sizde hayal kuruyo musunuz kızlar ...ben oglumun evin içinde emekledigini ,mutfakta yemek yaparken yanıma geldiğini filan düşünüyorum evimizin yanında bir park var ordan gecerken anneleri görüyorum bebek arabalarına koymuslar bebeklerini eşleride yanında mutlu mesutlar cok heyecanlanıyorum benim pinponetim dogsa bir an önce de hayallerim gerceklesse...
ufff kızlar sormayın benimde eşimin 28 ekimde doğum günü hemde evlilik yıldönümümüz 1.yılımız olacak ve ben daha ne yapacağımı bile bilmyrm yardıııımmm ediiiiinnnnn
ah canım senin işin bizdende zor :))
ya daha 1. yıldönümünüz mü çok yenisiniz :))
uzun yıllar yavrunuzla mutlu bir evlilik yaşayın inşallah...
ben bu yıl evlilik yıl dönümünde saat istiyordu onu aldım güzelim evde balık yaptık birde...
başbaşa hamile hamile bir gün geçirdik işte :)))
1. evlilik yıl dönümümüzde venedikteydik ahh eski günler :))
barcli allah kolaylık versin...ben eşime gcen yıl twing nin terliklerini almıstım bayılmıstı,gömlek ,parfüm,kravat,kazak ,parfümde alabilirsin ben parfümlerimi strawberry den alıyorum fiyatları da cok uygun umarım bu alternatifler isine yarar...
valla benim işim çok zor gerçekten yaasenağlamanapıcam bakalım
evet cnm çok yeniyiz dahasüprizzzzz bebişte erken oldu ama kurban olurum ben onahihoyyyt
çok saol cnm hepimiz uzun yıllar mutlu mesut olalım inş
bizde artık öle yaparız başbaşa bi gün geçiririz aahh ne güzel venedike bende çok gitmek istiyorum keşke öle bi imkanımız olsa...eminim çok güzel geçmiştir...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?