2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

anladım barcli 5 gün sonra yedinci aya girdim derim artık...walla az kaldı ama içinizde en erken ben dogurcakmısım gibi geliyo...

kuzi barcli evt büyümüş bende şaşırdım en son gittiğimde 556 gr dı bende bakmıştım sabun tozuna arkadaşım karar veremedim alayım bari yumoşun baby olan yumşatıcısını aldım ama deterjana karar veremedim ohh ciciler ütülenip dolaba konuyor darısı başıma bende odamız gelsinde yıkayım ütüleyim diyorum kasımda daha çok var odamızın gelmesine birde hangi bebek bezini alayım yine soroyla bitirdim :) ne yapayım acemilik

BABY ROSE

Babyrose Oto Koltugu Ana Kucağı (0-13 kg)

Babyrose Oto Koltuğu Ana Kucağı ,

0-13 kg arası kullanım

Ana kucağı

Oto koltuğu

Port bebe

Sallanma özelliği

Koltuk olarak kullanma imkanı

2 yıl garantili

Ortapedik sırt desteği

Rüzgarlı havalar için ayak örtüsü

Arka kısmında malzeme koymak için sandık.

%100 YERLİ ÜRETİM (ÇİN MALI DEĞİLDİR) kıslar sizce bu ana kucağı nasılsır ben resim eklemesini beceremiyorumda yada siz hangini aldınız bu gece çok soru sordum kusuruma bakmayın ama biran önce ne alcağıma karar vermek istiyorum

canım ben bu anakucagı markasını hiç duymadım bizde pierre cardin e baktık bana dandirik geldi kraft vardı 120 ytl filan esimle chicco begendik en iyisi de o zaten 230 ytl filandı büyük bir ihtimal chicco alcaz...

BABY ROSE

Babyrose Oto Koltugu Ana Kucağı (0-13 kg)

Babyrose Oto Koltuğu Ana Kucağı ,

0-13 kg arası kullanım

Ana kucağı

Oto koltuğu

Port bebe

Sallanma özelliği

Koltuk olarak kullanma imkanı

2 yıl garantili

Ortapedik sırt desteği

Rüzgarlı havalar için ayak örtüsü

Arka kısmında malzeme koymak için sandık.

%100 YERLİ ÜRETİM (ÇİN MALI DEĞİLDİR) kıslar sizce bu ana kucağı nasılsır ben resim eklemesini beceremiyorumda yada siz hangini aldınız bu gece çok soru sordum kusuruma bakmayın ama biran önce ne alcağıma karar vermek istiyorumkaydirigubbakcemile5

iyi geceler bayanlar barclicim nice mutlu beraber seneler geçirin inşallah ben ilk evlilik yıldönümümde küçük mumlarla kocaman seni seviyorum yazmıştım salonun ortasına karanlıkta süper görünüyo bende yarın sabah bebişimin kontrolüne gidiyorum inşallah herşey yolundadır

iyi geceler herkese

barcli nice senelere benimde ekimin beşiydi evlilik yıldönümüm .kızımıza alışverişe gitmiştik babasıyla bugün ben felakettim boğazlarım şişti birde dün aşı olmuştum kolumun ağrısından sabaha kadar uyuyamadım halada ağrıyor dün aşıdan sonra geldim ütü yaptım onuda etkisi oldumu bilmiyorum resmen kolum felç

günaydın güzek ocak annelerii, bnm kocişim de yok kaç gündür cuma gelicek ne süpriz yapsam diodum mum alıyım bugün bişeyler yazarım bende süper fikir

günaydın anneler ve bebkler,
nasılsınız_?
Siteye girmek gece de gündüzde çok büyük sorun oluyor, siz olmasanız bırakacağım.Çıldırtıyor beni.
Ramitep ben kraftın oto koltuğu, ana kucağını aldım.

yalnızca ayıcık yok tentesinde.rengi filan aynı.
1 yaşına kadar kullanabileceğiz zaten, ama istersen, 0-4 yaş arasında kullanabileceğin oto koltukları da var.Onları ana kucağı olarak kullanamıyorsun,ana kucağını ayrı almak gerekiyor o zmana. Ben doğumdan itibaren kullanacağım, arabada da evde de kulanmak istediğim birşey olduğu için aldım. Fiyatı da uygundu, kalitesi de güzel.

günaydın arkadaslar az önce ustalar aradı kapılarım yarın geliyormus hava da yagmurlu dün ne güzeldi waterfull dedigin ürüne bizde baktık...

gunaydın arkadaslar...

waterfullcum hayırlı olsun gule gule kullanın
benımde en cok ıhtıyacım olan sey kesınlıkle almalıyım ama karar veremıyorum sen kaca aldın canım

günaydın hanımlar ...

sabah sabah ağlıycaktım :))
dün 54,3 kiloydum bu sabah tartıya bi çıktım 55,9 noluyoruz dedim bir günde 2 kilo eşim 85 le doğuma gidersin bu hızla diye dalga geçti durdu :))))

dedim şu tartıya bak kırıcam şimdi... meğer pili oynamış yerinden onu düzeltince benim kiloda yerine geldi...... düşünsenize 87 gün var doğumuma günde 2 kilo :))))))))) alsam nolurum... :))

biz chicco araba ve araba koltuğu bir aldık. araba almıycaktık ama takım hoşumuza gitti nasıl olsa alıncak dedik aldık. chicco trio seti araba alıcaklara tavsiye ederim kapanışı falan çok kolay ve yer tutmuyor...

günaydın güzek ocak annelerii, bnm kocişim de yok kaç gündür cuma gelicek ne süpriz yapsam diodum mum alıyım bugün bişeyler yazarım bende süper fikir

güzelim nerdesin sen.. kocan yok sende kayıpsın ne zamandır bir ses ver arada...

gittinmi bayramda prag a

Teşekkürler arkadaşlar.
İnternet sitesinde 119 fiyatı, ben 100 ytl ye aldım, bizim buradaki mağazada indirime girmişler, ellerinde ki ürünlerde.Yatakla beraber aldım zaten.
chicconunda vardı burada, oda indirimdeymiş, 499 ytl arabasıyla beraber dediler. Ama ben gelecek yaza kadar araba kullanmayacağız nasıl olsa, o zaman karar veririm diye düşündüm.
Bebişimize aldıklarımızı filan resmini çekecektim, tam kendimi hazırladım( kaç gündür üşenip duruyordum) makinanın pili bitmiş yine kaldı:))))
İnşallah yarına çekip koyacağım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…