2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Montesori üzme kendini streste etkiliyor biraz şekeri, bu arada kızlar şeker sadece tatlı yemekle alakalı değil beyaz undan yapılan her türlü gıda, patates, pirinç, makarna hepsi vücutta şekere dönüşüyor bunlarada dikkat etmek gerek

bu arada kızlar bende c.tesi taşındım daha dorusu eşyalar taşındı yerler kaplandı eşyalar örtüldü hemen kartonpiyerci başladı o bu akşam bitiyo yarın boyacı gircek oda sanırım cuma çıkar inş. c.tesi evimizde yatabiliriz önce kaba pisliği atıp eşyalar yerini bulcak sonra ince işi yapıp kolileri açıp yerleştircez tabii bu uzun sürcek iki gece annemde kaldım şimdi de kayınvaldemdeyim ama ben avimi özledim zaten hiç ayrılmak istemedim ama malesef küçük olduğu için mecburen

teşekkür ederim barçli
naza bülo sanada kolay gelsin canım çok zordur nasıl başediyosun o temizlikle ayy okurken yoruldum

nazobülo güle güle otur inş
ayy bir sürü iş şimdi allah kolaylık versin valla yorma kendini fazla

marsg benim zaten 100 gr lık yapılmıstı ilk bir saat 230 2.saat 180 filandı...ekinsunun da dedigi gibi sekerli bişiy yemekle alakası yok havuc ,incir,muz bile direkt sekere dönüşüyo...ekinsu streste etkiliyo biliyorum ama benim takıldıgım bu kadar dikkat ettiğim halde neden böyle oluyo...doktor zaten 28.haftadan sonra sekerin çok fazla oynucak dedi günde iki kere ölçüm uapıyodum şimdi altıya cıkardım bişiy yemeye korkar oldum...

sorma barçlı hemde nası iş ben pek bişey yapmıyorum annem saolsun yengemde gelcek ama ne olsa ayakta kalıyorum mecburen o böle şu şöle falan die

marsg benim zaten 100 gr lık yapılmıstı ilk bir saat 230 2.saat 180 filandı...ekinsunun da dedigi gibi sekerli bişiy yemekle alakası yok havuc ,incir,muz bile direkt sekere dönüşüyo...ekinsu streste etkiliyo biliyorum ama benim takıldıgım bu kadar dikkat ettiğim halde neden böyle oluyo...doktor zaten 28.haftadan sonra sekerin çok fazla oynucak dedi günde iki kere ölçüm uapıyodum şimdi altıya cıkardım bişiy yemeye korkar oldum...

evet canım sırf tatlıyla olmuyor biliyorum yazmıştın sen neler yenmemesi gerektiğini.

kayın validemde şeker hastası kadın birşey yiyemiyo herkesin gözüde onun üzerinde ...

270 lerle başladı tedaviye şimdi 106 ya kadar düştü...

sende dikkat ettikçe iyi olur inşallah güzelim. üzme kendini de oğluşunuda son aylarımız artık bebeklerimizi kucağımıza alıp koca bir ohhhhh çekip... yeni dertlere yelken açıcaz :)))))))) allah bu günlerimizi aratmasın inşallah...

bu arada eşinin doğum günü 18 ekimmi bir yerde okudum sanki. benimkininde 17 ekim hediye düşünüp duruyorum sonunda üzerinde kızının resmi olan bir pasta yaptırmaya karar verdim. üzerinede ezginin babası nice yıllara yazdırdımmı keyfinden geçilmez o gün :)))

marsg eşimin dogum günü 19 ekim 72... daha ne alıcagıma karar veremedim pasta konusu asıyo bizi eşim zaten agzına sürmez...eşimin kazaga ihtiyacı var yarın sarar a ugrucam ordan bakıcam kazak ...ne zamandır istedigi bir parfüm vardı onu da abisi hediye etti...senin hediyende cok güzel...

erkeklere hediye almak çok zor... ne istiyorsun diyorum birşey istemiyor bana sorsa ben koca bir liste verebilirim :)))))))

merhaba arkadaslar...
ankarada hava berbat karanlık sureklı uyku halındeyım sızede olurmu ben boyle havalarda agalamak ıcın ıllakı kendıme bısey bulurum.

ooo kızlar eşlerinizin doğum günleri kutlu olsun, alın hediyelerinizi bakalım, bizim ikimizinde doğum günü mayısta daha çoook var

elagülce patates ,içine seker giren hersey ,incir,üzüm içine beyaz un giren hersey yasak ...
ewt marsg yaaaa soruyorum ne alıyım diye sen bana oglumu hediye verdin bişiy istemem diyo...o bana sorsa ooo neler isterim neler...
ekinsu ikinizde boga burcusunuz yani...
bizde oglumla 5.senfoni dinliyoruz tekmeleyip duruyo....

Back
X