin..hangisi guzelse hpsuna gidiyorsa onu al...kus tuyu yorgana bisey diyemicegim cunku kullanan pek gormedim ama eger bebek iciin iyiyse al tabi neden olmasin...

bu chicco nun komle araba seti kullanisli mi acaba ben de oyle almak istiyorum da??

kizlar cihcconun kopmle seti 600milyona geldi sanirim bize bebk araba takimini kaynim aldi odasinin mobilyasinida kaynanamlar oyüzden hemen aldik sagolsunlar herhafta bikac kiyafet aliyorlar ilk torunya heycanlilar gecen kaynim bi köpek almis kizlar kocaman görseniz sok olursunz cok agir bende cok aldim öyle ayicikti falan daha almicam bikacda süsü icin arba alirsam tamam ha bu arada emzik ve biberon setimiz kaldi bide.burasi soguk oldugu icin kustüyü yorgan sicak tutar diyoruz.bide kizlar türkiyeden annmler geliyor babmda annemde 1ayligina az ama olsun yinede yanimda olcaklar.cok sevincliyim oyüzden.kancicegim bence araba takimi daha avantajli hem herseyi icinde hemde uyugun geldi fiyati bana orda ne kadar isvicrede 600 farnka aldik biz.

ben de arabayi sonra alayim diyorum.eger cuma gunu ana kucagi alirsam.cunku hemen arabaya binmeyecek nasilsa....aceleye gerek yok araba icin.bi de kizlar bisey sorucam,buhar makinasi sart mi bebek icin,yani almalimiyim siz aldiniz mi???

kizlar cihcconun kopmle seti 600milyona geldi sanirim bize bebk araba takimini kaynim aldi odasinin mobilyasinida kaynanamlar oyüzden hemen aldik sagolsunlar herhafta bikac kiyafet aliyorlar ilk torunya heycanlilar gecen kaynim bi köpek almis kizlar kocaman görseniz sok olursunz cok agir bende cok aldim öyle ayicikti falan daha almicam bikacda süsü icin arba alirsam tamam ha bu arada emzik ve biberon setimiz kaldi bide.burasi soguk oldugu icin kustüyü yorgan sicak tutar diyoruz.bide kizlar türkiyeden annmler geliyor babmda annemde 1ayligina az ama olsun yinede yanimda olcaklar.cok sevincliyim oyüzden.kancicegim bence araba takimi daha avantajli hem herseyi icinde hemde uyugun geldi fiyati bana orda ne kadar isvicrede 600 farnka aldik biz.

gulsucum ilk bebek ilk heyecan demisler..ama senin kayinvalideler falaln daha heycanli senden galibakaydirigubbakcemile3
annenleri istek yapip cagirmadin mi canim ki 1 ayligina geliyorlar,cunku burdan sen istek ypainca 3 ay gelebiliyorlar da onun icin.ben iste yaptim ama babam emekli olmadigi icin vermediler vizeyi:çok üzgünüm:

bi de sen araba setini iyi almisin.gerci euro yla kac yapiyor bilmiyorum ama ...burda gecen gun baktim ben chicco nun senin dedigin setin aynisi 420 euro...tek tek alsam ayni markadan ayni fiyata gelcek,bir de baska magazalar bakicam artik..

valla canim gecen biyerde okudum kalöferlerin üstüne bezi islatip korsakta buhar makinasi gibi oluyormus bilmiyorumki sartmi ben öyle yapmayi düsünüyorum ama ne olcakkki bezi islatip kalöfürlerin üsütüne koy tamam bitti iste illa alcazmi yani

bende zaten vardı buhar makinası lazım olursa onu kullanacağım .şart olduğunu zannetmiyorum .aslına bakarsan birazda para tuzağı böyle şeyler ama yinede alıyoruz işte

kancicegim canim annemler yesil pasaport cikartiyolar babm memur ama fazla izin alamiyor oyüzden ancak 1ayligana gelcekler yoksa bi sorun yok istek yapmayada gerek kalmadi buyüzden.evet tek tek alinca daha pahaliya gelyior zaten hepsi bigün alinacak ebnde dedim hepsini bi alimda hem ucuza gelsin hemde bidaha ugrasmim.evet herkes cok heycanli hem annemler ilk hemde kaynanamlarin ilk torunu olcak kismetse.

bence de pek gerek yok....senin dedigin gibi de yapsak olur yani..bosuna masraf onu alana kadar baska bisey alinir bebege...burda bazi arkadaslar almislar da acaba ben de mi alsam dedim ama bosver....
sen biberon setini nasil almayi dusunuyorsun?
burda yenidogan seti var Avent in...ben ondan aldim.4 biberon yedek slikon basliklari,sut sagma makinasi ve gogus pedi var...oyle bisey alabilirsin...

hmm yesil pasaport varsa istege gerek yokmus zaten:)
benim annem gelemeyecek ama teyzem gelecek insallah onun esi belediye baskani oldugu icin yesil pasaportu var...o da yeter...yanimda hickimsenin olmamasindan iyidir....

evet bende takim almayi düsünüyorum kancicegim set halinde bu arada aventin biberonlari cok iyiymis gecen bi ablam söyledi.uzun beyaz bulut tamam katiliyorum para tuzagi almicam ben valla.dedigin gibi kancicegim gider baska biseyini alirim oparayaaaaa

süt sağma makinası düşünüyorsanız Avent gerçekten iyi ben onuda almayacağım sonuçta zatan evdeyim her ihtimale karşı yalnız ikitane biberon almayı düşünüyorum

kizlar artik esim oglusumla konusoyr ve hergece kanrimi öpüyor bizim oglan bunu hissediyor sanirim ama en cokta benim elimi hissediyor elimi nereye koysam oraya kayiyor ve tekme atiyorrrr cok atatli yaaa

evet canim biberonlari cok kaliteli gercekten...bende cok para verdim ama degdi...ilerde nasilsa biberon alicaz bari setini alayim sonra ikinci is olmasin dedim...

ee artik annenin de babanin da sesini biliyor yaramaz tabi:))sevildigini de anliyor ohh ...:))benim esim de bazen elimi karnina koydugunda hemen tekme atiyor babasina naz yapiyor bizim minnos.:))

evet canim biberonlari cok kaliteli gercekten...bende cok para verdim ama degdi...ilerde nasilsa biberon alicaz bari setini alayim sonra ikinci is olmasin dedim...

bazı bebekler biberon emzik almıyor kançiçeğim aslında ağız sağlığı içinde ne biberon ne emzik sağlıklı ama yinede alıyoruz bebekleri kötü alışkanlıklara teşvik ediyoryz

Back
X