2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

sizde hayal kuruyo musunuz kızlar ...ben oglumun evin içinde emekledigini ,mutfakta yemek yaparken yanıma geldiğini filan düşünüyorum evimizin yanında bir park var ordan gecerken anneleri görüyorum bebek arabalarına koymuslar bebeklerini eşleride yanında mutlu mesutlar cok heyecanlanıyorum benim pinponetim dogsa bir an önce de hayallerim gerceklesse...

montesori canım gittiğin yer yakın bana zaten annemde orada oturuyor..yarın kayınpederimin doktoru ile görüşüp ona göre karar veririz artık..eşinin doğum günü de kutlu olsun canım aynı yaştaymışız eşinle

marsg canım senin eşininde doğum günü kulu olsun hepiniz sağlıkla huzurla bir ömür beraber geçirin..

ekinsu mayısın kaçısın sen ben de 26 mayıs doğumluyum kızım da 18 mayıs..

güzelim kurmazmıyız daha hamile kalmadan eşimle oturur uzun uzun hayaller kurardık. şimdi şuradan koşturarak gelse kucağımıza atlasa... boynumuza soksa kafasını... minicik elleriyle sevse yanaklarımızı ooo neler neler...

allahım bize bu günleri gösterdi... hiçbir şeye benzemeyen bu duyguyu yaşattı bize. çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. her gün dua ediyorum. sağlıkla gelsin bebişlerimiz doyasıya sevelim onları inşallah...

merabalar :)
valla hayallere daldırdınız beni de..biz de başladık hayallere artık..
ben de sağlık ocağına gittim bugün tetanozu vurdurdum.bulantılarım iiçin doktor gebelik zehirlenmesinden şüphe etti idrar tahlilim de sorun yok kanı da yarın alacağım bakalım ne olacak??
bu arada sağlık ocakları aile sağlığı.. bişi oluomuş 1 kasım itabariyle herkesin bi aile hekimi olacakmış bizlerin bi de ebesi..onlardan sevk almadan hastaneye gidemeyecekmişiz ya da özel muayene ücreti ödeyecekmişiz!!(tabii çok acil durumlar dışında)hastanede işi olanla şimdiden halletsin 1 kasımda zorlaşacak..

ufff kızlar sormayın benimde eşimin 28 ekimde doğum günü hemde evlilik yıldönümümüz 1.yılımız olacak ve ben daha ne yapacağımı bile bilmyrm yardıııımmm ediiiiinnnnn

alisha ve blooms nerelerde hanımlar bayramdan dönemediler hala :))

alisha bayramda gezen tek sendin dön de anlat güzelim nerelere gittin. yediğin içtiğin senin olsun gezdiklerini anlat :))

blooms ta kesin ustaları katletti :))

ufff kızlar sormayın benimde eşimin 28 ekimde doğum günü hemde evlilik yıldönümümüz 1.yılımız olacak ve ben daha ne yapacağımı bile bilmyrm yardıııımmm ediiiiinnnnn

ah canım senin işin bizdende zor :))

ya daha 1. yıldönümünüz mü çok yenisiniz :))

uzun yıllar yavrunuzla mutlu bir evlilik yaşayın inşallah...

ben bu yıl evlilik yıl dönümünde saat istiyordu onu aldım güzelim evde balık yaptık birde...

başbaşa hamile hamile bir gün geçirdik işte :)))

1. evlilik yıl dönümümüzde venedikteydik ahh eski günler :))

barcli allah kolaylık versin...ben eşime gcen yıl twing nin terliklerini almıstım bayılmıstı,gömlek ,parfüm,kravat,kazak ,parfümde alabilirsin ben parfümlerimi strawberry den alıyorum fiyatları da cok uygun umarım bu alternatifler isine yarar...

valla benim işim çok zor gerçekten yaasenağlamanapıcam bakalım
evet cnm çok yeniyiz dahasüprizzzzz bebişte erken oldu ama kurban olurum ben onahihoyyyt
çok saol cnm hepimiz uzun yıllar mutlu mesut olalım inş
bizde artık öle yaparız başbaşa bi gün geçiririz aahh ne güzel venedike bende çok gitmek istiyorum keşke öle bi imkanımız olsa...eminim çok güzel geçmiştir...:1hug:

çok saol cnm fikir içinde tşk ederim a.s.

gidersiniz güzelim... daha çokk gezecek zaman var inşallah hepimizin önünde ... bayagı yere gittik biz eşimle ama venedik başkaydı gercekten

Linaycım ben 8 mayıs doğumluyum aynı burç değiliz senle, kızınla aynıyız

Montesoricim eşimde mayısın 25 i o yüzden boğa burcu değil yani ikimizde farklı burçtayız

evet oglak burcunun en belirgin özelligiymis,inattci olmasi...benimki daha dogmadan belli etti...cinsiyetini ogrenmek icin az beklemedik...

annem oğlak... sakin, disipli, çok uyumlu , titizdir... inatçılığı da vardır bir şeye hayır dedimi hayatta evet demez... ama bu çokkk nadir olur. her zaman uyumludur. hep sevmişimdir annemin huyunu çünkü ben hiç ona benzemem hep aceleciyimdir akrep burcuyum kızımın oğlak olmasına çok sevindim o yuzden

benim annemde oğlak burcu ve gerçekten marsg tam senin anlattığın gibi inatçı değildir fazla

İyi akşamlar hanımlar, kızlar çoğunuzun eşleri ekim doğumlu:)))
Barçlıcım senin işin daha zor, hem doğum günü hem evlilik yıldönümü.Uzun yıllar boyunca hep beraber yaşamınızı sürdürmenizi dilerim.
Marsg benim annem de oğlak burcudur, ocak 2 doğumlu, bende akrep burcuyuma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…