2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kimsecikler de yok bende uyumayı deneyeyim bari.nedense birkaç gündür zor uyuyorum.
herkese iyigeceler bebişlerle tatlı rüyalar

slm kizlar nabersiniz ben iki gundur dogru duzgun giremedim siteye...
nazlican aldiklarin hayirli olsun canim,bebegin gule gule kullansin insallah.

iyi geceler kızlar
linay geçmiş olsun kendine dikkat et

alisha hoşgeldin.

nazlıcan bebişine aldıklarını iyi günlerde giydir canım

inanna işallah en kısa zamanda kızının ismini bulursun

nabersiniz kansızlar :)) sengözlerimebaksanab

herkese günaydın
elagülce geçmiş olsun kafana takıpda üzülme allah başka dert vermesin.

nazlıcan aldıkların hayırlı olsun,

ekinsu valla bende düşünüyorum doğumdan sonra sizlerle nasıl yazışacağımı en ufak bişey olsa hepimiz paylaşıyoruz böylelikle bir cok şeyi sorun etmeden atlatıyoruz. kociş alırım dediyse alır, en büyük kociş benim kociş hepinizinkini töver naniknanik:dilcik

ya kızlar benim montlarım olmamaya başladı yani önüm acık kalıyor, mont almak istemiyorum, fazlalık olarak kalıcak çünkü f,ikriniz tavsiyeniz nedir.

günaydın kızlar herkese iyi günler bir hafta daha geçip gitti perşembeye geldik bile

smrisk benimde montlarımın önü açık kalıyor ben yeni mont almayı düşünmüyorum dediğin gibi 2 ay için değmez iyice havalar soğuyunca önümüze şal atkı bir şeylerle kapatırız zaten saatlerce dışarıda dolaşacak değiliz ya

günaydın kızlar
ben bi siyah bi krem panço aldım ebru dan çok rahatım hava iyise tek alıyorum üstüme serinse montu giyiyorum üstüme geçiriyorum önünü kapatıyo

evet evet bende öyle yapım en iyisi, tşk ederim. ya hergün işe gidip geldiğimden sorun olmaya başladı.

ekinsu doğuma kadar çalışmayı düşünüyorum inş bi problem olmazda son zmana kadar gelirim, ben burda muhasebede tekim işden de ayrılmak istemiyorum bakalım ne olcak inş bebeğim sağlıklı olurda çalışmama mani olmaz.

çok şıkmı şnazo üstünde paralansın :)) tya sanırım bu düz model yani nasıl desem düz örülmüş ve boyundan alınmış düğmelenmiş kol ay gibi geldi

Smrisk geçen gittiğim dr ssk nın doktoruydu bana çalışıyormusun dedi bende hayır dedim, oda dediki çalışan bayanlar genelde bu doğum izinleri konusunda yanılgıya düşüyorlar izinlerinin bir kısmı yanıyor dedi, o yüzden sormasalarda ben soruyorum bilgilendirmek için dedi, bence sende doktoruna sor sanırım onun belli bir tarihi var, sen son güne kadar çalışırım diyorsun ya galiba senden gidiyor günler benim net bilgim yokta sağdan soldan duyduklarım sen en güzeli dr danış vakit erkenken

teşekkürler kızlar ben hem ekrusunu hem siyahını aldım ve çok rahatım içime incede giysem klaında atıveriyorum üstüme ohhh hatta acele dışaı çıkcaksam hiç üstüme bakmaya gerek olmuyo bu herşeyi kapatıyo :)
omzunda dikişi var yuvarlak omuza oturuyo

ya bu manken hamilemi şimdi en azından gerçek hamiş manken bulup koysunlar müşterilerin moralini bozmasınlar kardeşim

ekinsu haklısın normalde doğum izni doğumdan önce 8 hafta dopğumdan sonra 8 hafta eger resmi izin kullancaksan ssk ya 2 ay önceden rapor götürülüyormuş biizm şirket özel yani çok uğraşcamı sanmıyorum, izin olayı sorun olmaz yani, sadece doğum parası alamk için ssk ya başvurmam gerekicek okadar, yinede tam araşdırayımda problem olmasın dediğin gibi

ya bu manken hamilemi şimdi en azından gerçek hamiş manken bulup koysunlar müşterilerin moralini bozmasınlar kardeşim

valla kız bende bakınca sinirleniyorum karınlar kocaman bacakalar zayıf :)) hım papucumun yarısı sen hamiş görmemişin diyip geciyorum :)))

marsg senide kıskanıyorum ):)))) kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…