2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

linaycım benim şeker 100lü taramada 178 den 106 ya indi doktorum diyet yapma ama dikkat et dedi...

ben zaten tatlı falan yemem beyaz una falan dikkat edicem...

bence sende takma çok bende daha iyi durumdasın hem....

montoseri yesinler tombik oğlunu senin... canım sık dişini çoğu bitti azı kaldı... 4 kilo aldın sadece inanamıyorum sana ya... yürüyüş iyi gelir ben hergün yürüyorum 40 dk. hiç daha sektirmedim. şu aralar biraz zor oluyor ama arada dinlenip tekrar yürüyorum...

ben geldim. marsg nasılsın iyimisin, marsg banada inan bende 12 kilo aldım :)))
ya gecen türkiye hastanesinden bahsedilmişdi epuduralle doğum bilgi alabildinizmi. veya hastaneye tlf sorsak fiyat verirlermi acaba

Smrisk ben hastanelere mail atmıştım normal ve sezaryen doğum ücretiniz nedir diye cevap yazdılar bana, sorarsan sanada söylerler

ekinsucum buralardayım... ama site çok kötü... giremiyorum doğru düzgün bana denk geldi yada...

öğrenemedim ben türkiye has. epidural doğumu arkadaşım orada doğum yaptı ama. özel sig. varmış. tam fiyat bilmiyor. doktoru dışardanmış falan...

smrisk şeker yuklemesinde bişey yok güzeim ya bir bardak şekerli su içiyorsun 1 saat bekliyrsun o kadar... limon götür yanında istersen limonata gibi güzel oluyo

smrisk 50 gr yaptıracaksan uzun sürmüyor ama 100 gr lık çok uzun birde aç olunca ben fenalık geçiriyordum son saatlere doğru hep arabada yattım..

marsgcım bence de abartılacak bir durum yok gibi ama işte doktorlar herşeyi abartıyorlar..
ben yine aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum biraz tatlıyı kısarım zaten kaldı şurda 2 ayım :))

smrisk 50 gr yaptıracaksan uzun sürmüyor ama 100 gr lık çok uzun birde aç olunca ben fenalık geçiriyordum son saatlere doğru hep arabada yattım..

marsgcım bence de abartılacak bir durum yok gibi ama işte doktorlar herşeyi abartıyorlar..
ben yine aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum biraz tatlıyı kısarım zaten kaldı şurda 2 ayım :))

ben havalimanında çalışıyorum burada laboratuar var bir özel kiliniğin. sabah oraya gittim kan alındı şekerli suyu içtim. işe indim alt kata :)) sonra saat başı gittim kan aldırdım. çalışırken vakit nasıl geçti anlamadım. hastanede beklemek çok sıkıcı oluyor...

marsg ohh ne güzel yapmışsın sen..biz eşimle 9,30 gittik hastaneye 3 te ancak çıkabildim..
ilk önce yarım saatte kan alındığı için gazete falan okuduk,sonra carrefoura gittik en sonunda da ben fenalaşınca yattım arabada başka türlü vakit geçmedi çünkü :)) birde 45 dakika sonucun çıkmasını bekledik..

hoş bulduk arkadaşlar
ya bebğime pierre cardin 2020 model arabayı almayı düşünüyorum kullanan var mı ?
bir de ateş ölçer ne alsam kulaktan mı yoksa normallerden mi sizden önerileri bekliyorum
şimdiden teşekkürler arkadaşlar

slm kızlar biraz uyumusum moralim bozuktu keyfim yok dünden beri ...gaz problemini bende yogun sekilde yasıyordum aktardan rezene cayı aldım aksamları bitki bardagıma demleyip içiyorum iyi geldi bana...

kızlar seker konusu abartmaya gelmiyo bebegi de ciddi etkiliyo size tavsiyem en kısa zamanda ölçüm cihazı almanız çünkü bünye yapıyo sabah yediğim iki zeytin az peynir bile günümün içine etti o yüzden bir an önce ölçüm cihazı alın derim...

merhaba kızlar bugün 50 mg şeker yüklemesi yaptırdım 145 çıkmış yarın dr.göstericem ama yüksek dimisenağlamaof of tatlıda sevmiyorum yememde niye böyle :1shok:

ela sınır 140 canım... çok yuksek değil seninki belki ister doktorun 100 grlık tarama...

yemiyorsan tatlı sorun yok zaten.

merhaba kızlar umarım herkes iidir ayy bu şeker bizi mahvetti yaaa valla şekeri olan arkadaşlara allah sabır versin gerçekten insanı stresten öldürmeye yeter yani
kontrole giden arkadaşlar bebişlerinizin ii olmasına sevindim gözünüz aydın
nazlıcan cnm bebiş için üzülme bundan sonra başlar kilo almaya sende bol bol yemek ye güzel beslen bişicik olmaz...
montesori cnm maşallah bebişine tam tosbik valla inş diyetinle ve yürüyüşle normale döner..
bende bugün giremedim annemle dünden beri dolapları hallettik bebişin bütün eşyaları yıkandı kışlıkları çıkardım mutfak dolaplarını da sildik...şimdi sıra perdelere geldi onlarıda yıkıcam...
kızlar bence kendinizi kasmayın kendinizi nerde rahat hissediyosanız gidin orda yatın...sonuçta bu geçici bi durum

Back
X